mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 25.04.2025 : 14:24:06

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 420137 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Gringo
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 141

« Odgovor #780 : ponedeljek, 20.12.2004 : 14:43:06 »

LP!

Ibolya/Yo: Lips Sealed

MISSA...a vzamete še koga v šiviljski tečaj? Wink
Oz. kakšni so pogoji? Wink
Ali z vami šivajo tudi kužki?....

V petek sem kupila en puloverček in palerinico za Lily:puloverček je malo premajhen,palerinica pa  prevelika Grin..... ::)groza Grin

Sem gledala po internetu razne puloverčke,pa je vse ali drago,ali pa ne pošiljajo v SLO,itd.....groza Grin

Uživajte!
Eva
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #781 : ponedeljek, 20.12.2004 : 20:29:00 »

Ko sem prebrala sporočila na prejšnji strani sem ostala kar brez besed  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed!!!
No mi se ne bomo obremnejvali zaradi takih stvari in bomo nadaljevali naše debate, kajne???
V soboto sem se dobila s še enim samčkom čivave iz Izole, priti bi morale še Luna in Maggy ampak jih ni bilo  Shocked Shocked!!

Kaj mogoče kdo od vas ve kako je če imaš doma samčka in samičko in nočeš imet mladičkov??
O sterilizaciji samičke je bilo že veliko povedanega in napisanega, samo se mi zdi da velikokrat se nekako zredijo oz. zgubijo tisto pravo telesno obliko  Huh!!!
Kaj ima kdo kakšne izkušnje s tem???
To me samo zanima!!!!

L.P.
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #782 : ponedeljek, 20.12.2004 : 20:52:05 »

mehika. Vem za ljudi (predvsem lastniki psarn), ki imajo samčk in samičke. V času gonitve ju ločiš in paziš da nimajo stika pa je. Saj samička se ne pogosto goni, tako da to ne bi smel bit problem. Kdo je pa Maggy (predvidevam da čivavica, ampak lahko poveš več?)?.
Moramo se kaj spet dobiti! A prideš 15.1 v Lj na razstavo? No pa saj drugače se lahko en vikend po praznikih dobimo Smiley Pa še to.. jaz imam doma dve sterilizirani psički, pa se nista po sterilizaciji nič zredili. Le dovolj gibanja morajo imet in ne preveč hrane. Problem pri malih psih je, ker so požrešni in bistalno jedli pa se zato zredijo Grin.

Lp, Mojca
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #783 : ponedeljek, 20.12.2004 : 21:42:01 »

Ja Eva če imaš čas pridi to sredo k MISSI.. pa prinesi puloverčke s sabo..  

Jaz komaj čakam da bo pomlad, oz. da bo malo topleje in bomo lahko hodili ven, pa na mojre itd. itd.  

Ja debato o ge.Ibolyi pa smo zaključili..

lepo se imejte, pa se vidimo v sredo pri miši...   hmm.. lucija se pa že dolgo ni oglasila.. pa mymy tudi ne..

pozdravček,
Urša
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #784 : torek, 21.12.2004 : 00:26:49 »

LP!
Joj, ste naklepetale, da vas komaj dohajam! Grin
Gringo, seveda si dobrodošla in to obvezno s kužkom ( ti pošljem na ZS mobi, da me lahko kontaktiraš). Kajti na takšnih srečanjih še največ kužki odnesejo. Me kure po navadi samo kvačkamo.
S seboj prinesite svoje plaščke in oblekce pa seveda vaše "baterijce" Cool
LP,Miša
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #785 : torek, 21.12.2004 : 21:08:29 »

Čivava: hvala za odgovor!! Seveda ni problema, jaz bi se rade volje dobila še kaj da vidim kolko je naša Geri zrasla  Grin!!!
Maggy je še ena čivavica iz Izole, je rodovniška in je manjša od Taia, stara pa je eno leto in je čokoladne barve!!!
Za razstavo pa se moram še kaj zmenit, bomo vidli  Tongue!!

