mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 23.02.2025 : 00:16:39

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  o psih - razno  |  Tema: Ste naredili kaj smešnega svojim ljubljenčkom?
Strani: 1 2 3 [4] 5   Dol
Natisni
Avtor Tema: Ste naredili kaj smešnega svojim ljubljenčkom?  (Prebrano 14029 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #45 : ponedeljek, 26.01.2009 : 09:19:42 »

Takoda, tako je naša Missy ležala na mojem možu, ko je bolan ležal kakih 14 dni doma na kavču. Vsak dan je tako spala na njem tudi po več ur. Res vedo, da je nekaj narobe in na nek svoj način poskušajo pomagat Kiss.
Pocajtajte se, Čipi ti že pomaga Smiley
Logiran
takoda
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.324

« Odgovor #46 : ponedeljek, 26.01.2009 : 15:57:45 »

Hvala kocka za dobre želje, ampak, buh ne dej, a se me vikava?
Logiran
kocka
živim tukaj
Sporočil: 7.518

« Odgovor #47 : ponedeljek, 26.01.2009 : 16:04:54 »

Ne Smiley, baje sta nekaj bolana oba, če sem prav zasledila oz. se Čipi tudi slabo počuti. Torej velja za oba. Nisem uporabila dvojine, ampa lepo po liniji najmanjšega odpora množino Roll Eyes
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #48 : ponedeljek, 26.01.2009 : 16:09:24 »

Midva sva pa kar nekajkrat odšla skupaj od doma, in se enkrat tudi zgubila. Imela sem s sabo mobitel, vendar nisva imela signala, saj sva bila sredi gozda.  Undecided Hodiva in hodiva, pa se končno pripelje en avto - lovec. Ga ustaviva, vprašava za pravo pot - on pa meni: "A nimaš garmina s sabo?"  Grin Ciljaj je seveda na Bučka... ah, saj sploh ni bilo tako smešno.  sram
Logiran
TalQec
otrok do 14 let
*
Sporočil: 1.018

« Odgovor #49 : ponedeljek, 26.01.2009 : 22:04:43 »

garmin Grin Grin Grin .. Naaaaaaaj lepši garmin Kiss ....In kako sta potem našla pot? Vama je povedal lovec kam morata? Tongue
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #50 : torek, 27.01.2009 : 12:58:37 »

Hehe, najlepši in največji garmin  Kiss Smiley Ja, kar zapeljal naju je do doma.  Grin Hvala mu še enkrat  Cool Sva bila pa precej stran od hiš, ampak po pravici povedano, se nisem prav nič bala. Tudi če bi morala prespati v gozdu, bi bil itak moj srček z mano, in bi me grel. Samo da je on z mano.  Smiley
Logiran
Micika
rad pišem
Sporočil: 445

« Odgovor #51 : torek, 27.01.2009 : 14:42:06 »

Ko sem bila še otrok sem s starši in družinskimi prijatelji odšla na sprehod v gozd. Pridružil se nam je tudi znanec naših prijateljev z velikim psom, ki sem si ga seveda takoj z veseljem "prisvojila" za čas sprehoda. Ker sva imela s psom veliko več energije kot "tastari", sva jim hitro ušla naprej... Jaz sem seveda gledala samo psa in ne poti po kateri greva. Seveda sva se izgubila nekje daleč sredi gozda. Ustavila sem se, gledala kam bi šla in pojma nisem imela kje sem. S solznimi očmi sem pogledala psa, ki je ves vesel tekal sem in tja (na povodcu), potem sem ga poklicala k sebi in ga prosila naj me pelje nazaj. Kot bi me razumel - za trenutek je postal in prisluhnil, potem pa v galop! Čez drn in strn, pa tudi po grapah in čez potok... Ker je tekel hitreje kot jaz sem seveda parkrat telebnila na tla, on pa je še kar vlekel mene "na povodcu" in čez nekaj dooooolgih minut me je privlekel do ostalih, meni pa se je odvalil kamen...
Logiran
TalQec
otrok do 14 let
*
Sporočil: 1.018

« Odgovor #52 : sreda, 28.01.2009 : 18:25:35 »

"how cute" Tongue .
Logiran
Patrishk.
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #53 : torek, 21.04.2009 : 11:42:58 »

en dan, ko sva šla s Tarzanom ven, je snežilo, zato ga nisem spustila v stanovanje. tako sem zaprla vrata, nakar me mami pokliče naj grem tamali pomagat nalogo narest. ok, sej bo sam par minutk, sm si misla. Smiley Tarzan pa še kr uzuni pred vrati stanovanja. Vsaj tko sm jst misla. Wink Ko pridem z mehko brisačo na hodnik - psa nikjer ! Panika. Cheesy Tečem naokol, po stopnicah gor in dol ( živimo na 10 nadstropju) , kličem ko blesava, pregledujem vsak najmanjši kotiček, kjer bi lahko bil...  Roll Eyes Kar naenkrat pa me pokliče soseda. Pridem pred njena vrata, Tarzan pa lepo suh in napojen leži na kavču sosede. Grin Medtem , ko sem delala nalogo s sestrico, je soseda slišala praskanje po vratih, jih odprla in Tarzan hop v stanovanje. Shocked Misla je, da sem ga pustila pred vrati in šla, zato ga je k seb uzela. On pa si je mislu :" Evo, ker udobn kavč. Bom večkrat sm pršou" Cool
Logiran
ka ty a
živim tukaj
Sporočil: 3.919

