mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 28.04.2025 : 00:13:46

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 423877 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #1185 : nedelja, 10.04.2005 : 14:45:27 »

Hojla!  Grin

se še mi malo oglašamo... žurkamo za Žakov 6 rojstni dan... Cheesy danes nas ima vse "v oblasti" (he, he). Ful je faca! Upamo, da bomo preživeli še veliko lepih trenutkov z njim... Wink
Logiran
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #1186 : nedelja, 10.04.2005 : 14:53:08 »

Ha, boš videla, v varsto si dobila najbolj posrečenega pesota...res ti ne bo dolgčas z njim. Zaradi njegove "mini" karoserije pazi na njega in vse bo O.K.
Pratel: 1 tabletka na 10 kg (stehtaj ga in boš videla koliko mora dobiti)
Cepljenja: po mojem je najbolje da po telefonu zvrcneš veterinarja in ti bo lepo povedal kaj in kdaj (drugače pa ti bodo verjetno drugi na tem forumu bolje svetovali, ker smo mi že pravi starci in smo že malo pozabili, kako je s prvimi cepljenji).

LP in veliko lepih užitkov...res je faca!

[izbris citata s slikami ; Mirc]
Logiran
mehika
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 377

« Odgovor #1187 : nedelja, 10.04.2005 : 16:48:04 »

Packo: res je najbolje, da se pogovoriš z veterinarjem kako in kaj!!!
Tako sem tudi jaz naredila, ker mi je vsak govoril po svoje, pa sem raje vetreinarja vprašala!!
Kako to, da si dobila psička v varstvo??
Je pa res ljubek čivavek!!
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #1188 : ponedeljek, 11.04.2005 : 11:48:10 »

Aja no, vse naj naj za Žaka!!!  Kiss Kiss Kiss
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1189 : ponedeljek, 11.04.2005 : 11:51:58 »

Sporočam vam da je Sassy na CACIB Subotica dobila BOB! Wink

Mala je prava lepotička - Nely ji pošilja  Kiss in se že veseli naslednjega popotovanja! Wink
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #1190 : ponedeljek, 11.04.2005 : 14:38:47 »

LP !

Sama prilagam še slikco naše lepotice, ki je osvojila BOB .

http://www.moj-album.com/slike/102415/n7tnytZTJWwp9prp.v.jpg

in link do ostalih slik iz Subotice :

http://www.moj-album.com/album/297217/

Čestitke "moji" Sasyki ! Kiss

LP, Miša

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.179

« Odgovor #1191 : ponedeljek, 11.04.2005 : 19:04:55 »

ČESTITKE Kiss
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #1192 : ponedeljek, 11.04.2005 : 19:18:50 »

Hvala vsem za čestitke, hvala Miša za slikice (prosim če mi lahko pošlješ ali pa objaviš še tisto na kateri se sassy oblizuje in pa tisto na kateri sva z  Vesno, v Szegedu) . Upam da se čimprej spet odpavimo na kakšen potep.
Sassy vrača  Kiss mali Nely.

pozdravček,

Urša

p.s.: Jaz grem verjetno ta vikend v Vrtojbo firbcat, gre še kdo? Kljub  Nelyjinemu opozorilu sem bila prepozna za prijavo, ta da grem samo gledat... če ge kdo zraven, naj pove..
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #1193 : ponedeljek, 11.04.2005 : 19:20:29 »

Čestitke Sassy tudi z moje strani Kiss. Bo Sassy tudi zraven v Vrtojbi? So me roke zasrbele, da bi kakšnega malčka popestvala  Grin.

lp
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1194 : ponedeljek, 11.04.2005 : 19:50:42 »

Oprostite moji nevednosti  sram, ampak katere pasme je pa tale kuža z Aykijem?
http://ljubljana.moj-album.com/album/279850/?os=279886
Slikice so pa zelo luškane  Wink
lp
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #1195 : ponedeljek, 11.04.2005 : 20:32:14 »

Tole je čivava Žak-od 'Big Guy'-a.

lp
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem
Sporočil: 141

« Odgovor #1196 : ponedeljek, 11.04.2005 : 21:53:23 »

Čestitke Žaku(leta dobro skriva Grin) in pa Sassy za katero smo itak pričakovali da bo ta glavna Grin Cool

Urša jest grem v Vrtojbo in se ti bom kar priključila ok?

