mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 30.04.2025 : 17:29:32

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 117 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 427926 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #1665 : četrtek, 30.06.2005 : 14:21:37 »

Hojla!  Grin

En lep pozdravček "novinki" Lučki in njeni lastnici... amber1, kupila si si enega karakterno najbolj zanimivih psov, ki ti bo delal obilo veselja. So pravi svojeglavci, tako da glede te dominance...nič novega! Lučka je ful luštna in komaj čakamo še kakšne slikice.

Kar pa se rodovnika tiče...sedaj jo imaš, ne obremenjuj se s tem. Imela jo boš ravno tako rada in ne boš je hotela zamenjati za nič na svetu...ni pa tudi rodovnik zagotovilo, da pes ne bo imel nobenih težav (npr. zdravstvenih), tako da...

LP  Wink
Logiran
amber1
novinec
*
Sporočil: 3

« Odgovor #1666 : četrtek, 30.06.2005 : 15:20:17 »

Smiley
Ojla "rzidar1" in "big guy" - saj ni takšne panike zaradi tega rodovnika - sploh ne. Hvala za mnenja. Naš vsakdanjik se zadnje čase tako vrti  samo okoli te male čivave . Se mi zdi, da včasih že kar preveč kompliciram in pazim na njo. V bistvu je pa zelo pridna in hkrati zelo igriva. Noči  imamo še vedno budne, tu in tam me še čaka kakšen njen kupček Smiley. Za zdaj še ni bilo nobenih problemov, če pa bodo, pa bom najbrž dosti koristnih informacij izvedela od vas.
Lp Wink
Logiran
mehika
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 377

« Odgovor #1667 : četrtek, 30.06.2005 : 18:41:57 »

Pozdravljena amber1!
Koliko je stara tvoja Lučka? Vidim, da ima lepo dvignjena ušeska, no vsaj to....pa tudi na splošno deluje luštkena  Roll Eyes!!
Kot si sama napisala, se bo šele s časom videlo ali spada med "prave" čivave ali ne Wink!
Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #1668 : četrtek, 30.06.2005 : 20:05:48 »

... ima lepo dvignjena ušeska, no vsaj to....pa tudi na splošno deluje luštkena!!...
... se bo šele s časom videlo ali spada med "prave" čivave ali ne!

...uf, uf, uf...nekateri ste res neutrudni v dokazovanju "svojega" prav. Glede na zgornje citate se zopet kaže, da imate nekateri očitno pse "le" in "samo" za to, da se pred drugimi postavljate z njim in uživate v njihovih komplimentih. Če bi bili res pravi ljubitelji psov, bi lahko vedeli, da imamo nekateri naše živali preprosto radi, ne glede na to, ali mu ušesa stojijo gor, ali je "na splošno" lep, ali je "prava" čivava ali ne. Verjamem da isti trdite, da je tudi moj čivavek "nepravi" (sprašujem se ali je potem Nemška doga? Nemški ovčar? Hrček?). Če je ta forum namenjen iskanju idealnega(Huh) psa...pol še enkrat uf,uf,uf. Očitno je težko biti vesel novega člana, ne da bi ga ob tem še malo "postavili na realna tla"...

...mi smo zelo veseli, da se nam je pridružila Lučka, mislim da bo na tem forumu dobila veliko novih prijateljev in koristnih nasvetov. Res je luštkana in (pravi - nepravi?) čivavek!

LP Tine in Žak
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #1669 : četrtek, 30.06.2005 : 20:38:18 »

Amber pozdravljena na forumu, ja res je da bos tukaj lahko dobila ogomno informacij, velikokrat pa se ti bo tudi lahko zdelo da hoce vsak soliti pamet po svoje. Mala Lucka zgleda ful cortkano in pricakujemo se kaj vec njenih slikic. Ce bos zelela kaj manjse druzbe za tvojo malo (da se navadi psov) kar sporoci. Cim vec jo vozi ven da se navadi tega velikega sveta zunaj (zdaj je idealno, ker je poletje). V druzbo, navadi jo stika z ljudmi itd. Zdaj mi sicer nic takega ne pade na pamet ampak ce te bo karkoli zanimalo kar vprasaj. Kot je rekel Big Guy imajo izredno zanimiv in simpaticen karakter. Ponavadi se clovek zaljubi sele ko jo spozna. Veliko veselja z njo ti zelim, pa javi nam kako je kaj...

