mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 28.04.2025 : 18:56:42

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 425295 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
mehika
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 377

« Odgovor #1320 : sobota, 23.04.2005 : 09:02:37 »

Tudi moj Tai ima vse sorte ovratnic, eno na zajčka od Playboya pa tudi eno rdečo na briljantke.....zato marsi kdo mi reče, da ga bom zmedla, samo kaj ko mu tako pristaja  Cheesy Tongue!!!!

Gringo: raje se pozanimaj še pri kakšnemu veterinarju, vseeno pa jaz na tvojem mestu nebi tvegala in bi jo raje sterilizirala!

Lepo se imejte na pikniku!!!
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #1321 : sobota, 23.04.2005 : 20:08:54 »

Na pikniku je bilo super. Misko in Sassy sta se spet igrala kot navita... Potovala sva z Andrejo Čučnik, in njenima dvema srcici , Bostonskima terrierkama, Julio in Alice.
Ena od njiju se je gonila (ne vem tocno katera), tako da nas je ko smo čakali Andrejo v avtu (sla je se na sestanek) ovohaval mesancek manjse-srednje rasti, z kratko dlako oranzkaste barve.. Ni zgledal zanemarjen, zobje so bili v redu, le na zadnji levi tacki je imel en kremeplj krajsega od ostalih. Bil je zelooo prijazen. Nasa naslednja postaja je bil vzrejni pregled, kjer so nama z dvonozno ( Grin) Sassy rekli da bi lahko parili najina dva kuzka - Sassy (štirinozno Tongue) in Mishkota.
No, potem sta sli do piknika z nami v avtu se obe Sassy-ki.  Kiss No, kot ze receno je bilo na pikniku zabavno, najboljsa mi je bila igra-tekmovanje ko so oblacili pse.. Ena crna doga , Ares , se je hotel igrat z Mishkotom, pa je Ares zalaufal za Miskotom, pa ga vmes se nekaj s taco.. Mishko pa zacvilil kot struna.. sram Na sreco je bilo vse vredu, le nekaj casa se je bal vecjih psov. Se posebej me je očarala Bonnie, argentinka stara 6 mescev, iz SloLanda..

Vglavnem - bilo je veselo.  Wink

Z Mishkotom sva zelooo utrujena, ze na poti sem malo ''zakinkala'', Mishko pa tudi.

Lp.Sara
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1322 : nedelja, 24.04.2005 : 09:53:58 »

Zdajle sem si natancneje ogledala Miskotov rodovnik, in opazila da ima v rodovniku kar 7 Misty Meadow's civavic..
So pa to tele:
- Misty Meadow's MrBean
- Misty Meadow's Rocca Priora
- Misty Meadow's Marie Claire
- Misty Meadow's Roll' Royce
- Misty Meadow's Snow Saxophone
- Misty Meadow's Peter Piper
- Misty Meadow's Bari Simpson

Wink Cheesy Cheesy
Hočem ga prijaviti na razstavo, pa nevem kako naj izpolnim tam kjer pise št.rodovne knjige.. Misko je registreran v srbsko rodovno knjigo..pa ne vem kaj naj naredim..
Logiran
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #1323 : nedelja, 24.04.2005 : 11:17:50 »

Hojla!  Grin

Mi smo se to čist informativno pred časom mal zanimal, ker je naš pač vpisan v ameriško rodovno knjigo in kakšen je postopek za vpis v slovensko...takle odg. sem dobil z naše kinološke zveze:

Za vpis v naso rodovno knjigo potrebujete izvozni (export) rodovnik oz. transfer, ki se glasi na vase ime. Dobite ga pri Ameriski kinoloski zvezi.

Kinološki pozdrav!

Tako da mislim da bo pri tebi postopek pač isti...drugače pa je najbolje da pokličeš na KZS, tam so ful prijazni in ti bodo povedali še natančnejše, kaj je pač potrebno narediti.

