Toooooooooooooolk sem besna. Ampak toooooooooolk... Naša frčafela pa je v kazenski.... Grrr. A sem že omenila, da sem besna?
Na sprehodu smo srečali lanskega sošolca Ranta, nafedranega hiperenergijskega mulca. Sva ju z njegovo šefico spustili na enem travniku, da se poigrata (OK, v bistvu znorita in namlatita in mikastita
, ampak tako se onadva igrata). In sta zviznila, zignorirala odpoklic
(za Ranta mi je čisto vseeno, ampak naša dobro ve, kaj pomeni SEM!) in se pri temi, megli in ne glih poletnih temperaturah vrgla v Kamniško Bistrico.
Potem še ven iz reke ni hotla, seveda, ko pa sem rjula kot kaka levinja s PMS
Zdej je kazensko v svoji postelji in ne sme ven. Ampak sej nimam kaj, sem ji pustila se igrat in je vzela igro v svoje roke. Ne vem, kako ji dotajčit, da je voda off-limits...
Ampak bolj kot to me skrbi, da ne bo jutri spet posrala celega stanovanja. Ko je zadnjkrat tako zviznila v Bistrico, je naslednji dan driskala, potem pa kot pravi Picasso z repom drisko premazala in razmazala po stenah v kuhinji in kuhinjskih elementih (nočete vedet podrobnosti
).
Ohhh. Diham. Da bi se mal spravila v red. Sem ga biksnila, ko sem šla od doma s povodcem namesto s fleksijem, sem ga še bolj biksnila, ko sem ji zaupala, da se bosta samo igrala, sem ga še enkrat biksnila, ko sem naivno mislila, da če smo se umaknili na travnike stran od reke, ne bosta šla dol... Šmrci.
Najbolj me zdej skrbi, da se mi ne prehladi in da jutri ne bo slučajno Veseli dan ali Pega ser**
V njeno sobo jo bom zaprla. Ni mi za je zunaj puščati, glede na to, da je stanovanjski pes. Se mi bo še prehladila. (Bem** #($/%)!>@€!"#%$%&&/ Grrrrrrrrrrrrrr).
Lep večer vsem.
Poklapana Tjasa