mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 27.04.2025 : 21:36:59

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 423694 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
mehika
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 377

« Odgovor #1125 : sreda, 16.03.2005 : 16:06:07 »

Miša: Čigav pa je tisti najbolj svetle barve, ima tako nežen pogled, da bi ga takoj domov odpeljala  Tongue Tongue!!!!

Čestitamo naši Miss Sassy  Kiss Kiss!!!!
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #1126 : sreda, 16.03.2005 : 16:17:08 »

A bi bil kdo za čivava srečanje ta vikend???

Ali pa tudi kdaj drugič, no važno, da se uskladimo  Undecided!!!

Wink Wink Wink
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.179

« Odgovor #1127 : sreda, 16.03.2005 : 17:46:14 »

Seveda Missa vi povejte kdaj se boste kaj pripeljali na Obalo,Bis in Bon že čakata da spoznata tvojega novega družinskega člana!! Ne,Arieb? Grin
Kako se pa kaj tale mikeni razume z Betko,Zoyo,Zorotom Cheesy?

No,naj vam omenim ta vikend bo srečanje na Obali(Lucijski kamp)!!
Vabljeni!! Sicer pa da omenim,da bodo bolj velike pasme Cheesy
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.110

« Odgovor #1128 : sreda, 16.03.2005 : 17:51:34 »

Citat
Povej Bonu, da je moj Cafek tudi samček
... ojoj, saj ima on tudi s samčki prijetna srečanja.... Wink No, me je kar strah, da se še jaz ne zaljubim; a mislim da je čez Sassy ni (Sassy je komplet - hoja, ponos, ...)
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #1129 : četrtek, 17.03.2005 : 09:24:32 »

LP!

Kako so naše mastino zverine "razcotale" male čiv..apčiče  Grin :http://www.moj-album.com/album/236454/.

Včerajšnja zabava je bila super. Hvala za darilca in pomoč pri čivavekih. Wink Slike z zabave sledijo z zamudo, šele jutri!

LP,Miša
Logiran
luka
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 906

« Odgovor #1130 : četrtek, 17.03.2005 : 10:55:44 »

Missa, zdravo in lepo po vrsti.

1. Vse lepo vsem tvojim slavljencem (četudi z zamudo) in vsem eno velikoooooo kost!

2. Čestitke za uspehe na razstavi. Se mi zdi superca!

3.  Čestitke za novega člabna tvoje pasje družine. Čuvaj ga! Upam, da se ne bo navzel navad svojih starejših pasjih sostanovalcev in zrasel kot oni.

4. Glede na tvojo ljubezen do psov in tvoje pesjanarsko srce, bi te lahko komot preimenovali v pesmami.

5. Upam, da bo čimprej vreme tako lepo, da se bomo zopet videli!

Lep pozdrav in počohaj vse kosmatince!

Silvo in Paco
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #1131 : četrtek, 17.03.2005 : 11:57:33 »

Missa naj, najlepša hvala za piškotke (predvsem se zahvaljuje Ory, ki je takoj planila nanje-na pasje seveda)  Cheesy.
Vsi trije velikani so prekrasni. Zoro na momente misli da je Chi in se temu primerno "zbaše" v naročje  Smiley. Betka je že cela babnica, Zoyo sem videla prvič in moram reči, da me je njena barva popolnoma očarala! Seveda pa vse čestitke najstarejšemu pasjemu članu vaše družine. Fenomenalno se drži!!
Kar pa se tiče Chihuahua dojenčkov....... težko se človek zadrži, da jih ne bi vzel s sabo domov  Grin. Mislim pa, da smo jih na koncu popolnoma izčrpali, ker sta obležala kot mrtva.
Sassy: kakšna srčkana klobasica!! Pa sem mislila da ima moja Ory veliko energije!  Smiley Pohvalit pa moram tudi Lili, ki je prava lepotica.....

lp
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #1132 : četrtek, 17.03.2005 : 12:14:16 »

Pardon Gringo....šele potem sem opazila, da sem naredila napako pri imenu tvoje kužike......LILLY je prava lepotica  Smiley.

lp
Logiran
MISSA
odvisnež

« Odgovor #1133 : sobota, 19.03.2005 : 09:30:07 »

LP !

Luka, greva po vrsti:

1. hvala za lepe želje
2. hvala, hvala, tudi meni... Smiley
3. čuvam ga bolj slabo, ker se je on odločil, da bo čuval nas. Roll Eyes v enem tednu nas je vse zdresiral !
4. komot, bom počaščena Wink
5. tudi mi čakamo lepo vreme, da se popeljemo na Pohorje. Pa da ti predstavim našega  bully čuvaja novega kombija Roll Eyes

že čoham...pri tej količini mi bo še roka odpadla !

