mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 25.04.2025 : 20:42:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 420446 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
Geri
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.546

« Odgovor #675 : ponedeljek, 29.11.2004 : 20:40:55 »

Cacib Zagreb: http://misa.moj-album.com/album/41324/

Lp!
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #676 : ponedeljek, 29.11.2004 : 21:05:28 »

Mary (mamica) CACIB
Tino (očka) pa BOBa.. ampak mu Jolanda ni zamerila, ker je le res tako lep in povrhu še Sassyin očka.. jaz sem bila pa tudi vesela za oba.. pa še počohala sem jih lahko..  namesto tebe Mojca sva si pa papillone ogledali..   ja tudi jaz bi si rada zapekla ostalih 420 slik tako da upam da se ta teden kaj vidimo..  
kako ste s časom?

pozdravček,
Urša

aja, če bo sassy do srede, četrtka že vredu od operacije, se lahko dobimo takrat..  popoldne seveda.. pa če Missi odgovarja (glavna kostumografinja, fotografinja, itd. pa še bi lahko naštevali..)
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #677 : ponedeljek, 29.11.2004 : 21:10:51 »

Sassy: Missa je na prejšnji strani rekla, da je srečanje v sredo ob 17h. No nama ta termin odgovarja. Lahko tudi v četrtek... Ampak mislim, da Missa v četrtek nima časa. Skratka naj bi bilo v sredo. Čestitke mamici in očku Sassy!

Lp, Mojca
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #678 : ponedeljek, 29.11.2004 : 21:31:19 »

aha, se opavičujem, se včasih tudi zgubim tukaj na forumu. ja meni čisto odgovarja, upam da bo sassy ok. sicer pa jutri poročam kako in kaj..  me je strah bolj kot njo, ki sploh ne ve kaj jo čaka..
Logiran
rzidar1
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 85

« Odgovor #679 : ponedeljek, 29.11.2004 : 23:40:33 »

lep pozdrav

danes sem prišla mimogrede na ta forum in videla zanimivo povezavo do pasme čivava.
ker imam sama tudi psička (čivavo seveda), sem si tole kar na hitro malo ogledala, ker je že zelo veliko strani napisanega o vsemu.
uspela sem na hitro prebrati, da šivate nekakšne oblekce za svoje kužije, če se ne motim seveda.
naj povem, da sem videla one 4 slikce ene 2 strani nazaj, in naj povem, da mi je on mali kuža fantastično oblečen.
kar tako naprej  Cheesy
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #680 : torek, 30.11.2004 : 08:33:53 »

Rosvita, pozdravljena na forumu. Lepo da se nam je oglasil še kakšen samček poleg Taia in Oryja (ki ga še nismo videli) Povej nam kaj o svojem Didiju. ima on pozimi tudi kakšno oblekico?  Moja mala se je nameč že prehladila in po nasvetu veterinarke se je pri meni začelo tole oblačenje. Si nikoli nisem mislila da bo kakšnega mojega psa tako zeblo da ga bo teba obleči.  Od kod pa si? Upam da bomo kdaj spoznali tudi tvojega Didija. Koliko je pa star?

lep pozdrav,

Urša

ps.: Da ne boste mislili kaj kolovratim navsezgodaj na forumu.. Vsa živčna že čakam da se odpre klinika in da geva.. Sassy ne morem spustiti iz rok ke bo sigurno kaj našla za pod zob, pa jo moram pazit da bo tešča..   Če še spite, upam da vsaj sanjate da bo vse ok.

Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #681 : torek, 30.11.2004 : 14:03:52 »

Ojla!

Sassy: ti bom kar jaz odgovorila na zgoraj zastavljeno vprašanje. Didi je star leto pa pol in je iz Šentjurja. To sem le prekopirala iz Rosvitine strani.
Poročaj kako je šlo puljenje!! Mislim da je do sedaj že končano.

Lp, Mojca
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #682 : torek, 30.11.2004 : 16:06:20 »

No da na hitro odgovorim, ker sem v službi in nimam prav veliko časa..   pred eno uro so me klicali iz klinike in povedali da je sassy že zbujena. populili so vse kar je bilo mlečnega. tudi zadnje, ki so bili že precej majavi in bi verjetno sami odpadli. ostale zobke pa so morali pošteno razmajati da so jih lahko spulili.  No meni se je odvalil kamen od srca, ker je vse v najlepšem redu. zdaj bo nekaj dni jedla samo mehko hrano, dokler se ji luknjice ne zacelijo, potem lahko nadaljujem z briketi. ob 17h bo dobila še nekaj proti bolečinam, ob 18h pa lahko pridem ponjo. bom kasneje poročala kako je z njo, ko jo vidim.  nekaj za izpiranje bom dobila še za sabo vsaj tako mi je rekla Ana (praktikantka dr. Pavlice ki jo je operiral, ki je ves čas študija veterine živela pri nas doma) tako da sem prav vesela, ker sem jo lahko zaupala v dobre roke, ter dobila vse informacije, kako in kaj.  več izvem še kasneje.  

