No, takole:
jaz moram zdaj v službo, kjer mi bo uspelo kliknit samo še enkrat, več žal ne.
Jasno je, da ne bomo zmagali. PMaxi, ne bodi žalostna, lepo prosim. Za prispevke Horjulu se bomo organizirali , čeprav so dopusti (-A ne, punce in fantje?).
Ker pa en delček mene še vedno upa na diskvalifikacijo družine Vrečar Babnik, imam predlog: Takoj po polnoči, ali pa takoj jutri zjutraj, je treba o tem, kaj se je tukaj dogajalo,
obvestiti Mercator. Po mojih izkušnjah iz tujine se je treba obrniti kar direktno na šefa oziroma predsednika uprave, to najbolj deluje. Če bo gospoda Debeljaka glava zabolela od 500 mailov, ko bo zjutraj odprl računalnik, bo gotovo zahteval pojasnila od radia Center, preden bo nakazal 10.000 evrov - pa čeprav ne grejo iz njegovega privatnega žepa.
Jaz sem si že sestavila vzorec, ki ga bom poslala takoj po polnoči - lahko si ga skopirate, da se ne matrate s pisanjem. (Steva cenajac, uporabila sem tvoj podatek o 24.000 glasovih v štirih dneh, upam da ne zameriš).
Mail je treba poslat na dva naslova:
-ziga.debeljak@mercator.si-info@mercator.si(pa mogoče še kam na radio Center tudi ne bi škodilo.)
Pri vzorcu sem se potrudila, da ga lahko skopirajo tako moški kot ženske, zato ni nikjer pisano v ženski obliki. (Število glasov se pa seveda lahko popravi, saj bogve koliko bodo naštepali do polnoči!
) - Takole zgleda:
Spoštovani!
V zadnjih dveh tednih spremljam tekmovanje oziroma glasovanje za "najbolj simpatično slovensko družino" v organizaciji radia Center, kjer je bilo kot glavna nagrada obljubljenih kar 10.000 evrov dobroimetja na Mercator Pika kartici.
Nobene od sodelujočih družin osebno ne poznam, kot velik ljubitelj živali pa redno glasujem za eno izmed njih tudi zato, ker so v primeru zmage obljubili prispevek v višini 1000 evrov za zavetišče Horjul (znesek je bil pred kratkim zvišan na celo 2500 evrov).
Prosim, da pri odgovornih na radiu Center preverite, kako so spremljali glasovanje in kako so zaščitili svojo spletno stran pred goljufijami. Opažam namreč, da je družina Vrečar-Babnik iz Ljubljane v zadnjih štirih dneh pridobila več kot 24.000 (
štiriindvajset tisoč)!!! glasov in sicer v intervalih po več sto skupaj. Torej vsakih 10 sekund nekdo glasuje za njih, prej pa v dobrem tednu samo 300 "klikov"? - Lepo vas prosim.
Verjetno je z ustreznim znanjem računalniškega programiranja to mogoče, vsekakor pa se mi to ne zdi pošten način, kako priti do nagrade. Apeliram na vas, da pred izročitvijo nagrade stvar raziščete. Radio Center naj pokaže analizo naraščanja glasov za prve tri družine, ki vse po številu glasov močno odstopajo od ostalih. V primeru dokazane goljufije pa seveda upam, da bo prišlo do diskvalifikacije družine, ki je do zmage prišla na nepošten način.
Lep pozdrav,
(podpis)