Ory, hvala za udeležbo na zabavi, kakor tudi vsem ostalim. Tudi za zahvala za darilca. Naši jih veselo prežvekujejo.

Biscuit, Arieb, Mehika, Nely, Geri in ostali...komaj čakam, da se dogovorimo za srečanje z baterijcami. Šele sedaj vidim s kako velikimi kerozinci živim.Prej tega sploh nisem opazila. Shocked

Pa še slikce z našega rojstnodnevnega praznovanja : http://www.moj-album.com/album/241130/

LP, Miša

Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #1134 : sobota, 19.03.2005 : 11:11:57 »

Včeraj sem v reviji Moj pes zasledila oglas za čistokrvne dolgodlake čivavice.
Samo ne vem kdo to oglašuje. Številka pa je 041 895 746, če koga zanima. Wink

lp
Logiran
big guy
rad pišem
Sporočil: 289

« Odgovor #1135 : sobota, 19.03.2005 : 23:07:44 »

MISSA: kakšna torta... Roll Eyes... čakamo recept! Tongue

LP
Logiran
MISSA
odvisnež

« Odgovor #1136 : nedelja, 20.03.2005 : 10:37:53 »

LP !
 Grin, big guy, sem že na enem forumu napisala moj izmišljeni recept, zato upam, da ne boš hud, če bom kar c/p :

Party je uspel, torta je bila ne samo lepa, ampak tudi zelo slastna, saj jo je Zoro začel obdelovati že kar med slikanjem. To pomeni, da sem zelo dobra pasja kuharca   
Punce, dajte, uporabite malo domišljije  . Kam pa pridemo brez domišlija 
Jaz sem si tole tortico zmislila kar sama, v sredo dopoldan.
Dala sem kuhat makarone in pustila, da je voda povrela. Nato sem dala lonec hladit. Vmes sem pogledala kako napreduje in se mi je zazdelo, da je voda premalo povrela, zato sem vmes stresla še brikete in zmešala. Da pa je torta in makaroni imela dober žmah sem dala noter ene 4 žlice dobre gorenjske zaseke  Drugič jo bom zmešala z kislo smetano (, ki jo moji obožujejo) ali pa s faširanim mesom. Mogoče celo s topljenim sirom....idej za dober okus je nešteto (evo, ribja konzerva je odlična za te namene)
No, ko sem torto dobro premešala sem jo lepo v loncu oblikovala, da je bila po vrhu ravna in jo postavila v hladilnik. Eno uro pred zabavo sem jo vzela ven in stresla na pladenj. Vzela sem konzervo jetrne paštete in jo stresla celo ven, nato pa jo narezala na kolobarčke. Iz modelčkov za pečenje piškotov sem izbrala zvezdico in naredlila okraske za na torto. Okrog torte sem postavila na pol prelomljene pasje palčke zaradi lepšega videza. V Lipnici sem kupila tiste dobre dimljene pasje klobase in okrasila torto. Namesto ene svečke sem dala na sredino veliko pasjo kost, ki je predstavljala pasjo torto, za tiste, ki bi se slučajno hoteli zmotiti. Pobrskala sem še malo po predalih in videla, da imam od novoletnega praznovanja še malo čokoladnih okraskov. Dve pikapolonci ter košarica s prašički in ena gobica so predstavljali srečo in torto poživili.
Tudi cenovno ni bila draga. Makaroni pol kg 69 sit, konzerva paštete 150 sit, ena kost 230 sit, klobase 480 sit, palčke 270 sit, 20 dkg zaseke 140 sit, skupaj 1339 sit.

LP,Miša
Logiran
big guy
rad pišem
Sporočil: 289

« Odgovor #1137 : nedelja, 20.03.2005 : 10:55:04 »

Uau...mmmmmm... Tongue
Logiran
MISSA
odvisnež

« Odgovor #1138 : sreda, 23.03.2005 : 00:20:43 »

LP !

Vse čivavice so brez neta! Torej so mene telefonsko pooblastile, da vas obvestim, da je jutri čivava srečanje oz. šiviljski tečaj. Dobimo se pri meni ob 18h ! Zadnji pelje Zoyo en krog!

LP, Miša
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #1139 : četrtek, 24.03.2005 : 15:10:48 »

No, jaz se opravičujem ker me včeraj ni bilo.. mi je nekaj fax prišel posredi! Upam, da ste se meli fino in de se kmalu vidimo na kakšnem srečanju na obali, ker je vreme prelepo za ga ne izkoristit!
Kaj pravite na ta vikend? (vem da je velikonočni vikend, ampak mogoče koga vseeno zamika;) .. lahko tudi v ponedeljek).

Lp, Mojca
Logiran
Strani: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.