LP  Wink

Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1324 : nedelja, 24.04.2005 : 11:46:12 »

Big guy, hvala!  Cheesy

Export rodovnik pa imam..
Bomo kar poklicali..
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #1325 : ponedeljek, 25.04.2005 : 09:31:50 »

Big Guy: a vašega ste že vpisali tu pri nas?Huh

A ja no že, ki je bilo govora o Misty Meadow's....sem morala pisat tudi njim, oz. Tuuli Cochetti!!
Gospa Tuula je zelo, zelo prijazna in mi je odpisala takoj. Pri njih je tako, da imajo zelo poredko legla in če hočeš psa vzet, moraš natančno napisat kje živiš, koliko si star, itd. življenjepis, kar se mi zdi zelo v redu  Smiley!!
Je pa tudi pri njih tako, da imajo vse čivave krepko čez 2 kg, kar gospa zagovarja saj trdi, da so taki kužki tudi bolj zdravi!

L.P.

Moon: A boste parili Sassy in Mishkota, ali je bil to samo predlog?Huh  Smiley Smiley
Logiran
maja01
živim tukaj
Sporočil: 3.095

« Odgovor #1326 : ponedeljek, 25.04.2005 : 09:47:09 »

Sara ne razumem, z Mishkotom ste bili na vzrejnem? Pa ni nekoliko premlad (koliko je star - 4, 5 mesecev)? Ne vem kako je to pri malih pasmah, ampka pri vecini ostalih je tako, da psi pred dopolnjenim 1 letom ne morejo pridobiti vzrejnega dovoljenja (pri nekaterih pasmah pa sele okrog drugega leta), lahko edino malce prej pridejo do na pregled zunanjosti.
lp, m.
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #1327 : ponedeljek, 25.04.2005 : 09:54:23 »

Mogoče pa ko so peljali Sassy (a ima Sassy že eno leto?? Wink) na vzrejni so pač mogoče predlagali Mishkota kot potencialnega partnerja  Wink Roll Eyes!!!
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #1328 : ponedeljek, 25.04.2005 : 10:04:33 »

Mogoče pa ko so peljali Sassy (a ima Sassy že eno leto?? Wink) na vzrejni so pač mogoče predlagali Mishkota kot potencialnega partnerja Wink Roll Eyes!!!

Ja, ja, pri 4 mesecih so ze videli potencialnega partnerja Huh

Tako kot Majo, tudi mene zanima kako ste lahko bili z Mishkotom na vzrejnem Huh Huh Huh

Lp, Ursa
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1329 : ponedeljek, 25.04.2005 : 10:47:52 »

LoL, narobe ste razumeli.. V soboto sem sla na piknik z Andrejo Cucnik ki je mroala svojo boston terrierko peljati se na vzrejnega, in sem sla pac z njo. Tam pa je bila tudi Ursa ki je sla na vzrejnega z Sassy, in ko sta se Mish in Sassy igrala so rekli da bi bila ravno za skupaj ko bo Mishko odrasel. mishko je sel slucajno z mano tja, ni sel on na vzrejni pregled.

Narobe ste razumele  Wink
Logiran
maja01
živim tukaj
Sporočil: 3.095

« Odgovor #1330 : ponedeljek, 25.04.2005 : 11:11:30 »

ahaaaaa.... zakaj pa nisi takoj tako napisala  Grin Cheesy (se moram nekako izmazat, da ne izpadem trapasta Wink )
m.
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1331 : ponedeljek, 25.04.2005 : 11:16:36 »

hehe Wink Mal čudno sem spisala tisto Smiley
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.179

« Odgovor #1332 : ponedeljek, 25.04.2005 : 13:33:34 »

No,oprostite ker se vtikam v vašo temo Grin..ampak bi vam samo povedala,da je v sobotnih(23.4) Primorskih novicah...članek iz Cacib Vrtojbe in je slika na kateri je Miša(MISSA) s svojo čivavo(se opravičujem ampak sem pozabila kako je čivavi ime Undecided)!! Prav simpatična slikica
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1333 : ponedeljek, 25.04.2005 : 15:52:18 »

A res?  Grin Hudo.. Čivavko se pa imenuje Ayki..
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.179

« Odgovor #1334 : ponedeljek, 25.04.2005 : 18:30:16 »

Moon,čist zares Grin...no,sedaj vem ime tegale čivavka Wink
Logiran
Strani: 1 ... 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.