mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 27.04.2025 : 14:10:09

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 423152 krat)
0 članov in 9 gostov pregleduje to temo.
vesna
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1110 : ponedeljek, 14.03.2005 : 23:28:59 »

JUPI Miša ČESTITKE za ful dobre rezultate!
Sa z Nely držale pesti in tačke!
Tudi Sassy še enkrat čestitke!
Vsem skupaj pa pošiljava en velik  Kiss

PS: Miša tebi mail poslat je pa tako kot da bi prbala obkrožit svet v eni uri - NEMOGOČE! Tongue
Se moramo kaj dobiti in kakšno reč! Wink Cheesy

Smo te zadnjič na poti do ITA prav pošteno pogrešale - upam da se ti ni kolcalo  - smo vsake toliko časa rekle - ko bi le Miša bila z nami (ni vleklo nobene radijske postaje)!!! Grin
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.110

« Odgovor #1111 : ponedeljek, 14.03.2005 : 23:31:43 »

Missa, čigavi pa so tisti "cukri" v albumu?
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #1112 : ponedeljek, 14.03.2005 : 23:44:21 »

Če dobro poznamo Mišo ali pa če ji gre kaj verjet na besedo - sem ziher da je vsaj en njen!? Wink

Kar bi bilo zelo, zelo lepo! Cheesy
Logiran
Benson
novinec
*
Sporočil: 48

« Odgovor #1113 : torek, 15.03.2005 : 00:50:18 »

Grin  LP !  Grin

Grin Grin Grin   Grin Grin Grin

Vsi ste vabljeni v sredo na rojstnodnevno zabavo. Pozabila sem, da bo praznovala tudi Betka paštetka, ki bo 19.03 napolnila 6. mesecev. Pri nas bodo torej kar trije rojstni dnevi na kupu Tongue

Geri, sprašuješ po rezultatih: Zoya CAC in CACIB, Zoro PRM in B.B. proti mojim pričakovanjem, odlično oceno v razredu od 6-9 mes.
Škoda, da boš v sredo izostala, pa drugič.

Vse vas zanim za koliko čivav je bogatejša SLO. Za celo porcijo čivapov Cheesy Wink Cool.
Slikce malih vanilijevih cukerčkov so tukaj: http://www.moj-album.com/album/233184/?os=233200&sp=3
 ;Naslinite se Grin
LP, Miša, Ayki in Cafek

Miša čestitke tudi od mene in pa seveda od Taysona za dober rezultat na razstavi.Tudi pri nas bo veselo  Grin saj praznujeva z Bess skupaj rojstni dan jaz 17.03. Bess pa 18.03.Lepo se imejte in veselo praznujte tudi pri vas.

L.p Benson
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #1114 : torek, 15.03.2005 : 01:57:59 »

Miša, čestitke za rezultate! In za čevape Grin. Komaj čakam, da ju spoznam. A krem samček bo kar pri Zorotu ostal? Sem videla, da si ga je že izbral! Cheesy
Ja, za sredo je pač tako... bom pa vse nadoknadila.. obljubim! Verjamem, da se boste fino imeli in računam na slikice!!

Lp, Mojca
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1115 : torek, 15.03.2005 : 03:04:01 »

Kot zanimivost vam pripenjam link čivave, ki je mamica piščančka Wink
Prijetno branje!

Lp, Mojca
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #1116 : torek, 15.03.2005 : 09:48:56 »

LP!

Hvala vsem za čestitke in lepe želje. Upam, da se jutri vidimo v čimvečjem številu!

Nely, hvala za držanje pesti in tačk. Ko bi ti vedela, kako sem jih že večkrat stiskala za vas Wink Kako to, da ti ne rata, da mi pošlješ mail, ne vem.  Angry  Za vse druge sem normalno dosegljiva. Drugače pa je tole moj službeni mail: 4missa@siol.net in poizkusi ga uporabiti Smiley
In samo za  info:tudi jaz sem pogrešala vas v nedeljo. Sassy je vso pot spala in na njeno žalost zamudila vse razburljive situacije, avtoradia pa še nimam v novem avtu.

Arieb, mali cukri so  začasno"moji". Dva sta bila že plačana in rezervirana, jaz sem bila samo prevoznik. Tretji je čisto moj. To pa samo zato, ker ga nisem imela srca pustiti tam doli. Kljub temu, da prihaja iz zelo eminentne hiše,ni bil v najboljšem stanju. Čivava v katero sem se jaz zagledala je bila že oddana Angry Kljub temu, da se moj Cafek odlično razume z mojimi kerozinci (slikovni dokaz bom prilimala zvečer) še razmišljam ali ga bom zadržala.

Benson, hvala za čestitke, jih vračamo poln košek nazaj. Kiss Kiss Kiss in želimo Bess vse naj, naj. Tudi jaz sem se spomnila tam doli na Taysona. Predvsem sem pogrešala nekoga, da mi uredi pričesko Grin

Včeraj sem obiskala veta. Čivaveki so zelo zdravi, vsi imajo lepe zobeke, moj Cafek jih je že začel menjavati, ostali še pridejo. Najmanjši je tehtal 800g. Lepo se socializirajo. Najbolj je dovzeten Ayki, ki je najpogumnejši. Gaj je že včeraj odšel v novi dom, tako, da mi bodo jutri na zabavi povedali kako je pri njih.

