mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 23.04.2025 : 23:53:37

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 417843 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Geri
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.546

« Odgovor #315 : torek, 15.06.2004 : 23:12:55 »

MyMy: Tvoj mali je pa res pravi frajer! Najbolši je s tistim sedlom  Grin. Kot bi se šel kavboje in indijance  Wink. Vidim da je pa kar krvoločen, da se spravlja na uboge opice Grin.
Dejte še drugi pokazat svoje male... plosim sram
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #316 : sreda, 16.06.2004 : 08:36:44 »

LP!
MyMy, zelo si se potrudila! Zelo lepe uhice! Ory je res malo facko s tistim sedlom. Kaj pa drugi? Jessy?
LP,Miša
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem
Sporočil: 233

« Odgovor #317 : sreda, 16.06.2004 : 12:46:32 »

Hvala,hvala in še enkrat najlepša hvala za komentarje..Tudi drugi dajte malo slike gor;) Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

LP MYMY
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #318 : četrtek, 17.06.2004 : 22:42:24 »

LP!
MyMy, zelo si se potrudila! Zelo lepe uhice! Ory je res malo facko s tistim sedlom. Kaj pa drugi? Jessy?
LP,Miša

Jst mam maltežana.  Wink To sem pa vprašala zato, ker ima moja soseda čivavico, in ne ve, kaj naj si kupi za česat. Pa me je prosila, da jst kupim krtačo, ker se na to bolj spoznam.  Tongue

Lp
Logiran
smravl
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #319 : nedelja, 20.06.2004 : 13:11:14 »

Hvala,hvala in še enkrat najlepša hvala za komentarje..Tudi drugi dajte malo slike gor;) Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

LP MYMY

lp! Cheesy
Jaz se strinjam z vsem kar so ze drugi povedali, Ory je res zelo srčkan! Grin
Kar se pa tiče slik, pa bom dala gor, če bo šlo! Undecided
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #320 : sreda, 23.06.2004 : 19:42:36 »

Slišala sem, da naj bi čivave imele težave z očesi- baje, da ni normalna ta izbuljenost učk, pa da potem slabše vidijo... A kdo kaj ve o tem?
Sicer pa mi še vedno iščemo čivavico, pa ni in ni sreče Cry bomo pa še poskusili v avstriji. A kdo pozna kakšnega vzreditelja iz tam?

Lp!
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #321 : petek, 25.06.2004 : 10:40:24 »

Čivava ,,,čivave imajo malo izbuljene oči....Če pa so več kot normalno pa bi znal bit problem...Če vzameš mladička iz dobrega legla se ne sekiraj preveč za to...Pa tudi glavkom je pogost pri čivavcah ampak zopet pravim, če vzameš iz kvalitetne linije čivavco bo skoraj sigurno vse oky;) Grin Grin Grin

Kaj pa tisto čivavco iz ITalije?Ne boste vzeli?

LP MYMY
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #322 : petek, 25.06.2004 : 12:20:51 »

DObile!

Najprej nama je hotela prodajalka prodati slicker brush  Shocked, ampak potem sva se odločile za krtačo. Krtača ima male ščetine, in se jo 'zatakne' za roko.  Wink
Tako da sedaj uspešno čese svojo čivavo. Wink

Lp
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #323 : petek, 25.06.2004 : 15:05:06 »

Super;)Jessy....Zdaj tudi dlaka ne bo odpadala in bo res vse boljše Grin Grin Grin

MYMY
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #324 : petek, 25.06.2004 : 19:50:06 »

MyMy: It Italije ne bomo vzeli, ker sem ugotovila (na netu, med oglasi...), da ta sicer priznani vzreditelj prodaja tudi nerodovniške čivavice... tako da... Sem pa klicala tudi na Klub za pritlikave pasme. Gospa Marija pa mi je nakup psa v IT odsvetovala, saj pravi, da so prav v IT največji sleparji (kot primer je navedla pritlikavega RODOVNIŠKEGA pudeljčka, ki je v višino zrasel 45 cm... je pač mel vzreditelj samčka pa samičko... ). Svetovala nam je Avstrijo, tako, da glede na to, da v tem nismo preveč izkušeni raje ubogamo njen nasvet.  Tongue Je pa res, da tudi ta IT ni resen. Obljubil mi je slikice mladičev že v sredo (16.6) pa jih še sedaj ni poslal. Poleg tega je dal čivave enemu drugemu kolegu za peljat na razstavo, pa ta kolega ni nič kaj lepo ravnal z njimi. Cel čas so cvilile v kletki, medtem je on taval okloli. Ko je končno prišel čas razstavljenja, pa je prijel čivavco pod pazduho, v eno roko igračko, v roko pod katero je mel čivavico pa je vzel čik in stalno kadil, da je mala začela kašljati Angry
Se mi je totalno zamerilo... sicer je bil to le kolega, ampak, kakšen človek lahko da v skrb svoje male takemu Huh
Sicer pa naj bi bili IT (ne vsi..) bolj usmerjeni v vzrejo (samičko parijo 2x na leto dokler ima lahko mlade, potem pa jo usmrtijo Cry )
Pa hvala za odgovor!

Lp!
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #325 : četrtek, 01.07.2004 : 20:00:27 »

Čivava:upam da boš končno našla pravo psičko zase;)

Gringo(Eva):Sorry ker ti nisem tako dolgo pisala,namreč ne gre mi poslat zasebnih sporočil,pa nevem zakaj Shocked Shocked Shocked Shocked

lp mYMY
Logiran
Chandra
novinec
*
Sporočil: 1

« Odgovor #326 : sobota, 03.07.2004 : 18:01:42 »

Lep pozdravček!
Tudi sama se zanimam za čivavice, enkrat v prihodnosti jo tudi nameravam kupiti, zaenkrat pa samo zbiram podatke.
Zanima me, kako bi se čivava razumela z odraslo mačko, sicer je naša mačka ful prijazna in tudi hrčkom ne naredi ničesar.
Hvala za odgovor!
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #327 : nedelja, 04.07.2004 : 12:59:17 »

Če čivavco od malega navadiš na mačko ne bo nobenih problemov..Soseda ima čivavco in imajo tudi mačko..Super se razumeta...Znanka ima tudi 3 mačke in čivavo pa se vsi super razumejo..Moj Ory je tudi zelo prijazen do mačk, čeprav ne živi z njimi..Mislim da tu ni velikega problema..Ko boš dobila mladička,ga počasi navajaj na mačko in mačko na psa;)

LP MYMY
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #328 : nedelja, 04.07.2004 : 13:01:09 »

Malo sem gledala v oglase v reviji MOJPES...

Čivave,dolgodlaki mladiči,čistokrvni in cepljeni, naprodaj..
Informacije dobite na tel.številkah.041/261-861 in 03/8384 020

LP MYMY
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #329 : nedelja, 04.07.2004 : 18:15:00 »

Sem govorila z gospo... ma NERODOVNIŠKE mladičke. Samčka in samičko. samček je bež, samička pa rjava. Oče ma rodovnik mamica pa ne. Ma pa več samičk... tko da ma nekakšno "psarno".
Sta pa še oba na razpolago.. po 70.000 sit (se mi zdi..).
Če koga zanima... mene pač le rodovniška lepotička Wink

Lp!
Logiran
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.