mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 25.04.2025 : 21:37:07

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 420504 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
mehika
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 377

« Odgovor #885 : četrtek, 20.01.2005 : 11:36:51 »

Pri nas je kar lepo vreme, seveda ni snežilo ampak samo deževalo, danes pa je že sonček in mislim da je kakih 10-11 stopinj!!!!
Tudi vi novejše forumašice ste vabljene v nedeljo, najbolje da se med sabo zmenite pa da vas gre po več skupaj, če ne vam bomo poslali avtobus  Grin Tongue!!!!!

Kdo bo vse prišel?Huh

Upam da bo prišla tudi lubica in kali!!!!!!
Logiran
rzidar1
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 85

« Odgovor #886 : četrtek, 20.01.2005 : 11:39:01 »

hja... lepo da imate takšno vreme. pri nas na štajerskem pa je kr mrzlo - okoli 0°C in megleno, poleg tega pa še sneg ostaja na strehah, travah in cestah.  Cool
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #887 : četrtek, 20.01.2005 : 17:20:47 »

Kot sem obljubila tu je naslov http://www.moj-album.com/uredi/loti/108151/  Smiley, na katerem lahko videte kako izgleda naaa Loti.  

Popravek: slikce se najde na: http://loti.moj-album.com
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #888 : četrtek, 20.01.2005 : 17:21:38 »

Ups .. nisem videla, da je ze popravek! Undecided
Logiran
lubica
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #889 : četrtek, 20.01.2005 : 18:11:28 »

Lep pozrdavcek,
skoraj vas nisem mogla ujet v vsem tem pisanju, ja prejšni komentar tudi moja Kali je iz Brezic, mislim da se bova ta teden v nedeljo tudi midve udeležile sprehoda u San Simonu, če nama spet kej ne bo prekrizalo poti tako kot zadnje dvakrat. Povejte a vas moti ce vzamem sabo tudi Barby Tibetanko je res ful prijazna, al raje vidite da so samo civave, po pravici se ne vem ce bi vzela obe ampak bolje v naprej vprasat. Upam tudi da se ne bom zgubila na cesti ker sem dokaj frisn sofer in se mi to dostkrat zgodi, ce gre se katera iz Ljubljane bi prosla ce me kontaktira, ker bi z veseljem vozila za njo.

Pozdravcek tudi Loti, Luni in vsem novim!!! Upam da se cim prej vidimo!!!

Silvia in Kali, Barby

Logiran
rzidar1
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #890 : četrtek, 20.01.2005 : 18:58:06 »

ja lepo to, da se tako dobivate.
jst bi tudi z veseljem prišla, vendar se mi bližajo izpiti  Cry

mogoče pa kdaj drugič  Undecided
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #891 : petek, 21.01.2005 : 01:22:06 »

Povejte a vas moti ce vzamem sabo tudi Barby Tibetanko je res ful prijazna, al raje vidite da so samo civave, po pravici se ne vem ce bi vzela obe ampak bolje v naprej vprasat.

Silvia: v bistvu to ni srečanje čivav ampah forumašev... jaz tudi pripeljem moji dve "tamali", pa tudi nekaj velikih psov bo.. več si lahko prebereš v rubriki "Člani med seboj"- tema Sprehod na obali.
Tako, da je tvoja Barby zelo zaželjena Wink Glede čivavic pa ne skrbi, ker bodo psi po skupinah in naj ne bi bilo nevarnosti da ti jo kdo pomendra Tongue

Lp, Mojca
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #892 : petek, 21.01.2005 : 11:55:25 »

Missa, Sassy, a bi lahko kdo prišel z Lubico dol da se nebi zgubila, ali pa vsaj štartate skupaj da bi ona vozila za vami!!!!!!

Lubica: brez panike lahko vzameš tibetanko, bo prav dobrodošla!!!!!
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #893 : petek, 21.01.2005 : 12:11:19 »

LP!

Seveda, ni problema. Lubica, lahko se dogovorimo, da prideš do mene in gremo skupaj že iz LJ. Pokliči mene ali Sassy. Lahko gremo celo z enim avtom in si delimo stroške. Jaz bom peljala samo B.B., ker Zoya ne bo vzdržala dva dneva pohajkovanja naokrog. No, mogoče še grem po Linčo!
LP,Miša
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #894 : nedelja, 23.01.2005 : 18:10:32 »

Slikice od nedeljskega srečanja so že gor:

http://mehika.moj-album.com/
Logiran
lubica
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #895 : nedelja, 23.01.2005 : 20:35:19 »

Oj sploh ne bom več rekla da pridem ker se mi potem vedno neki sfiži, jah mojo mami je dans uščipl u križu in smo šli namesto na sprehod na toplo, na urgenco po inekcijo, tko da upam da se cim prej ponovi sprehod da se ga z Kali udeleziva in pa tudi Barby ze kumi caka. Slikice so ful lepe same pasje lepotice in lepotci-pohvale šarmantnemu Taiu!

Silvia, Kali in Barby
Logiran
luna in natasa
novinec
*
Sporočil: 3

« Odgovor #896 : nedelja, 23.01.2005 : 20:51:38 »

Živjo čivavice! Moja Luna je stara 5 mesecev in pol, prihaja iz Kapel in je težka 1,8 kg (upam da ne bo več zrasla). Z Rosvito sva se že dopisovali, saj sem njenega Didija (bratec od Lune) našla na tem forumu. Drugače pa je Luna zelo, zelo živahna, pa samo jedla bi!!! Slikice najdete na:  http://lunanatasa.moj-album.com/

A ni cukrček? Z Didijem sta si zelo podobna.
Glede oblekic: Celo v Zagreb sem šla pogledat, a nisem nič našla. Nato se se pa spomnila in kupila roza gamaše za 1000 sit ter izrezala dve luknje za prednje nogice. A ni dobra ideja?
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #897 : ponedeljek, 24.01.2005 : 00:03:31 »

LP!
luna in natasa , pozdravljena na forumu in med čivavami! Wink
Tudi naša Sassy se je spomnila in naredila "plašček" iz rabljenega smučarskega štumfa, ki mu je izrezala dve luknjici za nogice. Ideja je dobra!

Tudi jaz imam nekaj slikic čivav z današnjega obalnega srečanja. To, da so na slikah prisotni še drugi kužki naj vas preveč ne moti! Grin

http://www.moj-album.com/album/112428/

LP,Miša
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem
Sporočil: 141

« Odgovor #898 : ponedeljek, 24.01.2005 : 12:47:26 »

Lep pozdrav vsem!

Čivavice z nedeljskega srečanja so čudovite Kiss
prav tako tudi ostali Grin

No da šiviljski tečaj pri Miši upraviči svoje ime,predstavljam manekenko Lilly v kreaciji Miše in Urše!
http://lilly.moj-album.com/album/113831/

Lep dan in veliko sreče tistim ,ki imajo trenutno izpite Wink
LP
Eva
Logiran
rzidar1
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #899 : ponedeljek, 24.01.2005 : 12:55:24 »

lep pozdrav

ja lepo ko takole šivate... jaz niti ne vem, kako bi se zraven spravla, pol pa grem rajš kr v trgovino in kupim...
se je zgodilo, da ko sem šla prvič kupvat - brez didi-ja, sem mu kupila premalo  Angry
lahko pogledate v album.

drugače pa ja... izpiti so pred vrati  Undecided

lepo se mejte še naprej
Logiran
Strani: 1 ... 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.