mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 26.04.2025 : 23:43:49

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 422100 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
čivava maša
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 6

« Odgovor #1035 : petek, 11.02.2005 : 16:28:31 »

Sem prvič na tem forumu. Imam malo čivavico, ki je zdaj stara že skoraj 7 mesecev. Je sivo bež barve in je pravi mali vragec.   Oktobra sem  naročila nekaj izdelkov zanjo iz Amerike, vendar je žal prišlo do napake v naslovu tako da naju je pošiljka šele zdaj našla. Problem je, da ji nobena reč ni več prav. Če ima kdo mlado ali pa zelo malo čivavico in če je zainteresiran za DEŽNI PLAŠČEK S KAPUCO, RDEČ PULOVERČEK Z NAPISOM LOVE IN MODRO USNJENO OVRATNICO S KAMENČKI se lahko javi na email naslov     masafabjan@email.si   ali  040580304.  Cena za vse 3 izdelke je 5.000,00 sit.
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #1036 : petek, 11.02.2005 : 23:46:37 »

Ojla!

Miša.. slike.. prosim.. prosim Kiss Tudi jaz sem s časom bolj na tesnem, so me okupirali z vseh strani Undecided
masa: napiši vsaj koliko je dolg plašček pa puloverček in pa dolžino ovratnice Wink Če pa maš kakšno slikico pa prilepi link na njo. Tu na forumu so 3 majhne čivavice! S kje pa si?

Lp, Mojca
Logiran
lubica
novinec
*
Sporočil: 25

« Odgovor #1037 : sobota, 12.02.2005 : 00:31:15 »

Oj!

Glede paličic nevem nobenega napisa, ker sem embalažo zavrgla, bom šla pogledat pa sporočim katera je, če pa rabite za probat lah kako dava midve, saj jih mava še kar precej.

Glede čivavskih glavic nimam pojma tko da se nam umešavala, mislim d je Kalina kr bl deer oblike, sej ni važn ugvanm lišna je a n? Upam da se bo kmalu nehala gonit ker je dokaj nadležna na sprehodu sva skoraj vsaki dve uri tako, da sem se uspešno prehladila, samo tako pač hoče. Morm vam povedat da sem Kali naštrikala full lep polovercek iz volne, tak ful živih baru, če kater štrika ali kvačka majo ful dobre barve volne u city parku.

Pozdravček, Silvia in Kali, Barby
Logiran
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #1038 : sobota, 12.02.2005 : 15:24:24 »

Hojla vsem! Cheesy

Dons je tak čuden vreme, da še za na sprehod ni, pa nam je kar mal dolgčas... Undecided

lubica: zanima me, glede na to, da tvoja Kali tudi obožuje prekajene kite, me zanima, kje jih kupuješ. Mi smo jih kupovali v ZOO - marketu v BTC-ju, pa jih zdaj tam nimajo več, vsaj ne tistih res prekajenih, k tko fajn dišijo, da bi jo še jest gricku! Majo samo še navadne posušene kite, ki pa Žaku ne teknejo tolk kot tiste dišeče...drugod pa takih tudi še nisem nikjer videl. Pa zanima me, katere brikete ti kupuješ...mi mu dajemo Royal Canin (sensitive), sam so nam rekli, da so ti ful mastni in da mu zato tudi teknejo, pa sm mislu še kej drugega probat, tudi mogoče bolj zdravega zanj, ker se je že mal preveč zredil!?! sram

missa: slikce...cakamo...

Lp Tine in Žak
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #1039 : sobota, 12.02.2005 : 18:18:34 »

Upam, da kljub groznemu vremenu uživate v zimskih sprehodih s svojimi malčki   Cheesy.
Ko takole brskam po internetu, ne moram verjet kakšne bedarije pišejo nekateri ljudje...... in upam, da jim tisti, ki berejo tega ne verjamejo...

* Due to the large amount of health problems related to the Apple Head Chihuahuas. We do not breed them.

( Excessive water on the brain, Soft spot not closing. And a lot of people complain at the way  they look as adults with protruding eyes.)  See pictures of our Dear Head Chihuahuas in the Photo Section this is the type of Chihuahuas we breed. They have a little more of a Bambi Dear look to them.

