mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 25.04.2025 : 21:18:43

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 420484 krat)
0 članov in 9 gostov pregleduje to temo.
Ory
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.750

« Odgovor #735 : petek, 03.12.2004 : 19:49:21 »

Ha, ji bom povedala...... se mi je zdelo, da to ne more biti odvisno od velikosti psička (potem noben lasnik malih pasem več ne bi mogel iti v službo), ampak je to stvar navade oz. razvade Wink . Hvala za pojasnilo......

lp
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #736 : torek, 07.12.2004 : 18:30:35 »

kam ste šli vsi??? Huh Huh
Logiran
didy
novinec
*
Sporočil: 23

« Odgovor #737 : torek, 07.12.2004 : 19:01:34 »

haj,
jaz sem tu,samo nimam nic za napisat.
LP,DIDY Grin
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #738 : sreda, 08.12.2004 : 20:03:16 »

Imam občutek, da smo vsi nekam zaposleni zadnje čase... Sad Cry
No jaz se zdaj stiskam z mojim malim, mehkim srčkom  Kiss Tongue!!!
Logiran
Rubens
nekaj malega že vem
Sporočil: 120

« Odgovor #739 : četrtek, 09.12.2004 : 19:10:07 »

Zanima me, če kdo ve za kakšno čivavo, ki je na prodaj ali pa jo kdo podarja? Hvala za informacijo.
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #740 : četrtek, 09.12.2004 : 19:25:55 »

ojla rubens, pozanimaj se pri g. Jolandi Kojek iz Kočevja, ki sicer trenutno nima legel, ampak ti lahko pove kdaj bo imela kakšno. Povprašaj tudi Ibolyo Godina iz Kopra, ki ima prav tako psarno. Pokliči tudi na kinološko zvezo Slovenije in povprašaj za morebitna legla, saj se včasih zgodi, da imajo legla tudi drugi, ki nimajo psarne.

Veliko sreče pri iskanju!

PS: vem, da je nekaj časa nazaj g. Godina oglaševala na mojpes.net, da ima leglo dolgodlakih čivavic.
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #741 : petek, 10.12.2004 : 20:12:12 »

To se mi zdi full čudno, da je gospa Godina dala oglas na internet, glede na to da so mi vsi govorili, da ima vse rezervirano za vnaprej,  Shocked!
Logiran
lubica
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #742 : sobota, 11.12.2004 : 00:06:21 »

Olja!

Sori vsem ker se tooooooooooooookkk, dolg casa nisva oglasile s Kali, lep pozdravcek vsem novim pr civavcah, mel sem pokvarjen comp. tko da naja zau ni blo!

Full sem vesela za Sassy d se je vse fajn iztekl! S Kali pa sva ble pr Zaninovicu in je dobila za njene cicke kapljice in sedaj nima vec mleka, ampak so se malo deformirane za vidt zato se greva v ponedeljek nazaj pokazat, drgace pa je zdrava, s prehladi se nisva mele problemov!

Aha pa imamo se enega samcka iz Brezic, Kali je tudi iz okolice Brezic in sem zelela najt bratca insestrico ampak nimam srece, je pa res da imajo tam vec civavc v okolici Brezic!

Se enkrat pozdravcek vsem!!!

Pa pa
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #743 : sobota, 11.12.2004 : 20:29:44 »

Ojla Silvia!!!
Ja me je zanimalo kako je s kali, pa sem kar tanjo vprašala, pa mi je ona povedala vsem kako je niso hoteli pozdravit itd.
No lepo da je zdaj bolje, kaj pa ti svetujejo za naprej, v slučaju da bi se ponovilo??
L.P.
T & T
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #744 : ponedeljek, 13.12.2004 : 12:08:31 »

LP!
Včeraj nas je obiskala moja mala posvojenka Sassy. Imeli smo lep igralni večer, kjer je Sassy izgledala kot mala pikica med Micekom In Betko paštetko:

http://www.moj-album.com/album/62607/?os=62617

LP,Miša
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #745 : ponedeljek, 13.12.2004 : 13:10:37 »

Hi, hi, hi, kako so smešni vsi skupaj!!!!
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #746 : ponedeljek, 13.12.2004 : 13:46:56 »

Ojla!

mehika: meni se je tudi zdelo ful čudno, da je g. Godina oglaševala, ker ko sem jo jaz kontaktirala mi je rekla da ima toliko rezervacij, da najverjetneje pridemo na vrsto spomladi 2005!! Pa iskali smo dolgodlako čivavo, prav te pa je oglaševala. Rekla je da ima 6 rezervacij za v tujino... Mogoče pa samo reče, da ima rezervacije, da bi dobila še tvojo.. nam je rekla naj pošljemo rezervacijo, pa potem nismo.
Joj,.. jaz pa sem prav pozabila klicat Tanjo.. moram kaj ta teden sram
lubica: zadnjič sem te klicala za tečaj šivanja, pa se nisi javila... mogoče pa še ponovimo... bo Missa več povedala Wink
Missa: kako je ta teden s tečaji? Grin Grin So pa res cukri vsi trije!!

Lp, Mojca
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem
Sporočil: 141

« Odgovor #747 : ponedeljek, 13.12.2004 : 16:59:38 »

Lep pozdrav vsem!

Zanima me ali je kdo izmed vas dobil svojo čivavico pri Jolandi Kojek?
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #748 : ponedeljek, 13.12.2004 : 21:42:32 »

lep pozdravček končno vsem skupaj. jaz sem zelo zelo zaposlena zadnje čase, kar mi sassy mogoče malo zameri ampak se ji zvečer posvetim pa je..  kako ste vsi skupaj? Missa lušne slikice, paštetke se sploh ne da nagledati..    zdajle je znaj zelo zmznjeno tako da mislim da zunanji prostori ne pridejo v poštev da bi se dobili. čez teden si bom mogoče lahko utrgala kaj časa popoldne pa bi se lahko videli.  mehika upam da je veme pi vas kaj topleje, jaz bom tukaj kar zmrznila. sassy pa tudi. me prav zanima kako bo kaj januarja z ogrevanjem na razstavi.  mojca lahko bi se kdaj dobili pa bi malo vadili?..  sicer pa se jaz še nisem sploh prijavila.. bo treba pohitet.   no povejte kakšni so vaši plani da bi se kdaj zmenili..

Kiss vsem čivavicam in metuljčici pa absolutno tvojim malim velikanom, missa..

lp,
Urša
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #749 : ponedeljek, 13.12.2004 : 21:49:14 »

Urša, jaz sem za, da se dobimo (seveda absolutno v hiši Tongue) in malo povadimo.. mora pa bit dovolj velik prostor, da lahko malo potečemo v krogu. Jaz sem bila v mali šoli razstavljanja (hvala Liza) tako da veva kaj rabiva znat. Edino še z zobki smo trmasti sram. Pa prijavi se, ker se čas izteka! Medve sva se prijavili na specialko v soboto ob 17h. No, povej kdaj imaš čas...
Gringo: Sassy je dobila čivavico pri g. Jolandi (verjetno je spregledala tvoje vprašanje Wink).

Lp, Mojca
Logiran
Strani: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.