Lp!
Eva
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1197 : ponedeljek, 11.04.2005 : 22:47:56 »

Uuups, pardon  Huh. Nekam drugačen mi zgleda..... predvsem po velikosti. Bi rekla, da je mogoče podoben Chi, ampak no mogoče pa v živo zgleda drugače  Smiley.

lp
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #1198 : torek, 12.04.2005 : 08:33:11 »

LP !

Danes imam malo več časa, včeraj sem bila še utrujena.
Packo, upam, da si šla do veta? Namreč jaz na tvojem mestu za tako majhnega in mladega mladička nikakor ne bi uporabljala pratela ampak bi se raje odločila za pasto. Tudi z ampulobi jaz razmislila, saj veterinar svetuje posebno ampulo za mladičke in  jo pes dobi celo. Prvo cepljenje bi moral kuža že imeti še preden je šel od mamice. Če tega nima, se hitro odloči za obisk pri veterinarju.
Glede prehrane: hrano daj mu najmanj 5x na dan v enormno majhnih količinah. Če se bo preveč najedel ali napil ti zna bruhat in potem še naprej jest. Čeprav sem jaz pristaš, da kuža naj poje kolikor želi in mu včasih na ta račun kakšen obrok tudi izpustim. To mi pride prav predvsem takrat, kadar grem kam za daljši čas z njim od doma. Navadi ga na brikete, ker je dobro, da že od majhnega grize trde zadeve, da ne bo kasneje težav z zobki. Kupi mu tudi najmanjše plišaste igračke (jaz sem našim kar tiste za mačke), da bo vlekel in grizel. Če bodo težave z zobmi mu nabavi posebno tekočino za mazanje dlesni, mu bo zelo pomagalo.
Od kje pa imaš tega "velikana"? In prav čudi me, da so dali tako majhnega kužka v "varstvo" pa še za tako dolgo dobo. Kuža se bo namreč navezal nate, Matjaža in tvoji dve mrcini. Celo življenje vas bo smatral za "svoje".
No, upam, da se nam boste kdaj pridružili na našim mini srečanjih, da bo kuža imel čivava družbo. Kako mu je ime? Pa srečno in veliko veselja z njim.

Big Guy, Žaku vse najboljše za r.d. Upam, da ste kaj poslikali in nam boš privoščil kakošno fotko ?

Ory, če imaš kakšno željo po crklanju, oglasi se ! Saj veš kje  Wink Aykula se je zredil iz 880 g na 970 g. Še zmeraj smo podmerski, zato pa zmeraj bolj crkljivi.

LP, Miša

Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #1199 : torek, 12.04.2005 : 08:46:15 »

Čestitke Sassy tudi z moje strani Kiss. Bo Sassy tudi zraven v Vrtojbi? So me roke zasrbele, da bi kakšnega malčka popestvala Grin.

lp

Ja Sassy gre absolutno z mano, tako da če te slučajno jaz ne vidim, pa probaj ti mene pri čivavah poiskat, pa ti jo z veseljem dam za crkljat.

Čestitke Žaku(leta dobro skriva Grin) in pa Sassy za katero smo itak pričakovali da bo ta glavna Grin Cool

Urša jest grem v Vrtojbo in se ti bom kar priključila ok?

Lp!
Eva

Ok Eva sva na vezi, jaz bi šla v nedeljo okrog 8.30 zjutraj. Ti pa lahko pri meni avto pustiš.

PACKO:
Kot ti je že Miša rekla ne dajt še patela temveč pasto. Meni je vzrediteljica dala 2x pasto, potem pa sem ji prvič dala 1/4 pratela pri 9ih mesecih. S cepljenjem pa je bilo takole: 2meseca: kuga (cepi vzeditelj), 3 meseci- kuga, 4 meseci - kuga (jaz sem cepila 3x čeprav me je veterina prepričeval da ne in mi jo je hotel kar za steklino cepit)
S steklino pa počakaj da malo zraste. Jaz sem Sassy cepila pri 7ih mesecih.
Daj nam povej malo več o tem, kako to da bo kuža pi vas doma kar celih 9 mesecev, od kod je, itd. 

pozdravček,

Urša
Logiran
Strani: 1 ... 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.