Kje ste pa kaj ostali? Jaz sporocam veselo novico da je moja mala "piflarka" Sassy danes opravila izpit za psa spremljevalca 1 in bila celo najboljsa v obeh razredih. Ocenjeval je g. Miroslav Zidar in ji dodelil celih 97%   Smiley  (tisti 3% pa pojma nimam kje so se izgubili  Grin)..  Ja ja zgleda da imajo civave veliko pamet v teh mini mozganih  Wink

Pozdravcek,

Ursa
Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #1670 : četrtek, 30.06.2005 : 20:45:29 »

Sassy čestitamo Smiley, pa kdaj se bosta kej oglasili v zajčji?
Logiran
Joni
odvisnež
Sporočil: 799

« Odgovor #1671 : četrtek, 30.06.2005 : 22:29:03 »

Čestitke Sassy (in vodnici seveda  Wink) !!

Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #1672 : četrtek, 30.06.2005 : 22:49:44 »

Hm.. brez rodovnika.. Ce si videla da se je o takem nakupu pisalo.. Zakaj si potem vzela srcico brez rodovnika ? Upam da bo kot odrasla spadala med prave, ni pa zagotovila.. Tudi Mishko je bil ko je bil se cisto mladickast drugacen, karakterno in po izgledu.. Drugacne linije obraza, itd.
Zdaj je kar je ane.. Ampak.. tamala je full lustkana Grin Grin Grin

Sassy.. a to izpit A, ane..
Sem ravno vceraj o Mishkotu in o tem razmisljala.. kako bi bilo ce bi sla opravit to.. Grin

Big guy.. po stotih letih koncno tukaj pises,ane Grin Grin
Kdaj bo kako srecanje malckov palckov.. ? Grin
Bolj pozno popoldne, bo najbolse.. Ima jutri kdo cas?
Okoli.. 19 ure ? To bi bilo super.. Vsaj Ursa s Sassy in Big guy z Zakcem ! Grin

Se tipkamo..
Lp

p.s. Moram povedat, da z Mishkotom redno obiskujeva agility, in da je Mishkotu tako vsec na 'gugalnici', (''dili'' ki se prevesi na drugo stran,) da kar noce z nje! Grin Zdaj ze tunelcka obvlada.. Wink
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1673 : četrtek, 30.06.2005 : 22:50:21 »

Aja, Sassy.. Cestitke sem pa pozabila..
Cestitam obema! Grin
Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #1674 : četrtek, 30.06.2005 : 23:05:03 »

Big guy.. po stotih letih koncno tukaj pises,ane Grin Grin

Ravno zaradi podobnih zadev, ki me zelo raz......., tu ne diskutiram več toliko. Se raje oglašam na kakšnem drugem delu tega foruma. Kar pa ne pomeni, da ne spremljam vaših debat!

LP

P.S.: drug teden imam še en izpit na faksu, tko da se še ful učim, sam pol pa res upam, da se kaj dobimo!!!
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1675 : četrtek, 30.06.2005 : 23:08:00 »

Hm.. Razumem Wink
Komaj cakam da Zaka vidim Grin
Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #1676 : četrtek, 30.06.2005 : 23:14:46 »

pozdravi Mishota, pa pridi že kaj na srečanja velikih...samo obljubljaš Wink
Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #1677 : četrtek, 30.06.2005 : 23:16:11 »

Sorry  sram, Mishkota!
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1678 : petek, 01.07.2005 : 09:41:50 »

Hehe, bom Wink
Na srecanje velikanov bi pa prisla ja.. Smiley Samo bi Mishko lajal.. Sad Lahko pa probamo .. žž
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1679 : petek, 01.07.2005 : 10:49:27 »

Danes ne bo nic, kajne.. Dezuje Sad
Logiran
Strani: 1 ... 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 117 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.