mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 28.04.2025 : 19:40:32

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 425364 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
Sassy
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 515

« Odgovor #1260 : ponedeljek, 18.04.2005 : 22:27:04 »

Ja kot je ze Geri rekla, useska se verjetno ne bodo nikoli dvignila.  sram Koliko pa tehta, ce smem vprasat?
Pri tehle civavicah:

http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=820

so se useska ze skoraj popolnoma dvignila, stari pa so skoraj en mesec. Ce bom dobila dovoljenje, vam mogoce pripopam slikice..

Jaz sem si narocila zeleno ovratnico pri Ireni Seruga, stane okoli 400 tolarjev. Prej pa sem imela kar kaksno macjo, zadnje case pa jo sprehajam kar na razstavnem povodcu.

Lep pozdrav,

Ursa

Geri:ne!! sploh ni zamer, saj zaradi tega pa sem dala slikce gor!da slišim veše mnenje!najlepša hvala za obrazložitev, točno to sem hotela!potrdilo, da nam je ta peder(oprostite izrazu!)ampak res nemorem verjeti, da so tudi taki, ki zaslužijo na ubogih živalih in podtaknujejo mešance!!!!
mi lahko kdo predlaga kaj naj storim?Huh???obstaja možnost tožbe?imam pogodbo-na kateri piše, da nam prodajajo ČIVAVO!psiček se nam je med tem že globoko zasidral v srce in zamenjava res ne pride v poštev!!
NA POMOČ! take ljudi mislm da je treba ustaviti!!

hvala za razumevanje

Tai, ce ni skrivnost, nam lahko zaupas od koga si jo kupila? Si mogoce videla mamico od Taia? Kaksen karakter pa ima?
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #1261 : ponedeljek, 18.04.2005 : 22:37:16 »

800 eurov Tai je še ugodna cena. Na žalost se gibljejo cene nekje od 1000 in gor. No, vsaj kolikor sem seznanjena s cenami po Evropi. Baje so pa v Italiji še višje..... nisem  se pa nikoli pozanimala koliko višje so....... Sassy, Missa vedve sta govorile da so nesramno visoke. Koliko pa se giblejo, če ni skrivnost  Wink?

lp
Logiran
Tai
novinec
*
Sporočil: 29

« Odgovor #1262 : ponedeljek, 18.04.2005 : 22:44:19 »

2 tedna nazaj je imel točno eno kilo. kupila sem ga pa v brežicah,pri nekem paru za 60.000 sit, mamico in očeta sem videla--bom prilimala slikce od obeh!v bistvu je njegov oče sv. rjave barve in dolgodlak!že to mi je bilo čudno, ampak sem mislila, da je tudi to možno!vem sama sem kriva, ker se nisem dovolj pozanimala.. Sad
bom še pripisala od lastnikov- bivših ime in priimek-zdaj nimam pri sebi.
hvala vsem zelo ste prijazni, kljub temu, da sem sama kriva.  preveč zaupam ljudem!na žalost(Sad
http://www.codelli.com/IMAG0055.jpg
http://www.codelli.com/IMAG0070.jpg
http://www.codelli.com/IMAG0078.jpg
možno?

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #1263 : ponedeljek, 18.04.2005 : 22:45:02 »

Slikice ; http://www.moj-album.com/album/316693/
Mishko je bil 1000€ ...
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #1264 : ponedeljek, 18.04.2005 : 22:49:55 »

Tai, to da se pari dolgodlake in kratkodlake Čivave ni nič nenavadnega. Oba starša meni zgledata  o.k. Sicer bodo pa eksperti ocenili  Wink.

lp
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #1265 : ponedeljek, 18.04.2005 : 22:55:05 »

Tai: meni se zdi oče vredu, kot je Ory rekla tudi ni nič narobe s paritvijo dolgodlak-kratkodlak. Pač pa me malo moti mamica... meni deluje kot mešanka s pinčem (zelo visoke nogice...) sicer pa tako s slike ne bi mogla oceniti ampak 90% ti lako rečem da je mamica mešanka.. oče izgleda čistokrven..

Lp, Mojca
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1266 : torek, 19.04.2005 : 08:03:11 »

Ja, oče je vredu... Mama je pa bolj.. visoka... Undecided Undecided
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem
Sporočil: 141

« Odgovor #1267 : torek, 19.04.2005 : 11:38:17 »

Tai tudi naša Lilly je iz Brežic in tudi mi se tepemo po glavi ker nismo "šparali"!Ampak zdaj je kar je...mislim pa da se bojo vašemu čivaveku ušeska postavila pokonci čisto lepo...tudi naša punca je rabila nekaj več časa sploh z enim ušeskom...mislim da je zelo različno kdaj se ušeska postavijo pokonci.
Kot smo se že nekaj sporočil nazaj pogovarjali so čivavice-tudi rodovniške lahko zelo različne tako da celotno resnico poznajo samo Tai-evi rejci.