Slikce sledijo zvečer, ker imam čez dan preveč službenih, predvsem pa pasjih obveznosti.
LP,Miša
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #1117 : torek, 15.03.2005 : 10:44:30 »

Čestitke Missa in pa čestitam za novega člana družine  Cheesy. Iz katere eminentne hiše pa so, če smem vprašat?

lp
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #1118 : torek, 15.03.2005 : 11:35:24 »

Miša na tale mail sem ti že parkrat pisala - pa mi mail pošlje nazaj - zavrnjeno!
Bomo vztrajali - enkrat bo uspelo! Grin
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #1119 : torek, 15.03.2005 : 12:04:05 »

Miša čestitke!!!!!  Kiss Kiss

Joj, zdaj ko sem vidla te male cukre, si me skoraj spravla v jok, smrk, smrk  Cry!!!

Kateri je tvoj???

Cheesy Cheesy Smiley Tongue
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.110

« Odgovor #1120 : torek, 15.03.2005 : 12:39:39 »

Missa, a se naslednjič na Obali Bon zaljubi v tvojo čivavico Grin

Tudi mene zanima
Citat
Kateri je tvoj???

(mimogrede: si pa čist čez les Grin - od kerozinca do čivave Roll Eyes) - saj se hecam
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.179

« Odgovor #1121 : torek, 15.03.2005 : 15:09:30 »

Missa,aaaa zdaj imaš pa še čivavico Grin? Čestitke za še eno novo pridobitev!!! Ali jo bomo lahko videli na srečanju na Obali?
Pa še to....katero pasmo imaš sedaj v planu,ha ha ha Grin
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #1122 : torek, 15.03.2005 : 22:17:41 »

No da se končno javim še jaz.. Zadnje čase res nisem imela dovolj časa, pa se nisem nič javljala.. potem pa še vidim koliko ste predebatirali, potem sem se pa sploh izgubila. Skratka, slavljencem vse naj naj. Miša, juti se vidimo, vendar verjetno le za krajši čas, tako da bom probala bit čim bolj točna.
Ja mali je res cuker in ful je živahen, jaz navijam, da ga Miška kar obdrži.

No za tiste, ki se ne slišimo toliko, da vam pohvalim Sassy je v Italiji na razstavi dobila Odlično 1, zdaj v Beogradu pa PRM in BOB. Pa mogoče dobi še kakšne prijateljice   Grin  
 Imeli smo se super, vsaj jaz, tako da upam da bomo še kam šli, a ne Miška? Samo tebi je teba prej denarnico vzet iz rok  Grin

Lepo se imejte, pa se jutri vidimo, upam da vas pride čim več..

Urša
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1123 : torek, 15.03.2005 : 22:58:01 »

Urša čestitke! Ups.. pa saj je Sassy zaslužna za uspeh.. moram pa reči, da me prav nič ne preseneča, ker je itak lepotička in na samem vrhu čivavic! Kiss
Miša, tudi jaz navijam za malega nagajivčka da ostane doma, pa ne za drugo, ampak ker tako lepo paše Bobiju v naročju Grin.

Lp, Mojca
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #1124 : sreda, 16.03.2005 : 09:55:50 »

LP!

Še enkrat hvala za čestitke! Grin

Ory, ti kar pridi danes, sem ti poslala mobi na ZS, pa se bova pogovorili vse kar te zanima Cheesy

Nely, če ne gre mail, mi zvrcni mobi, pa te pokličem nazaj, se bova naklepetale do onemoglosti Grin

Arieb, samo moj je tale:http://www.moj-album.com/album/233184/?os=233257 Povej Bonu, da je moj Cafek tudi samček Lips Sealed

Biscuit, lahko se dobimo kakšno nedeljo na obali, seveda. Sedaj, ko se bodo začeli lepi dnevi. Zanima te, kakšno pasmo imam še v mislih? Res obstaja samo še ena pasma, ki si jo iz srca želim. Pa še pri nas ni predstavnika te pasme, tako, da je popolnoma neznana v Slo. Bom si jo omislila v daljni prihodnosti. Spada pa med kerozince Grin

Sassy,  Angry Angry Angry

Imeli smo se super, vsaj jaz, tako da upam da bomo še kam šli, a ne Miška? Samo tebi je teba prej denarnico vzet iz rok  Grin

Saj ste ve krive, kaj pa me skoz vabite, da grem zraven.
Od sedaj naprej ne bom več dvigovala telefona, če me mislite vabiti s seboj. Pa Madžarska, pa Zg, pa...bo bolje za moje zdravje, pa denarnico tudi.

Še eno zgodbico z mojega včerajšnjega prvega čivava sprehoda:
Peljem Miceka in Aykia lulat. Mc ene pol metra pred menoj, Ayki tik za mojo desno nogo. Gremo ravno mimo treh kontejnerjev za smeti, ko srečamo moškega, ki se nam približuje in govori: "Gospa, gospa, primite psa (mislil je Micka), podgana gre za vami!!! In ker ga nisem razumela, sem rekla, prosim? On pa na vse grlo, da je podgana za mojim hrbtom!
 Huh Angry Angry Angry Lips Sealed
Hitro sem Ayka vzela v naročje in brzinsko podurhala v mojo ulico. Nikoli ne veš, lahko bi ga še brcnil Sad

Dekleta, danes se vidimo na zabavi!

LP, Miša
Logiran
Strani: 1 ... 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.