n3wfka: ja, se mi nekaj že dozdeva, čeprav jaz nočem take razdelitve
Trenutno sem skoraj prepričana, da sta 2 samčka dolgodlaka. Za tretjega sem bila do predvčerajšnjim prepričana, da je tudi dolgodlaki, pa sedaj nisem več
Samičke pa "sumim", da so vse kratkodlake
Samo 1 je mogoče dolgodlaka
V bistvu sploh ne morem verjet, da so vsi samčki po dlaki taki kot oče (dolga dlaka) in vse samičke take kot Bina (kratka dlaka). Se mi to zdi skoraj neverjetna igra narave
Ampak še vedno čakamo na dokončno določitev
Drugače je vse OK z vsemi. Malo sicer sumim, da Bini zmanjkuje mleka, tako da bodo že v nedeljo dobili prvi obrok čokolina ali nekaj podobnega. Uf, to bo packarija
Aja, sedaj že malo bolj gledajo, nekateri imajo že skoraj čisto odprte oči, gluhi so še vedno. Se mi prav čudno zdi, ker pridem vedno prav potiho v kotišče, da jih ja ne bi zbudila, potem se pa spomnem, da so gluhi
Aja, Bina je super
takoj po kotitvi je bila zelo zelo suha. Sedaj je dobila nazaj že svojo prvotno težo. Sedaj je luštna za pogledat (ni predebela in ni presuha). Edino seski jo izdajajo, da ima mladino doma
Sicer pa poje na dan nekaj več kot 1200 gramov briketov
retrieverka, a ves, da se ne spomnim več te debate o imenih pri tebi
Ja, res sem bolj pristaš kratkih imen, ampak zraven imena psarne ne paše ime, kot je npr. Bina
Saj nisem dala tako doooolgih imen kot ti
In tako zakompliciranih. V sredo sem vprašala lastnico Ajše, kakšno je njeno rodovniško ime. In je rekla: ojoj, ne vem
Za kotišče sem se potem kar odločila, da imam na dnu polivinil, potem karton, potem časopis (sedaj, ko hodijo naokoli in lulajo), ter na prostoru kjer spijo, še podloge. Sedaj zbiram pri vseh znancih časopisni papir
Zajca v bistvu sploh ne brigajo te pisane kepice
On jih je povohal in to je to. Me zanima, kaj bo naredil, ko bodo mladički začeli laufat za njemu
To bo shujšal
Obiski so dobrodošli po 10. juniju
Vabljeni vsi!
LP Jana