mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 26.04.2025 : 01:35:59

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 420691 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
MISSA
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 813

« Odgovor #750 : ponedeljek, 13.12.2004 : 22:07:04 »

LP!
Evo mene Cool!
Lepa hvala za pozdrave in komplimente Grin Grin Grin. Iz naše pasje hiške vam jih vračamo! Kiss Kiss Kiss Kot sem že privat sporočila, bi se lahko ta teden v sredo dobile pri meni na enem šnel kurzu šivanja Grin Grin Grin.
Ve se dajte dogovoriti, jaz sem ob 17h doma, ve tudi veste kako do mene, ko boste spodaj pa pokličite, da pridem odkleniti vrata. Če pa znate kako drugo pot, pa kar gor pridite.... Grin Grin Grin
Pozdravčke vsem!
LP,Miša Kiss
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #751 : torek, 14.12.2004 : 12:12:35 »

Ojla!!!
Sassy: pri nas je bil ta vikend tako topel, da sva se s Tanjo sprehajali kar samo v majčkah, Luna in Tai pa sta bla kar gola, mislim da je blo kakih 17-18 stopinj in še lep sonček, tako da smo kar uživali!!!

Lep pozdrav vsem!!  Tongue Tongue
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #752 : torek, 14.12.2004 : 13:16:19 »

No potem je pa najbolje če se ka na morje odpravimo  Smiley  bo še najboljše za naše male kužke..  Ja gringo oprosti, sem pozabila odgovoriti. sem preveč hitela potem pa vse pozabila... no saj je že Mojca odgovorila na tvoje vprašanje.. sem pa šla gledat malo nazaj pa vidim da imaš ti tudi čivavico.. če sem prav zračunala mora biti stara okrog 1 leto, imam prav?  no lepo se imejte, pa se slišimo..

Mojca a ti greš potem samo na specijalko, kako pa to?
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem
Sporočil: 141

« Odgovor #753 : torek, 14.12.2004 : 13:40:37 »

Živjo!

Ja naša Lilly je stara eno leto,en mesec in dva dni Wink

Zelo lepo psičko imaš Sassy!Sem mislila da ima Jolanda samo rjave čivavice Smiley

Že nekaj časa premišljujem  še o eni čivavi...da bi imela naša frajla družbo svoje pasme in pa za to ,ker so čivave res taki sončki Grin
...no in nekako se mi Jolanda zdi zelo v redu-čeprav sem jo srečala samo enkrat Smiley
..in me zanima kakšni so njeni maldički...do sedaj sem imela priložnost videti samo njene odrasle pse.
Če ti ni odveč mi prosim malo opiši koliko časa si čakala na čivavico in take stvari... Wink

LEP POZDRAV!
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #754 : torek, 14.12.2004 : 13:43:47 »

mehika: pri nas je bilo tudi tako toplo in lepo sončko, da nismo niti jakne potrebovali. Pa pridem v Ljubljano in zmrznem Undecided
Urša ja, grem samo na specialko, ker tako ali tako nisem mislila it na več kot eno, da ne bo za Geri prevelik šok... je pa itak Geri v razredu mladičev (4-6 mesecev), tako da tam itak ne dobi nobenega naziva. Pa je potem vseeno če grem na CAC (specialka) ali CACIB... grem pa zaradi sodnice, no pa še precej bolj poceni je! A ti prideš v sredo do Miše, pa bomo kar tam malo povadile sram (Miša, ti bomo okupirale hišo Grin)?

Lp, Mojca
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #755 : torek, 14.12.2004 : 13:49:41 »

Gringo, v pričakovanju na Uršin odgovor pa si oglej še slikice Sassy in Maja (bratec).
http://sasy.moj-album.com/
Bo pa vesela vaša Lilly da bo dobila družbo Smiley. A kupuješ samčka/ samičko, kratkodlako/ dolgodlako? A želiš kakšne posebne barve?