L.P.
Logiran
ninka1
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #786 : sreda, 22.12.2004 : 11:22:07 »

Jaz pa sem hotela samo lepo pozdravit vse lastnike čivav in njihove psičke! Cheesy
Jaz imam angleškega buldoga, se pa zanimam in prebiram tudi o drugih pasmah! Zadnje čase iščem po netu informacije o čivavi in moram priznati, da se mi je pasma zelo prikupila! Ne vem sicer, kaj bi kej moj oli rekel, če bi mu zrihtala eno čiovavico za družbo... najbrž bi jo zmastil od sreče Grin! No, za zdaj nimam namena, bom pa še kdaj vletela k vam po kako informacijo!
Lepo se imejte in  Kiss vsem čivavicam!
ninka1 in oli
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #787 : sreda, 22.12.2004 : 22:53:50 »

punce hvala za lepo preživeto popoldne/večer..  Geri škoda ker te ni bilo..  Eva, Lilly je res ful lušna, še  malo pa se bo vsega navadila..
komaj čakam da se spet vidimo, še bolj pa da bo spet toplo..

lepo se imejte,

Urša & Sassy(že spi)
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem
Sporočil: 141

« Odgovor #788 : četrtek, 23.12.2004 : 09:17:10 »

tudi midve z Lilly sva se imele zelo lepo..samo Lilly ne prizna Tongue-se pa zahvaljuje za komplimente Grin
...ko sva šli od Mise je v avtu kar oživela Grin...

Miša obvezno nalozi slikice na net Grin...me zanima kako so uspele!

Lep pozdrav!

Eva in Lilly(doma še spi Wink)  
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #789 : četrtek, 23.12.2004 : 14:18:19 »

Jojj.. Sad, medve pa sva tako žalostni da nisva prišli... no saj bova nadoknadili. Geri je ves čas težila, ker sem ji namesto sprehoda (ki tako ali tako ni bil izvedljiv v tem mrzlem vremenu Undecided) obljubila igralne urice pri Miši... pa je bila jezna ker je potem nisem želela peljat. No na žalost me je delo dobesedno pokopalo.
Se vidimo po praznikih, do novega leta imava namreč z Geri dopust.. na toplejšem Tongue. Vabljeni pa vsi na Primorsko na obisk. Mehika, te kaj pokličem če pridem do Kopra...

Lp, Mojca
Logiran
Eva3
rad pišem
Sporočil: 254

« Odgovor #790 : petek, 24.12.2004 : 20:01:20 »

Malo zmotim pogovor: jutri je ze Bozic, zato vam bi zazelela vesel Bozic in srecno novo leto vam in vasim malim pesekom! Uzivajte!
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #791 : sobota, 25.12.2004 : 17:58:09 »

Missa: Hvala za želje  Kiss Kiss!!!

Želim vam vesel, vesel BOŽIČ iz vsega srca, pa poljubčke pošiljam vsem vašim pesekom!!!!
Logiran
lubica
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #792 : sobota, 25.12.2004 : 22:24:15 »

Vesel Božič želiva vsem pesekom in njihovim lastnicam, Silvia in Kali

p.s. oprostite ampak na šivijski tečaj res nisva utgnile prit, sem jaz zelo zaposelna z nastopi na televiziji, Kali pa potuje okol z mano tko da je bilo neizvedljivo!!!
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #793 : nedelja, 26.12.2004 : 13:22:00 »

pozdravček vsem skupaj. upam da ste lepo preživeli božič in da se boste imeli še bolje za novo leto..

našla sem na salomoncu (včasih si ogledujem kaj vse prodajajo) in zasledila tale oglas:
Živali in rastlineŽivaliPsi čivava, mladiči, čistokrvni, cepljeni, registrirani z mikro čipom in evropskim potnim listom, z rodovnikom, zelo ugodno.  
 Tel.:031*21-28-99.  
   Oddan: 21.12.2004 ob 17:35    

zmeraj me matra kakšne čivave prodajajo, pa se mi zdi kot da je tale oglas napisan v stilu matoše.. mogoče pa ne..  če koga zanima naj malo preveri.. jaz bom verjetno tudi iz firbca poklicala..

Lepo se imejte,

Urša

Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #794 : nedelja, 26.12.2004 : 16:53:03 »

Ponavadi tiste oglase, ki jih odda Matoša imajo vedno nejogov pripis spodaj, da jih on prodaja, vsaj tako je vedno bilo, in mislim da po vsem tistem kar se je zgodilo redko kdo kupi psa pri nejmu!!!
Logiran
Strani: 1 ... 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.