mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 25.04.2025 : 20:09:57

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 420418 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
MISSA
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 813

« Odgovor #645 : petek, 19.11.2004 : 10:47:58 »

LP!
Lucija, upam, da ni vzrok sprememba dneva?
Nikar preveč ne žaluj, saj se bomo še sigurno dobile kakšen drug dan. Dvomim, da bomo zašile vse v enem dnevu!
 Yorkshire terrier, če se nam želiš pridružiti v nedeljo, mi pošlji mobi na ZS.
Mehika, a tudi nedelja ti ne odgovarja?
Pa ostale?
LP,Miša
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #646 : petek, 19.11.2004 : 12:37:49 »

Ma jaz sem iz Izole, tako, da mi ni prav lahko prit za par ur v Ljubljano, saj bi res rada prišla samo kaj hočem  Cry Angry Undecided!!!
Mogoče kdaj drugič!!!!

L.P. vsem!!!!
 Kiss Kiss
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #647 : petek, 19.11.2004 : 19:50:00 »

res škoda res škoda..
kaj pa luna, bo v lj.? no saj jo bom probala dobit na telefon..

pozdravček,
Urša

daj lucija zmeni se da te pripeljejo prosim lepo...
Logiran
MISSA
odvisnež

« Odgovor #648 : petek, 19.11.2004 : 23:25:23 »

LP!
Mehika, saj lahko peideš že zjutraj! Pa gremo malo po nakupig v BTC, če bo vreme peljemo pse na sprehod v Zoo, domov skuhat kosilo, ti pomiješ posodo ( Grin Cool Tongue),opravimo šivanje, zvečer pa greš domov!
Lucija, saj od Bleda do Ljubljane ni tako hudo daleč. In če nimaš prevoza se bomo že kako dogovorili. Lahko te pridem iskat, če bo mamica pustila?
Čivava, a si kljub bolezni odšla domov?
Sassy, te bom zbudila jutri ob 5h Roll Eyes
LP,Miša
Logiran
Yorki
rad pišem
Sporočil: 468

« Odgovor #649 : petek, 19.11.2004 : 23:40:23 »

MISSA, žal se ne morem udeležiti čeprav bi se z veseljem
Sprašujem pa zato, ker imamo v Šiški sorodnike...

LP
Logiran
MISSA
odvisnež

« Odgovor #650 : nedelja, 21.11.2004 : 10:03:17 »

LP!
 Yorkshire terrier, škoda...
Dekleta, sporočam vam, da danes ne smete pozabiti oblekic in krojev prinesti s seboj. Sassy, ti pa prinesi tisto "montažno hiško", da bom naredila po njej načrt. Bom  za Micka probala sama sešiti hiško. Grin
Sporočam še to, da sem se včeraj na razstavi tako načohala, precartala in nagladila čivavic, takšnih in drugačnih, ( tudi drugih psov), da danes smrdim prav po pasje!
In če sem iskrena, mi je vso noč delala družbo ena bolha.
Sem že v avtu povedala, da me je nekaj velikega ugriznilo. Sigurno je bila bolha pasme mastino!
Se vidimo ob 14h! In brez izgovorov!!!
LP,Miša
Logiran
Yorki
rad pišem
Sporočil: 468

« Odgovor #651 : nedelja, 21.11.2004 : 10:14:03 »

Ja... Tudi naš ima nekaj oblekc. Lips Sealed
Ali živite blizu Gotske ulice?
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #652 : nedelja, 21.11.2004 : 12:35:58 »

Ja tudi jaz sem se imela super,  Missa hiško prinesem.. je Sassy spala v njej celo noč, potem zjutraj ko sva šli lulat se ja pa šla še k meni malo pocrkljat.. se vidim danes..
če bi še kdo rad prišel naj se javi..

pozdavček,

Urša
Logiran
MISSA
odvisnež

« Odgovor #653 : nedelja, 21.11.2004 : 22:32:40 »

LP!
Šiviljski tečaj uspel, kužki preživeli, oblekca pa je že v uporabi. Sasy, hvala, ker si pospravila dnevno sobo. Vem, čakaš na slikce, a na žalost ne pridem do računalnika Angry. Moški del, ki si ga danes spoznala, ga je okupiral. Če ne danes, bodo pa jutri!
Ker je ves pribor  skupaj z materijalom ostal pri meni, bomo ta teden ponovili vajo. Mogoče že v sredo popoldan.  
LP,Miša
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #654 : ponedeljek, 22.11.2004 : 01:08:13 »

Ojla!