« Odgovor #54 : torek, 21.04.2009 : 21:06:52 »

en dan, ko sva šla s Tarzanom ven, je snežilo, zato ga nisem spustila v stanovanje. tako sem zaprla vrata, nakar me mami pokliče naj grem tamali pomagat nalogo narest. ok, sej bo sam par minutk, sm si misla. Smiley Tarzan pa še kr uzuni pred vrati stanovanja. Vsaj tko sm jst misla. Wink Ko pridem z mehko brisačo na hodnik - psa nikjer ! Panika. Cheesy Tečem naokol, po stopnicah gor in dol ( živimo na 10 nadstropju) , kličem ko blesava, pregledujem vsak najmanjši kotiček, kjer bi lahko bil... Roll Eyes Kar naenkrat pa me pokliče soseda. Pridem pred njena vrata, Tarzan pa lepo suh in napojen leži na kavču sosede. Grin Medtem , ko sem delala nalogo s sestrico, je soseda slišala praskanje po vratih, jih odprla in Tarzan hop v stanovanje. Shocked Misla je, da sem ga pustila pred vrati in šla, zato ga je k seb uzela. On pa si je mislu :" Evo, ker udobn kavč. Bom večkrat sm pršou" Cool

No meni pa tale zgodbica nikakor ni smešna. Če bi pa izginil ali bi ga kdo ukradel bi pa? Shocked
Logiran
ika
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #55 : sreda, 22.04.2009 : 07:31:52 »

Če jaz zastopim, ti živiš v bloku in si psa pustila na hodniku bloka, pred vrati stanovanja?
Ajoj....
Logiran
Pepsi
midi
Sporočil: 6.033

« Odgovor #56 : sreda, 22.04.2009 : 10:33:15 »

Ajoj, res... tole niti malo ne spada med smešne zgodbe. Huh
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
vis in nox
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.797

« Odgovor #57 : sreda, 22.04.2009 : 11:30:02 »

Ko je že ravno o tem beseda. Mojo sestrično je iz gozda (nabiranje gob, seveda) tudi pripeljal pes. Šel je točno po isti poti nazaj, tako da je sproti lahko pobrala še tiste gobe, ki jih je, že nabrane, med potjo pustila, ker so bile pretežke za nošnjo. Je priznala, da se je čisto zgubila in je sprva psa silila v nasprotno smer, potem ga je le ubogala. Zdaj gre brez strahu in na koncu samo reče, naj ju pelje domov. Pes gre vedno po isti poti, kot sta prišla.

Me zanima, če to znajo vsi psi, ali samo nekateri? Seveda ni ta nič dresiran v tej smeri (in v nobeni drugi tudi ne). Wink
Logiran
Monster
nekaj malega že vem
Sporočil: 219

« Odgovor #58 : sreda, 22.04.2009 : 15:30:38 »

Naše psine se sicer ne znajo vrnit po svoji sledi nazaj, znajo pa poiskat nekoga. Na sprehodu se včasih igramo z njimi tako da nekdo teče naprej in se skrije, potem pa psom rečemo "išči" in grejo po sledi od "ubežnika" dokler ga ne najdejo Smiley
Za pasje posladke pač naredijo vse, a ne, duše prodane Smiley
Logiran
Patrishk.
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #59 : sreda, 22.04.2009 : 17:33:26 »

No meni pa tale zgodbica nikakor ni smešna. Če bi pa izginil ali bi ga kdo ukradel bi pa? Shocked
Če jaz zastopim, ti živiš v bloku in si psa pustila na hodniku bloka, pred vrati stanovanja?
Ajoj....
Ajoj, res... tole niti malo ne spada med smešne zgodbe. Huh

imamo dvojna vrata. na hodniku so ena velika, ki se avtomatsko zaklenejo ko not prideš. druga so pa vhodna, tko da pes ni meu km pobegnt, samo jst sm v paniki šla ven in tekla po stopnicah, da mu ni slučajno soseda odprla, ampak ona ni tko zlobna in neumna, ga je lepo k seb uzela, povedala mi je, da je misla, da sm šla vn in da je biu prepočasn pa nism porajtala da ga nimam pr seb ( skos je tih ko miška Cheesy  ) tkoda nč se sekirat mamo porihtano Cheesy
Logiran
Strani: 1 2 3 [4] 5   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  o psih - razno  |  Tema: Ste naredili kaj smešnega svojim ljubljenčkom?
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.