mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 23.04.2025 : 21:47:20

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 417777 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
mehika
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 377

« Odgovor #600 : sreda, 10.11.2004 : 12:51:53 »

Joj Sassy, hvala, res....pa še enega  Kiss tvoji lepotički  Grin!!!!

Čivava: Tisti plašček je moja mama sešila, ta teden pa mi je naredila še dva bolj topla in po drugem kroju, jih lahko prinesem v nedeljo pokazat!!!!!
 Grin Grin Grin
Kaj mogoče kdo ve koliko bo vstopnina za razstavo, saj moj fant me nonstop sprašuje, pa mu ne znam povedat  sram!!!!!

Se boji, da ne bo predrago varijanta 2 jurja, ker veste, kako, bencin, pa cestnina...., se kar hitro nabere  Undecided Undecided!!!!
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #601 : sreda, 10.11.2004 : 13:53:13 »

Ojla!

mehika: daj prinesi pokazat Wink Glede vstopnine pa pomoje sigurno ne bo več kot jurija.

Lp!

PS: mi se nekaj trudimo s plaščki doma.. ampak za vsak slučaj, če ne rata.. a tvoja mama dela tudi po naročilu?
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #602 : sreda, 10.11.2004 : 18:38:40 »

Mene ne bo v Ljubljano, ker gremo naslednji dan za cel teden  nekam s šolo in moram pakirat. Tako da... pa drugič!  Wink
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #603 : sreda, 10.11.2004 : 19:27:51 »

Ma moja mama šiva za tiste, ki jih pozna, ker ni prav lahko delo, mora šivat dokaj natančo....je pa tudi tako, da vsi kužki nimajo enako razporejene dele telesa, npr. prsni koš, tako da lahko postane prav zahtevno delo!!!
Bi pa lahko bil zanjo velik posel, če bi šivala po naročilu, ampak kot pravi sama nima več let in potrpljenja  Roll Eyes  sram!!!

Lep pozdrav  Tongue[/font][/color]
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #604 : sreda, 10.11.2004 : 19:36:29 »

Mehika: ja, pomoje bi tvoja mama res imela biznis Wink No škoda. Sicer pa mi je že ratalo nekaj spackat skupaj, tako da zaenkrat bo geri dovolj toplo. Samo še nekaj nepremočljivega potrebujeva.
Slikice z oblekico pa so na:albumu. Sem pa kar iz smučarske nogavice naredila. In na koncu me je prišlo takooo poceni da nisem mogla verjet! Tongue

Lp!

PS: Pobožaj Taia, pa en Kiss zanjga!
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #605 : sreda, 10.11.2004 : 19:56:43 »

Kaj si res tisto sama naredila???
Si pa pridna!!!! Res te moram pohvalit, ker je res full scensko!!!
 Roll Eyes Grin Cheesy
Vse kar sem jaz sposobna naredit si vidla, tisti klobaso od nogavice, sem nekako zarobla, ampak je prav žalostno za videt  Cry!!!  sram sram

Hvala za poljubčka...Tai je že ves rdeč!!  Wink
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #606 : sreda, 10.11.2004 : 21:56:19 »

LP!
Jaz sem danes hotela nam vsem narediti eno veliko veselje. Bila sem v Avstriji in sem v trgovini pobrskala med oblekcami. Cene so od 9 pa tja 29 eurov.  Same cort zadeve. In potegnem ven digitalca, pa se naštimam, pa tako lepo na poličko razstavim vse oblekce, rumene, modre, s srčki in volančki, dežne plaščke oranžne in rdeče, pa srebrne copatke sem našla, take nepremočljive...skratka vse sem razstavila, naštimala digitalca, pa mi crknejo baterije Angry Angry Angry
Pa tiste cort posteljice, hiške in plišaste odejce, narejene prav za tiste najmanjše do 2kg.
Ja, pa novoletne cene so že zunaj! Kar precejšna znižanja!
LP,Miša
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #607 : sreda, 10.11.2004 : 23:17:06 »

Angry
in zakaj nisi prej tega povedala, pa bi ti dali denar pabi jih kar sem prinesla namesto da bi se ob slikah naslajali???!!!   zdej pa že mene tele oblekice matrajo..    ja čivava, fil dober puloverček..  varianta s kapuco mi je všeč.  mehika, tvoji mami pa gredo vse pohvale za takšne ročne spretnosti.  pi rada videla še lucijino kvačkanje..

pozdravček,
Urša

mogoče se bom pa še jaz lotila šivanja..   Huh Wink  
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #608 : četrtek, 11.11.2004 : 20:11:40 »

Zdaj imam še dva nova plaščka in sta res lepa  Tongue!!!