Lp, Mojca
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #756 : torek, 14.12.2004 : 15:19:48 »

Hvala za slike Grin..kaksna srčka...se vidi da je fotograf v roki držal nekaj zelo mamljivega Grin....moram si zrihtat tale  "moj album" da bom predstavila naso frajerko...veste ona je najlepša Grin Grin....kako smo ponosni na svoje kužke a?Grin

Upam da bomo dobili dolgodlako samičko...barva niti ni tako pomembna.

Ve se trenutno pogovarjate o raztavi ki bo 15.1?

LP Eva
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #757 : torek, 14.12.2004 : 15:32:24 »

Gringo: tudi mi smo najprej želeli dolgodlako samičko Wink ti kar predstavi tvojo lepotičko da jo še mi vidimo! Ja, pogovarjamo se o CACIB Ljubljana, ki bo 15 in 16.1. A prideš tudi ti s tvojo malo?
S kje pa je tvoja Lilly?

Lp, Mojca
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #758 : torek, 14.12.2004 : 15:42:50 »

Na razstavo verjetno pridem..ampak brez Lilly!
Ni rodovniška,tako da se ne moremo razstavljati Wink...

Lilly je iz brežic...tam imajo itak na "miljone" nerodovniških legel!...mel pa smo izredno srečo,ker je njen oči od Ibolye in je nekaj lepote podedovala po njem..ni sicer čisto značilna..je pa res zelo lepa Wink...sej bom slikice naložila Grin

Lp
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #759 : torek, 14.12.2004 : 15:56:16 »

Gringo, pa pripelji Lilly kot gledalko. Na prejšnji razstavi (na kateri me na žalost zaradi bolezni ni bilo) so bile tudi mehika in njena kolegica pa lubica, ki imajo nerodovniške čivavice, so jih pa prinesle pokazat, saj so prave lepotičke in bi jih bilo škoda skrivat doma Wink
Ja tam okoli Brežic pa je res veliko čivavic Shocked, pa tudi okoli Maribora... A to samičko ki jo še iščeš nameravaš vozit po razstavah?

Lp, Mojca
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #760 : torek, 14.12.2004 : 21:22:51 »

Čivava malo bom še premislila če bomo Lily vzeli sabo na razstavo...problem je ker rada izziva druge pse(čivav ne Wink),problem je tudi ker ne mara otrok in ponavadi jo ravno ti želijo božat-otrokom pa veš da se ponavadi ne da dopovedati da ji to ni všeč!
Na splošno do neznancev nikoli ni preveč prijazna...
No ja ampak če bodo tam kakšne čivave za družbo,potem se jo splača pripeljati Grin
Samičko ki jo še iščem bom mogoče razstavljala..ne vem Wink

Kateri dan pa so na sporedu čivave v Lj?
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #761 : torek, 14.12.2004 : 21:31:19 »

čivave so oba dneva in na specialni razstavi tudi. koliko bo pa kakšen dan prijavljenih pa ne vem. Jaz bom v soboto razstavljala, v nedeljo pa gledala Smiley
Mislim, da bo še kakšna čivavica, ki se ne bo razstavljala.. več pa ti bodo morda katera od  punc s čivavo povedala Smiley
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #762 : sreda, 15.12.2004 : 13:42:13 »

Gringo: veš tudi moj samček je iz okolice Brežic, pa Kali od Lubice tudi, pa tudi Didi, ki je še en samček tle na forumu!!!

Kaj tudi tvoja Lilly, je produkt rodovnišekega očeta in nerodovniške mamice??

Kaj boš kmalu dala njene slikice gor??
Komaj čakam jo videt  Tongue Tongue!!!!
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #763 : sreda, 15.12.2004 : 14:12:27 »

A pride še kdo na šiviljski tečaj danes k Miši? No, če pride se vidimo Wink
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem

« Odgovor #764 : sreda, 15.12.2004 : 20:10:55 »

No evo..slikce:http://lilly.moj-album.com/

Fletna a Grin Grin Grin

Uuu vidim da so bile naše čivave sosede Grin
Mehika pravilno sklepaš..tudi naša je produkt rodovniškega očeta in nerodovniške mame...zakaj so rodovniški samo očkoti??

No punce a kera pride na razstavo kot gledalka? Wink

LP
Logiran
Strani: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.