mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 06.05.2025 : 06:17:45

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 432361 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
Sian
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 256

« Odgovor #540 : torek, 02.11.2004 : 00:29:32 »

Čivava pozdravljena!

Vidim da iščeš model za pasjo oblekico. Jaz sem  včeraj nekaj zanimivih linkov našla z pletenimi puloverčki in plaščki za pse. Wink Tudi jaz iščem puloverček za mojega mačkona. Cheesy Bom pobrskala pa ti jih posredujem.

Ciao,Sian.
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #541 : torek, 02.11.2004 : 00:33:17 »

ja mehika, končno si se oglasila..  kako je s tvojim časom, kdaj bi se lahko dobili za čivava piknik.. če si si kaj prebrala za nazaj, se že nekaj menimo.. kdaj imaš počitnice?  
mojca: sta že prišli nazaj?
ja o parjenju nerodovniških čivavic pa gre ljudem se mi zdi bolj za denar kot pa kaj drugega.. in pa samec oz. lastniki ne dobijo nobenega mladička.. prvič slišim.. hmm.. čivava ima lahko tudi samo enega in si ga ne moreš kar razdelit.. plačaš za skok samca (če je oh in sploh najlepši tudi do 1200 eurov)  potem pa je ali ni mladičev, je eden ali 3je.. tako da.. večkrat si lahko v minusu kot v zaslužku.. zase že zdaj vem da si bom naredila minus, če bom svojo čez kakšni dve leti ali več parila, ker nameravam mladiča obdržati.. torej bom imela samo stroške z vsem skupaj, ampak mi to ne pomeni nič, ker mi je celotna stvar neprecenljiva..  za denar ki bi ga namenila za skok samca bi si lahko kupila še eno čivavo, ampak jaz sem se v svojo malo tako zaljubila da hočem na vsak način enkrat imeti njeno potomko.  Smiley
no ja.. vsak ima sicer svoje mnenje, ki ga žal, če se še tako trudimo, ne moremo spremeniti..   nekateri to počnejo zaradi denarja, nekateri iz ljubezni, nekateri pa kar tako, ker se jim imeti mladičke zdi super..  
lep pozdravček..
Urša

mehika ti se pa nujno zmeni kdaj lahko prideš v lj. ker nas je tukaj že kar nekaj adovednežev ki bi radi videli tvojega malčka.. kako mu je že ime?
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #542 : torek, 02.11.2004 : 00:33:31 »

Sian: to bi blo super Grin Sej en puloverček tamala že ma, sam ji bo kmalu premajhen, pa ker je mama ravno naspidirana, da ji kaj naredi, bom izkoristila priložnost Tongue

Lp!
Logiran
Sian
rad pišem

« Odgovor #543 : torek, 02.11.2004 : 00:57:02 »

Čivava : www.purecountry.net....... brzina a? Cheesy
Tukaj so oblekice,puloverčki,dežni plaščki......za Čivavice in druge male kužije. Jaz sem dala pred kratkim eno oblekico šivat. Je pa kroj vzet prav iz te strani,ki sem ti jo napisala. Ti jo poslikam ko bo narejena (je pa full "fancy")! Wink Cheesy Me prav zanima kak bo moj muc v njej?! Grin Grin
                           Ciao,Sian.
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #544 : torek, 02.11.2004 : 01:25:22 »

Ja to pa je bla brzina Grin. Lušne so te oblekice! Jaz bi moji tamali kar kupovala in kupovala... je reku fant, da bo hmal imela več oblek kot on sram. Bomo probali kaj skombinirat Tongue, pa bom poročala če bo uspešno.
Logiran
Sian
rad pišem

« Odgovor #545 : torek, 02.11.2004 : 02:17:52 »

Čivava: Super so res te oblekice! Wink Pa si vidla cene?Meni se ne zdijo niti tako drage,kot nekatere-150-200$ Shocked Roll Eyes
Ja, te popolnoma razumem! Wink Jaz bi tudi vse kupila kar mi je všeč! Tongue Poročaj kaj boste skvačkali. Wink Če ne bom prosila jaz mojo šiviljo če ti naredi (če si za seveda)?

Lep pozdrav,Sian.
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #546 : torek, 02.11.2004 : 10:51:06 »

sian: je tvoja šivilja že kdaj šivala tako majhne pulovrčke? jaz bi tudi imela kakšnega..  tisti na internetu so ful lušni samo ne vem koliko bi prišlo s poštnino vred.. verjetno kar dosti.
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*

« Odgovor #547 : torek, 02.11.2004 : 12:52:23 »

Ojla!

Sian, bom poročala kako bo napredovalo kvačkanje. So pa res po ugodnih cena. Dostava v Evropo pa meni izračuna manj kot 3$, tako da ni preveč. Bomo pa najprej poskušali sami kaj narediti, čeprav ne prideš veliko bolj poceni skozi. Sian, če nam ne bo šlo bomo pa tvojo šiviljo angažirali Wink.