V nedeljo, kdaj mislite vi it na razstavo, mislim ob kateri uri???

Ste se odločile kako se bomo dobile?Huh

LP  Cool
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #609 : petek, 12.11.2004 : 00:13:51 »

hmm.. mehika, kaj pa če bi meni katerega prodala? pa boš rekla mami da ga je izgubil..   Wink
ne vem točno kdaj se začne razstava, jaz bi se prej dobila.. za tisto pa.. je že MISSA določila.. kokakola... čivava.. se strinjate? Smiley

pozdravček, Urša
Logiran
Sassy
odvisnež

« Odgovor #610 : petek, 12.11.2004 : 01:01:03 »

No pa mi je uspelo naložit slikice od Sassy & njenega bratca Maja..
sta peživela kar divji večer.. pa upam da mi bo zdaj ratalo kopirati pravi link:

http://www.moj-album.com/album/33659/

pozdravček,
Urša
Logiran
123456
nekaj malega že vem
Sporočil: 150

« Odgovor #611 : petek, 12.11.2004 : 16:20:44 »

Slike so ze v izdelavi Grin
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #612 : petek, 12.11.2004 : 20:27:10 »

Sassy: Joj, kako sta luštkana  Kiss!!!!!
 Cheesy Tongue Kiss
Ja kako pa, da se dobimo prej Shocked??
sassy, ti bi se morala zmenit z Mojco, pa potem, da ona pokliče mene pa mi pove vse, tako nekako, kot vlakec  Wink!!!

Ma za uro vsaj okvirno bi me zanimalo, tako da vem kdaj se odpravit na pot, ker bom imela še eno čivavo, kot sopotnico  Tongue Tongue!!!
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #613 : sobota, 13.11.2004 : 12:17:56 »

LP!
Jaz komaj čakam, da se jutri zberemo na kupu!
Baterije sem že dala na filanje. Pridem okrog 10h-11h!
Če bo prevelika gužva, me prosim pokličite na mobi, da se ne bom izgubila. Velja?
Sassy, kako sta srčkana! Samo bratec se mi zdi kar velik! In Sassy mi je barvno lepša!
LP,Miša
Logiran
lubica
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #614 : sobota, 13.11.2004 : 15:58:26 »

Lep pozdravček, jst in moja Kali, sva končno njadle na forumu tudneki o cukrčkih! Ja Kali je moja nova pridobitev in najno sem zelo ponosna, stara je včeraj osem mestov, skotena je bila 11.3.2004, je vse moje veselje in nevem kaj bi naredila če bi se ji karkoli zgodilo, čeprav je imela že nekaj zdravstvenih težav, Kali namreč nima rodovnika kupljena je bila v Sloveniji, v Brežicah, koliko je res podobna čivavi, meni se zdi da je čist tapravam poznavalci pa bodo verjetno trdili drugače. Neglede na to jo imam zelo zelo zelo rada, veliko rada teka, neizmerno hitro teče in je pravi mali vragec. Rada bi spoznala vse ki imate doma čivavce-cukrčke kot jim jst pravim, da si izmenjamo mnenja.

Js sm bla tud že pridna sem pa štrikala, poloverčke-v roza barvi morm rečt da mi je kar ratal, so tko na puli ovratnik, da jih lahko ko je v torbici in čakava na avtobus dam čez ušeska da je ne zebe. Moja mami sicer šiva za plesalce ampak morm rečt da ji je ful dobr ratal narest plašček iz flisa in deženga iz goroteksa k ga je imela Kali oblečenga danes ko je dež! Rada bi tud poslala slikce ampak nimam pojma kako, digitalca nimam skeenerja pa tud ne, mam pa jih velik na mobitelu če bi jih kdo rat jih lahko pošljem, al pa če kdo ve kako se jih sprav na album iz mobilca.

Lep pozdrav vsem, upam da sva kljub temu da nimava rodovnika vabljene v družbo!?!

pa pa Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.