mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 06:47:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 389 390 391 392 393 [394] 395 396 397 398 399 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 371215 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
Albert
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 535

« Odgovor #5895 : petek, 29.02.2008 : 22:13:35 »

Klavdija dalo se bi zmenit Smiley sam počakajmo na malo toplejše vreme Wink a velja?

Velja  Wink
Logiran
vančika
nekaj malega že vem
Sporočil: 159

« Odgovor #5896 : petek, 29.02.2008 : 22:20:50 »

zmenjeno Wink eno vprašanje imam....a se vašim čivavam tud tak očke solzijo Cry
Logiran
Jinx
rad pišem
Sporočil: 269

« Odgovor #5897 : petek, 29.02.2008 : 22:46:43 »

a se vašim čivavam tud tak očke solzijo Cry

Moji se kar precej, ja. Imam pa neizmerno srečo, da ima Clea temno dlako pod očmi, tako da se ne vidi madežev od solzic Cool

Lp,
Vesna
Logiran
Albert
odvisnež
Sporočil: 535

« Odgovor #5898 : petek, 29.02.2008 : 22:48:07 »

Vanička ne se sekirat zaradi očk.......to je nekaj normalnega....Albertu se kak dan več kak dan manj drugače pa pomaga, če kupiš kake kaplice s katerimi se učke čistijo zraven pa preprečujejo vnetja itd....jaz uporabljam Irysan.
Do sedaj še nisva imela nobenih težav  Wink

Lp
Logiran
vančika
nekaj malega že vem

« Odgovor #5899 : petek, 29.02.2008 : 22:51:12 »

joj hvala vama Smiley sem ga imela pri veterinarju danes zaradi tega, ker sem hotela imeti kaplice...pa ga slučajno ni bilo pa mi je tista ki tam pomaga rekla da je možno da mu morju tretjo veko pregledat ali pa sčistit Shocked tako da ne vem a ga naj peljem ali ne?
Logiran
kikicaa
otrok do 14 let
Sporočil: 106

« Odgovor #5900 : sobota, 01.03.2008 : 13:31:50 »

Prilimaj kakšno slikico kjer se to dobro vidim, ampak če je to res samo zaspanček kot ti praviš se ti ne splača iti na spiranje Smiley
Sej Kiki se tudi to dela pa sem kupla kaplice pa ji vsak dan malo očistim..papa
Logiran
Mb-Nina
novinec
*
Sporočil: 18

« Odgovor #5901 : sobota, 01.03.2008 : 20:05:31 »

Ja Smiley 2 lastnike(mislim, da sem slisala ime Cappy, ki pa ga ni bilo zraven) in eno chi gospodicno Smiley
Alf je spoznal tudi enega italijanskega hrta samicko Smiley Iste sirine sta bila Wink le visina ni stimala Cheesy
so se pa vsi razumeli Wink
Lasnica Capija sem jaz.Midva sva se vpisala v malo šolo.18.2. je bil Capi star 5 mesecev in je pravi nagajivec  Cheesy.Vančika jaz Capiju ščistim z vatico in navadno vodo okoli oči,dobijo pa se tudi čistilni robci za očke(tudi pomagajo).
Logiran
kikicaa
otrok do 14 let
Sporočil: 106

« Odgovor #5902 : sobota, 01.03.2008 : 20:17:07 »

Kakšno "naklučje"

Kako kaj vaši čivaveki? Kiki je supeeer, se skoraj cel vikend cartava Kiss
Kako pa kaj mali Alf v novem domu?

lp Wink
Logiran
vančika
nekaj malega že vem

« Odgovor #5903 : sobota, 01.03.2008 : 21:15:09 »

nina hvala bom poskusila Smiley drugače pa je Lin vredu, malo se je že zresno, ne več tolk grize naše prsteke, nogavice,copate Cheesy dugače je pa pravi žulek..zelo rad se žuli Wink kar se vrjetno vsi Smiley
Logiran
metkus
novinec
*
Sporočil: 46

« Odgovor #5904 : nedelja, 02.03.2008 : 12:21:17 »

ello kikicaa & co Smiley

Alf se je hitro navadil na novi dom in nas ze vzel za svoje, kot mi njega Grin Prve dni ni jokal ponoci ampak je spal in cakal, da se prebudim. Mislim, da je prve dni on vec spal kot jaz Wink
Vceraj je prestal boleco izkusnjo chipiranja Shocked, pri cepljenju proti steklini pa sem ga jaz drzala in ni niti mignil Smiley Solzice pa mu cistim z gazo namoceno v toplo vodo. Med spanjem se ponavadi to posusi.

