Mogoče je Šnops tastaro tolk razturila, da do neta ne more, sploh če jo še vedno sredi noči lulat vlači
. Upam, da se Koki kaj oglasi da vidimo, ali sta staroselki sploh še živi...
Hehe....kera žleht teta, Use je pogruntala!
No - daaaan!
Bom Jazd malo napisala kaj je novega ker TaStara nima nobenga Časa. U skladu s svojim priLjubljenim izRekom
StanostniLepa je čist izMozgana od tegale
hudiča mladiča.
Naš predvelikoNočni teden in Wikend sta potekala predvsem u Znamenju Terorja: uzgoja od ospredi pa od odZadi. Hehe...moram priznat, da seMi kar malo fino Zdi, ker Jast obVladam Use in sem Zilo Pridna
(da o Domači Seniorki ne govorimo spljoh);
nekateri so pa nadrti vsakih 5 minut.
Pamževka Šnops se je tako ta teden morala že kopat u Tavelki banji. No usRane Tačke oPeremo in oBrišemo itak Usak dan, s tem se je že Sprijaznila. Ampak po Kopanju jo je Zanalašč še posušila iz Fenom čeprau sploh ni mraS, ampak je rekla nej se navad. Na hrano mora zmeri poČakat. Do sobote že itak, sam tud takrat je ta Zadna. Na moj prostor neSme. Na Sherrynega si pa itak že v osnovi ne Upa. Jo je tolk nadrla enkrat da je kr u Kot Odletela in je bla 5 minut čist Pr mir, pa z Blago Telečjim Pogledom (
kwa pa je blo zdej to???) Pri Česanju je že Prvi Dan naredila Kapitalen Mistejk ko je hotla uGriznit najprej Krtačo pol pa še Roko ot Tastare. Lahko siMislite, da se ni dobr končalo.....rezultat je, da zdej Usak Božji Dan pridno u Vrsti čaKa, se kr sama uleže naHrbet in se ji že lahko počeše use do Zadnje Dlakce. TudRep. Ki je Zilo Košat in Dlakast. In je nazaČetku sigurno Cukal Zdaj pa neVeč.
Učeraj je morala pa še u Šolo! Sicer samo naObisk ampak tista Tršica tam se mi je zdela Zilo Stroga. Še Jast sm mela mal reŠpekta pred njo, ampak tega nisem pokazala. Sem Pogumno Poscala Poligon več Krat.
Zarad Usega Tega Terorja, ki ga TaStara zganja nad Šnopsko, vam čist po Tihem povem - ker s tem se pač ni za Hvalit - da se mi je tamala na Momente mal zasMilila. Zato sem mal z njo posedela u Travi....
Best friends oziroma
bestićke sicer še nisva, da si neBo kaj mislila štepsel Šnopsast. Za vsak Slučaj sem jo pa zato tud še nagnala Tečt enih par Krogov in jo Zravsala. Za lase, za Noge in za Rit. In to zdej ponovim tko ene 17-krat na dan. Nekaj se brani, ampak Jast poNavadi zmagam.
Je prav Fino in Šponsko se tkole igrat - sam ne me nobenmu zaŠpecat, ajprou! Morm dat neki na svoj renoMe, nje.
Neki me še bega: U bistvu nevem če je ona sploh Pes. Ker use priGriske grize pretežno u leže na hrbtu. Tkole:
Da ni mogoče po genih kašn Glodalc?
Bom še mal pogledala po Anciklopedijah Čenajdem kje kašno podobno sliKo. Pa vas obVestim.
Učasih gloda tud Normalno:
Dokler ji Jast ne ukradem glodalnega eleMenta, hehe...
Čeprau mam svojega.
No tokle bi jasz mela danes za Povedat.
Moja je pa rekla, naj še napišem Sporočilo za teto kocko:
Draga tetakocka! U kolikor ima Člouk doma že kašnega kuŠka ali več njih, ki že obVladajo Pravile iz nemške Šole, potem je Uzgoja Mladiča usaj 50 pro Centou lažja kokr če tega doma nimamo. In ker tetakocka že ima dva lepo uzgojena Psa, ni hudič, da se tud za njo ne najde še kašen Mladič?
Bodite u Cvetju in veliko Nočnih Jajčkih!
Vaša Cockta
zilo rada imam trdo kuhan rumenjak press