Pozdravljeni vsi privrženci Pustovrhov.
Nekaj odgovorov.
catjusa
Samo v opozorilo... če v Google vpišemo Radio Center nam pri link da SPLETNA STRAN DRUŽINE VOVČAK... morm rečt, da dobra propaganda... tko da klikat, klikat, klikat... Smiley
Izdelana je bila internet stran v namen oglaševanje, dodani keyword-i pri Google AddWords. Pisanje na nekatere BLOGE, Forume, itd.
Mislim da je bila ta "kampanja" precej uspešna na tako kratki rok.
Dani
Tudi mi se klikamo tako kot prej.
Ocitno so Vovcaki obupali, ker so dobili za konkurenco hitrejse tehnike Grin ali pa prenavljajo
svoj sistem Wink in bodo navalili tik pred zdajci.
Dajmo, bomo pa posteno drugi.
No njihova poskočitev je bila čudežna kot se mi zdi da je že nekdo napisal, in na tak nivo(čudežni vzpon) se pa ne bomo spustili.
Pepsi
Tele je pa treba diskvalificirat - kaj takega se pa še Vovčakovi niso šli.
Pustovrhi so lahko prvi dokler pač so ... v tem primeru MI(Vovčak) smo bili deležni samih kritih ko smo jih prehiteli.
A se meni samo zdi ali je zelo veliko napetosti za teh 10k € za pustovrhe.
Vsi gulfamo - vsi "smrdimo" - dokler ni pustovrh prvi. Sej je to normalno (zagriženo tekmovanje) vendar ne pa s takimi izjavami o goljufanju "smrdenju" in ne vem kaj še. Grdo! No sploh pa ne bom omenil SLO fovšije...
Ne vem kaj smo se šli kar se recimo Pustovrh ni šel .. , mogoče lahko kdo razloži ?
Nanook
Aha, Vovcakovi so obupal, ane.
Nismo.
psina
Je pa Vrečarjev ata ravno tako sistemc in verjetno dela v podobnih vodah kot Pustovrhov ata. Ali pa Vovčakov.
Samo da sta za vas Vovčakov in Vrečarjev ata absolutno goljufivca, Pustovrhov pa niti slučajno ne bi mogel bit. :S
Zelo težka obtožba brez kakršne koli podlage !
Po čem sklepaš da smo mi - družina Vovčak goljufivci, je bilo mogoče kaj neverjetno drugačnega kot pri družini Pustovrh ?
branka
U, thanks za idejo Wink ampak VOVČAK - ovi mi pa mal "smrdijo", glede na to, da imajo računalniško podjetje... Undecided
Ampak bomo zmagali, v to sem prepričana. Moj nečak pozna foro Cheesy
Računalniško podjetje imamo zaradi tega da lahko svoj znanje ter izkušnje delimo s tistimi kateri tega nimajo.
damayanti
aha..... Itak .....sej sem rekla že včerej, da Vovčaki gulfajo Grin
( dones so pa spet kr neki aktivni Tongue)
ponovni post od damayanti
Ja ! normalno po reglcih ja Cool !....mater te Vovčaki Grin.... sam jih bomo nascal... Smiley
Ti si pa očitno jasnovidka. Aktivni smo od prvega dneva, tko da ne vem od kje začudenost (..kr neki aktivni...)?
Za drugi post pa -
name_censored
Hehe, Vovčakovi so računalničarji. Piše v opisu družine Wink
Dobro za nas ne ? Za pustovrhove je pa hiba , kot tudi za prvouvrščenega ?
moonbeam
Baje se da tudi iz interneta dol povleč programe, ki ti ponudijo tudi do 100 IP-jev in celo več. Torej dovolj je, da si naložiš en tak program in že vodiš... Računalničarji imajo to sigurno naštudirano.
To ni nujno odlika računalničarja da pozna take programe s katerimi prirejaš razne sisteme kot je recimo ta.
Mogoče bi morali vprašati vaše favorite ...
MaxyTT
Teli Vovčaki so mi mal' sumljivi. Sad Nekam hitro so si nabrali tele glasove. Shocked
Ampka se ne damo! Smiley Tudi jaz pridno klikam.
LP
Mislim da bi bilo bolje da se osredotočite na vaše favorite (verjetno Pustovrhe), kot pa to kako se mi nabiramo glasove.
No sicer pa tako hitro kot pa Vrečar - zagotovo ne.
Zala_
Meni teli Vovčaki niso jasni. Dvomim da toliko ljudi klika zanje kot je nas tule (plus naših prijateljev).
Jaz jih res sumim da ''mutijo'' nekaj. A se ne da nič več preverjat oz. kaj pravijo na uredništvu?
Mogoče bi morala preveriti družino za katero navijaš. Tukaj na forumu vidim cca. 10 različnih imen ki pisunijo, to pa res ne vem kakšna podpora je +
vaši prijatelji. Na naši internetni strani je bilo po zadnji statistiki skupaj 3043 uporabnikov interneta kar predstavlja kar
precejšno mero glasovalcev (in tudi v primeru da niso vsi glasovali). No poleg internetnih nepoznancev ki so glasovali za nas
so bili tudi dejanski znanci ki jih je tudi kar veliko !
Čeprav pa mislim da bi sistem glasovanja moral biti bolje zasnovan kot samo WP modul. Recimo kakšen vpis imena priimka naslova.
Verjetno bi bilo manj glasov vendar bi bili 100% verodostojni in ne bi bilo takih obtoževalnih avtorskih pisunjenj kot so tukaj na forumu.
Pustovrhovi bi denar podarili psom, to je bila nekako njihova največji "adut" v tej tekmovanju. Iz naše družine bi mogoče priletelo še več kot 1000€ ampak ne za pse vendar za družino ki si ne more privoščiti niti osnovne opreme za normalno šolanje. Toliko ljudi potrebuje pomoč, in kateremu koli bi to z veseljem podaril del te nagrade!
Ampak mislim pa da to ni način da bi promoviral sam sebe na tak način.
No uglavnem - vse časti zmagovalcu. Naj koristno porabi ta denar kakor koli ga je dobil (nepošteno-pošteno).