Pričakujemo izčrpno poročilo o tečaju in slikovno gradivo Grin Grin. Jaz sem bila med vikendom doma, kjer sem bila deležna oskrbe s strani mojih dveh mrcin (v obliki poljubčkov Tongue). Če boste imele nadaljevanje tečaja med tednom se ga bova z Geri z veseljem udeležile!
Sporočite kdaj, pa ziher pridemo!

Lp, Mojca in Geri

PS: Na sprehodim me vsi sprašujejo: "oooo, nisem vedel da obstajajo tudi dolgodlake čivave... saj je to čivava.. sem prepoznal po ušeskih.." Toliko o poznavanju metuljčkov in čivav. Pri nas očitno še vedno velja: MAJHEN PES->ČIVAVA.
Logiran
MISSA
odvisnež

« Odgovor #655 : ponedeljek, 22.11.2004 : 13:46:32 »

LP!
Končno lahko objavim slikce naših pozerskih manekenov. Kakšnih posebnih krojev nemamo, ker smo več ali manj šivale po občutku. Jaz sem bila glavna šivilja (sem se morala izkazati s spričevali Cool) Sassy pa je bila glavna dizajnerka Cheesy. Mala čivavica je bila na začetku malo zmedena, ker je morala pozirati v novi zimski oblekci. Zoya pa je ukradla Zorotu namenjeno maskirno obleko Grin. Vsa sreča, da je neopren raztegljiv in se je lahko stlačila vanjo. Ker smo bolj šivale, nam je zmanjkalo časa za slikanje. Pa vseeno, spodnje štiri slikce dokazujejo, da smo dobili v kinologiji prvi dve modni manekenki! Tongue

http://www.mobisux.com/album/data/500/25853sassy.jpg

http://www.mobisux.com/album/data/500/25853zoya1.jpg

http://www.mobisux.com/album/data/500/25853zoya2.jpg

http://www.mobisux.com/album/data/500/25853sassy1.jpg

Do naslednjega šiviljskega tečaja Kiss
LP,Miša

(slike spremenjene v linke; Jana)
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #656 : ponedeljek, 22.11.2004 : 14:18:55 »

Jojjjjj!!! Kako lušne oblekice, pa manekenke še bolj!!! Geri je takoj vrgla oko na Sassyjino oblekico, pa sedaj hoče tudi ona tako, jaz pa takih veščin ne obvladam Cry, no se bomo že naučili!
Zoya pa kot vidim ponosno nosi svoj "plen"... ubogi Zoro, spet je ostal nagec Grin.
Komaj čakam, da organizirate naslednji tečaj! A bo to že ta teden?

Lp, Mojca in Geri
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #657 : ponedeljek, 22.11.2004 : 18:03:58 »

Ja jaz upam da se dobimo še ta teden.. meni odgovarja kadarkoli od sede do sobote popoldan.  drugače pa javno razglašam da je MISSA profesionalna fotografinja in šivilja. bi moralo pisati na tvoji spletni strani da tudi šivaš, fotkaš in po potrebi tudi čaraš..   Wink

Mojca, lahko ti povem da si v zgrebu zamudila ogromno papillonov, nad katerimi sva se namesto tebe naslajali midve z MISSO.. upam da si nama kaj fovš..  Wink

lep pozdravček,

Urša
Logiran
didy
novinec
*
Sporočil: 23

« Odgovor #658 : ponedeljek, 22.11.2004 : 18:37:41 »

HOJLA,sem spet nazaj :DSeveda moram tudi jaz pohvalit vaše kreacije Grin             ČIVAVA,ti ko imaš metuljčka-papilona,mi lahko prosim  poveš koliko zraste in kakšne so cene :)Pozdravčke vsem pa tudi od mojga psa Stenlija  Grin Cool ;DLP,ALJA IN STENLI
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #659 : ponedeljek, 22.11.2004 : 18:45:04 »

Ojla!

Sassy: ja, mi je zelo žal da nisem videla kakšnega papillončka Sad, ampak bolezen.. no pa saj tako ali tako nisem imela prevoza. Mi je bolezen še prav prišla, drugače bi mi bilo še bolj žal Grin
Za Mišo pa itak vem da je profesionalka kjerkoli se loti! No če se dobite med tednom pa sva takoj za. Je pa ta tvoja mala prava damica v tej oblekici. Enega  Kiss za Sassy!

Lp, Mojca

PS: didy: ti bom na privat odgovorila ali pa v temo papillon, da ne bomo mešali tem..
Logiran
Strani: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.