hehe, prav zanimivo vas je brat
Uf, mladina je nahranjena, Bina tudi, jaz imam pa malo frej časa. Me že ornk bolijo noge in kolena, ker sem stalno dol
Mladina pridno je in sorazmerno s tem pridno pridobiva na tezi. Bina bo pa tudi počasi začela spet nazaj jesti. Meni je najbolj simpatičen od samčkov Otoček, ravno zaradi tega otočka na hrbtu. Od samičk pa verjetno kar Bina jr, ker je tako podobna Bini. Bom pa videla, kaj bodo rekli strokovnjaki, ko bodo videli leglo.
Samčki so načeloma že vsi oddani. 2 gresta verjetno v tujino, eden pa ostane v Sloveniji (verjetno ravno "S"
). Za samičke pa dogovri še potekajo. Upam (resnično upam), da je vsaj ena samička dolgodlaka, ker potem je že oddana.
A Bina junior je tista najmanjša psička? Na slikici izgleda najbolj drobna
Bina jr. je prva psička na sliki. In ne, ni najbolj drobna. Najlažja je ravno zadnja živo skotena psička. Ampak že dohiteva ostale
Glede dlake se moram še pozanimat, kako ostali opazijo razliko. Čeprav sem poslala slike vzrediteljici v Švico, je "napovedala" 2 dolgodlaka samčka, ostali pa vse kratkodlaki
Drugače bom pa morala počakat do tretjega tedna, da se opazi dolžina dlake.
Jap, rep imajo res vsi na pol bel. V standardu samo piše, da mora biti konica bela.
To je zaenkrat vse od nas
Lp jana
P.s. Imam prenovljeno spletno stran. A ne, kako fajn jo je Maja01 naredila
Maja, hvala še enkrat za vso pomoč