Se pa rad pelje z avtom v njegovem transporterju na sprehode. Na normalne sprehode pa gre pocasi z dosti pohvale in priboljski, potem pa kr zacne sam hoditi. Najljubsi del sprehoda pa mu je ko grema domov. Ko ponovno vidi hiso in zacne tekati proti vratom.
Drugace pa je pravi mali vragec z njegovimi pliskoti, nosi si jih sem ter tja in me zasleduje z njimi Smiley Cartati pa se pride, ko mu je Smiley Posebej se rad zuli zjutraj, ko se zbudi. Danes sma vadila ukaz "sedi" in po enem 5 poskusu je se sam vsedel na ukaz "sedi"  Tongue

Ena mala slikica se od Alf-a in njegovega sostanovalca Smiley zaenkrat se vohata, macak ima rad Alfovo posteljo in hrano, ALf pa njegovo Wink a ko pride macak blizje potem zacne Alf rencati, a vseeno bi ga rad ovohaval Huh  smesno

http://www.moj-album.com/slike/11134276/UM3_Dl6UhbzGzJUa.jpg 

vancika-copati, nogavice, prsti ipd. so pri nas prepovedani. ko se bo navelical svojih igrac bo sigurno prisel se z cloveskimi stvarmi igrati. Meje morejo biti, kot tudi konsistentnost v prepovedih - to, da se drzis tega kar je prepovedano in ne popuscas.

Uzivajte vsi to lepo soncno nedeljo Cheesy
Logiran
metkus
novinec
*
Sporočil: 46

« Odgovor #5905 : nedelja, 02.03.2008 : 12:22:19 »

uff, a je samo pri meni tako, ali je slika res prisla ven hiper velika Huh
Logiran
vančika
nekaj malega že vem

« Odgovor #5906 : nedelja, 02.03.2008 : 12:31:20 »

vav kak je luban Kiss komaj čakam da ga vidim Smiley glej sliko moraš pomanjšati na približno 400 Smiley pa saj se čisto vredu vidi vse Wink drugače pa idi na shrani.si tam daj dodatne možnosti pa tam daj pomanjšaj na 400 pa ne pozabi dat one klukive v oni kvadratek pol daj prebrskaj in najdi sliko... potem daj shrani Smiley in ko se ti slika odpre kopiraj drugo in nato prilepi sem na forum Wink upam da sem ti kako pomahala Kiss

ps: glede grizenja saj mu niti nismo pustili Grin je bil tepen po ritki če je to naredu, sam je pa res rad to delav in kar vstrajav Smiley
Logiran
Mb-Nina
novinec
*
Sporočil: 18

« Odgovor #5907 : nedelja, 02.03.2008 : 20:24:22 »

Imam eno vprašanje.Zanima me kako ste vi navadili svoje čivave,da med tem ko morate iti v službo čakajo sami doma?Mi smo našemu kupili velik boks,ker če sem ga pustila da je imel celo stanovanje je bilo veselo ko sem prišla domov.Se tudi vam zdi dosti če ostane sam okrog 7-8ur?Do sedaj sem ga samega puščala tam do 2-3 ure.Moj mož pravi da je 8 ur preveč.Upam,da mi boste pomagali z vašimi odgovori.
Logiran
vančika
nekaj malega že vem

« Odgovor #5908 : nedelja, 02.03.2008 : 20:32:29 »

živjo Nina Wink jaz sem mojega Lina navadila postopoma...puščala sem ga eno uro samega nato dve,tri štiri in tako se je navado...drugače pa je v moji sobi ki ni ne vem kak velika tako glih prav za njega, ker celo stanovanje je čisto preveč, pomoje tud za njega preveliko Smiley aja jaz imam hvala bogu fanta ki pride veliko krat k njemu pa je kako 1 do 3 urce zraven njega tako da je Lin sam 4 ure največ Smiley pa saj se bo navado od začetka je res težko sam on tak spi,je se igra to je pa vse Smiley upam da sem ti kako pomagala dugače pa ti krat vprašaj Kiss

ps: prilepi kako slikico tvoje čivavice Smiley
Logiran
vančika
nekaj malega že vem

« Odgovor #5909 : nedelja, 02.03.2008 : 20:40:38 »

EVO MOJEGA MANIKENA Wink

PA ŠE ENA Z KULICO V GOBČKU Cheesy

tu je tak smešen Grin
Logiran
Strani: 1 ... 389 390 391 392 393 [394] 395 396 397 398 399 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.