lep pozdravček,

Urša
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #683 : torek, 30.11.2004 : 20:18:34 »

Evo sassy je doma, poskočna in igriva kot vedno in sploh ni opaziti da bi prestala kakršnokoli operacijo.  Na kliniki je kot so mi povedali preživela kar lep dan. vsi po vrsti so jo crkljali, med drugim je tudi eno uro gledala tv na recepciji, peljali so jo lulat, čohali in bili navdušeni nad njo, ko pa sem prišla ponjo, se ji je čisto utrgalo. skratka vse je v najlepšem redu in sem se brez veze živcirala cel dan.

pozdravček in  Kiss  vsem na 4ih nogah..

Urša
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #684 : torek, 30.11.2004 : 20:35:01 »

Joj enega poljubčka za pogumno Sassy pa še en  Tongue ji moj Tai pošilja, da bi se ji luknjice čim pre pozdravile  Roll Eyes Roll Eyes!!!

Joj še en samček....Didi, kako lepo, kaj lahko še kaj več izvemo o nejmu?Huh
Kako bi ga rada spoznala  Grin Grin!!!!
Rosvita: a imaš mogoče še kako njegovo slikico?Huh

L.P.  Tongue
Logiran
rzidar1
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #685 : torek, 30.11.2004 : 22:43:58 »

evo me spet tu.
moj didi je star 1 leto in pol. je prav cotkan  Cool.
ka naj rečem... vsi ki hočete karkoli zvedet o njem, potem kliknite na mojo stran, potem pa na povezavo moj kuža didi, kjer lahko izvete več o njem. poleg tega se bom pa potrudila, pa jutri ko sem boma zbudila (z didijem seveda) - to bo okoli 12.00 - bom naredila en albumček njegovih slik in vam posredovala naslov, kamor boste lahko pogledali.

drugače pa sem jaz iz šentjurja, študiram pa u ljubljani.
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #686 : torek, 30.11.2004 : 23:03:32 »

Sassy: lepo da je vse vredu z njo. A že lahko divja okoli? Kako je pa za jutri (Missa javi se!), a se potem dobimo ali ne?
rzidar1: s kerega konca v Lj pa si? A Didi je s tabo v Lj. Za jutri se dogovarjamo za šiviljski tečaj v Šiški. Je pa kar nekaj čivavic v Lj (sassy, Luna- te ni na forumu, pa Kali in Maj- ta tudi ni na forumu.. če sem koga pozabila se opravičujem). Jaz tudi študiram v Lj, no sicer imam papillonko in ne čivavo ampak se z Geri veliko druživa s čivavicami ker so pač primerne velikosti.

Lp, Mojca
Logiran
rzidar1
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #687 : torek, 30.11.2004 : 23:07:45 »

ravn sem se spovnala, da sem pozabla odgovorit na eno vprašanje... na tisto, če mojega didija tudi oblačim...
ne jaz ga ne oblačim, ker ne vem kje naj kupim takšne male cotke... sploh ne vem, kje bi kaj takega prodajali.  Undecided

jutri me ni v ljubljani, ker sem namreč bolna, zato pa sem doma.

didi ni z mano v ljubljani. lahko bi ga pa kdaj pripeljala.

a vi te oblekice sami šivate?
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #688 : torek, 30.11.2004 : 23:11:31 »

Ojla!

Mi nekatere oblekice sami naredimo, druge pa kupimo. V Lj v vseh večjih Zoo trgovinah imajo primerne oblekice. V Zoo Preisu pa imajo zelo majhne pletene. Lahko pa jo narediš iz smučarske nogavice, ni težko. Jaz sem Geri eno tako naredila. Lahko si jo pogledaš tu. Več o oblekicah in plaščkih je govora v rubriki oprema, tema plašček.

Lp, Mojca
Logiran
rzidar1
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #689 : torek, 30.11.2004 : 23:14:35 »

noro
kje pa je ta trgovina?
jst sem do sedaj obiskala v ljubljani samo mr. pet v btc-ju in moram povedat, da nisem zasledila nobenih oblekic - mogoče zato, ker nisem bila pozorna nanje.
a pa je to priporočljivo za take kužke? jaz sem namreč nekje prebrala, da naj čivav nikar ne oblačimo.
ne vem jst  Undecided
Logiran
Strani: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.