LP in dobrodošli Wink

Eva
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1268 : torek, 19.04.2005 : 11:51:34 »

Gringo, samo popravek Smiley Čivavice se razlikujejo po obliki lobanje ("srnja" ali "jabolčna") drugače mislim, da se ne gre potem še na visoke in nizke Wink no saj več bo Sassy povedala ampak pomoje je mamica čivava le če zamižiš z obema očesoma Wink...
Sicer pa kot sem že rekla.. kar je je.. imate pač luškanega mešančka. Na srečo pri nerodovniških čivavah ni nekih bolezni... glede vzrejnega pa.. zelo enostavno ga je narediti, saj ne potrebuješ NOBENIH zdravstvenih testov, ampak le oceno zunanjosti... torej če pogledamo s tega vidika je "edina" varjanta da mladički nimajo rodovnika ta da eden od staršev (ali oba) nima rodovnika. To da se jim ni dalo delat vzrejnega pa... bi se že potrudili narediti, saj zagotovo vedo da se rodovniške prodajajo za okrog 1000 eur... zakaj bi torej pobrali le 60.000 in ne skoraj 200.000 več? torej vzrejni pregled naredi praktično vsak pes... zakaj potem mladički nimajo rodovnika?

Lp, Mojca
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #1269 : torek, 19.04.2005 : 11:58:18 »

Geri to nam je vse jasno Wink
Je pa razlika recimo med Miškotom in Sassy,pa sta oba rodovniška..ali pa recimo poglejmo Aykija in Cafeka.To so zame različni psički...moramo reči da se kar razlikujejo ane?..in so vsi rodovniški.
Je pa res da mamica od Taia ni ne vem kaj Roll Eyes

LP
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1270 : torek, 19.04.2005 : 12:10:01 »

Seveda se zelo razlikujejo vse te čivavice ki si jih naštela.. se strinjam.. pa tudi big guy je rodovniški pa je baje res big... zame je "prava" čivavica Sassy- tako po karakterju kot po izgledu. Meni se zdi da imata g. Godina in g. Kojek kar podobno vizijo čivav (jabolčna glavica, kratek nosek, majne čivavice...). Če bi jaz kupovala bi kupila od ene izmed njiju. No, kar sem videla italjanskih čivavic so tudi take.
Seveda pa je to stvar osebnega okusa... ampak take čivavice tudi zmagujejo na razstavah.. tiste s srnjo glavico npr. nimajo šans...

Lp, Mojca

PS: Gringo, luštna slikica va avatarčku Wink
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #1271 : torek, 19.04.2005 : 12:37:03 »

Sm prišla do tega da je že čas da malo spremenim avatar Wink..no morm še kakšno bolšo slikco posnet...drugače pa hvala Wink
Ja tudi zame je Sassy top of the top Smiley
Kar se pa Kojekove in Godine tiče,pa res svaka jima čast za to kar sta naredile v Sloveniji  na področju čivav!!!
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1272 : torek, 19.04.2005 : 14:56:22 »

Mishko in Sassy.... Sta si se kar podobna..Tongue Sassyka ima ze obliko , Mishko je pa komaj 4 mesce star- še ne  Wink
Logiran
Tai
novinec
*
Sporočil: 29

« Odgovor #1273 : torek, 19.04.2005 : 15:19:01 »

Gringo, se čist strinjam s tabo!prav vsi psički tukaj so drugačni, pa vsi imajo rodovnike(skoraj).tako, da se vidi koliko možnosti pravzaprav je..
Geri, oče od Taia ima rodovnika, mati pa ne. normalno, če bi ga imela oba bi ga imel tudi Tai in potem bi bila tudi druga cena!
kakšna pa je lily, koliko je stara?a daš lahko slikco gor, da jo vidimo pobliže!
lep pozdrav vsem Smiley
ps kakšna je srnja glavica?pa še eno vpr, a za razstave rabiš rodovniškega psa?
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #1274 : torek, 19.04.2005 : 15:28:35 »

kakšna pa je lily, koliko je stara?a daš lahko slikco gor, da jo vidimo pobliže!

Pa še eno vpr, a za razstave rabiš rodovniškega psa?

V sporocilih od Gringa imas spodaj album od lili ... evo ga ... http://lilly.moj-album.com ... Wink

In ja ... za razstave rabis rodovniskega psa! Wink

Lp, Ursa
Logiran
Strani: 1 ... 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.