Mehika, kako je sedaj s tvojim časom za čivava piknik? Lucija ali 123456.. pa s tvojim? Zelo lepo bi bilo videti toliko čivavic na kupu!

Lp!
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #548 : torek, 02.11.2004 : 13:01:50 »

LP!
Na tistem linku so prav luštne stvari. Boš jutri pri meni pogledala. In če se ne motim, jih dela ena gospa blizu Zagreba, tako, da ne bi smel biti problem z dostavo. Cene pa se vrtijo okrog 50-100 kun. Jaz sem jo namreč našla na enem balkanskem forumu. Sian, kakšne pasme je ta tvoj mačketar, da ima tako fino ritko, ki paše v plašček, če ni skrivnost?
LP,Miša
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #549 : torek, 02.11.2004 : 14:10:08 »

Ciao!!
Glede plaščkov, jaz sem lani ko se je ohladilo nujno potrebovala plašček za mojega srčka, vendar nisem nikjer dobila tako majhnega, niti preko spleta!!
Predlagala sem mami, da bi natisnila par slikic ter da bi ona nekako to zašila s strojem, nastali so tako ljubki plaščki da imam že celo kolekcijo, zašila pa je tudi dve oblekici za kolegico, ki ima prav tako čivavo  Cheesy!!!

V ljubljani se mi zdi, da lahko naročiš plašček po meri v eni trgovini za živali, lahko si zbereš model, material ter barvo, so pa dokaj dragi, cena je od 7000 sit, pa celo do 15000 Sit, meni se zdi to predrago za en majhen košček blaga, ki pa niti ne zdrži tako dolgo!!!

Zelo bi rada se dobila z vami, ampak ne vem kako bi vas kontaktirala, pač ena od vas bi mi mogla napisat gsm št.  Grin!!!
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem
Sporočil: 233

« Odgovor #550 : torek, 02.11.2004 : 18:59:07 »

Pozdrav!!

Za civava piknik morem zal odpovedat za nedeljo...Res hotela sem priti a nacrti so se krizali.. Cry Cry :'(Mej te pa zravn fotoaparat, ker bo prav zanimivo gledat slikce vec civavic na kupu.Ce pa bo kdo kdaj blizu mb pa cist mozno da se dogovorimo...Hvala na povabilu in na vsem..

lp  mymy
Logiran
Sian
rad pišem

« Odgovor #551 : torek, 02.11.2004 : 23:29:56 »

Missa: Ne ni nobena skrivnost kake pasme je moj mačkon.
Imam 8 mesecev starega muca,pasme Sphynx-Sfinga-gola mačka. Cheesy Bogi če pa je gol! Grin Baje da je prva Sfinga v Slo. Tongue
Sassy in Čivava: ja moja šivilja je že naredila full lep plašček za njeno teto,ki ima mladička čivavico(no zdaj ni več mladiček). Jih pa z veseljem šiva,saj ji je to zelo zabavno. Ta plašček ki ga je že naredila je še lepši ratal kot bi bil kupljen. Saj šiva tudi poročne obleke in res obvlada! Wink Edino kar je trenutno pri njej problem,da ji zmanjkuje časa,ker se pripravlja na porod. Meni zdaj dela takega z kapuco-full fancy! Grin Grin Če pa pri vaju ne bo nič ratalo,bomo pa njo prosile da pokaže kaj zna. Grin Grin

Lp,Sian. Kiss
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #552 : sreda, 03.11.2004 : 21:22:37 »

LP!
Sian, se mi je zdelo, da je tvoj mačkon ena prav posebna ritka! Nisem si pa predstavljala, da je tako fina mačka! Veliko zabave in mačjega veselja ti želim z njo. Glede na to, da je prva v Slo bi bilo prav zanimivo videti kakšno njeno slikco.
Ima katera mogoče kakšne modela za tele plaščke že narisane? Ker potem ta stvar ne bi bila tako komplicirana za zašit na stroj. Bilo bi prav zanimivo se preizkusiti po tej plati. In če skupaj staknemo glave, mogoče nam še kaj rata!
Mehika, prideš mogoče v nedeljo na razstavo v LJ? Bi se dalo kaj videti tvojega "velikana"?
LP,Miša
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #553 : četrtek, 04.11.2004 : 20:45:39 »

Missa: Z Mojco sva se že nekaj menila, tako da po vsej verjetnosti bom prišla tudi jaz!!!!
Pa lahko prinesem pokazat nekaj plaščkov  Grin!!!

Ja moj "velikan" se je danes zamalo zgubil v solati, ko je skakal po babičinem vrtu  Grin!!!!!
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #554 : četrtek, 04.11.2004 : 21:04:33 »

A, ja!!!
Me je zanimalo še to...kaj na tej razstavi bodo vse pasme ali je to kakšna posebna razstava???
Ker jaz upam, da bo tekmovala kakšna čivava  Grin!!!
Logiran
Strani: 1 ... 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.