Shocked ne moram verjet!!! Če koga zanima si lahko ogleda debate na tujih forumih kjer ljubitelji Chihuahuic ugotavljajo kakšne svinjarije se odgajajo zaradi "modne" popularnosti teh kužkov. Ljudje me dejansko vedno bolj presenečajo........ v negativnem smislu!!
http://www.chihuahua-people.com/viewtopic.php?t=4603&postdays=0&postorder=asc&start=0

lp
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #1040 : sobota, 12.02.2005 : 18:23:28 »

Še to sem pozabila povedati...... taisti rejci, ki sem jih citirala prodajajo svoje kužke od 3800$ dalje........ tisti, ki pa naj bi bili v sorodstvu z Tinkerbell (kužika od Paris Hilton) pa dosegajo cene 14800$ !!!!  Shocked Angry
Logiran
Maggy
novinec
*
Sporočil: 23

« Odgovor #1041 : sobota, 12.02.2005 : 18:23:31 »

Ciao!  Wink

Tudi tuki na obali je vreme katastrofa! Z Maggy bi kar cel dan spale  Tongue

Masa: Moja Maggy je full majhna. Ti kr napiši mere! Pa če imaš kakšno slikco?

Big guy: Jaz sem imela probleme za najt prave brikete za Maggy. Nobene od "taboljših" znamk ji niso teknile.
Pol pa sem provala ta nove od Hillsa Hill's natural's best. Te gricka kar z užitkom, saj so več okusov. Seveda pa jih morem prej zrezat na več delov  Roll Eyes

Lubica: Tudi moja mama je Maggyci seštrikala nekaj puloverčkov.  Cheesy Sedaj ima že dva rdeča in dva roza. Škoda, ker imajo pri nas slabo izbiro z barvami. No, sedaj vem kam bom šla naslednjič pogledat!  Smiley

Lep pozdrav vsem!!!  Wink
Logiran
čivava maša
novinec
*

« Odgovor #1042 : nedelja, 13.02.2005 : 09:52:04 »

Tiste stvari, ki sem jih ponujala sem potem celo noč gledala in občudovala in sem ugotovila da bi se dalo z njimi še kaj naredit, tako da sem plašček malo razširila, pasek pa dala čevljarju, ki ga bo podaljšal. Žal, moja mala Mašika je bila z njimi tako luštna, da so ostale kar doma. Drugače pa ji sama kaj spletem in imava že celo zalogo puloverčkov, plaščkov iz termoflisa in cool rutic, najraje pa nosi bundico, ki sem jo kupila kar pri nas. Saj vem, da so nekateri mnenja, da naj psa ne oblačimo ampak Maša je tako mlada in jo taaako zebe. Pa lep pozdrav vsem čivavo in čivavam podobnim ljubiteljem.
Logiran
andi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.633

« Odgovor #1043 : nedelja, 13.02.2005 : 11:17:29 »

big guy, tudi sama iščem ta smrdeče kite. Nazadnje so jih imeli v Kosmatinu v Črnučah, pojdi tja pogledat. Drugače pa so vse štacune zameljale smrdečke za nesmrdečke. Pa sporoči če jih boš našel.
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #1044 : nedelja, 13.02.2005 : 12:15:05 »

Masa: Koliko pa je velika tvoja čivavica in kako ji je ime?Huh

Jaz imam samčka in zelo težko dobim blago zanj, tako majhnih plaščkov pa sploh ne dobim, saj je zelo drobcen, čivava od Maggy pa je še manjša  Grin!!
Težave imam predvsem z barvami, saj bi rada naredila plašček iz kakšne svetlo modre barve, pa se je ne dobi tu na Obali!!
Zato mu izdelujemo plaščke iz starih bundic in smučarskih hlač, ampak barve so vse take zamorjene, saj prevladujeta črna in temnomodra, seveda mu dodamo kakšno bolj živo npr. rumeno, tako da zglada kot kakšen poštar  Grin!!!!!
A mogoče kdo ve, kje bi se dalo dobit blago za bunde in da so brave bolj žive???

Ory: tiste stvari, ki si navedela zgoraj, so bolezni, ki se lahko pojavljo pri čivavah, mehka pikica na lobanji ali fontanela pa je tipična pri vseh manjših čivavah, pa ni nujno da imajo apple head!!!

L.P.
Logiran
čivava maša
novinec
*

« Odgovor #1045 : ponedeljek, 14.02.2005 : 09:30:50 »

Moje ime je Sandra, Maša je ime moji psički. Ni tako majhna vsaj meni se zdi da ne. Ima 1,7 kg odvisno tudi ali je sita ali lačna, v dolžino od vratu pa do repka meri približno 30 cm, sem merila kar s šolskim ravnilom. Bundico imava tudi midve črno ker je najbolj praktično, puloverčke pa vseh mogočih in nemogočih barv pa se potem raje z njimi važiva, ker se dajo večkrat oprat. Lep pozdrav vsem skupaj.
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #1046 : ponedeljek, 14.02.2005 : 12:10:11 »

Ojla!

Sporočam vam, da sem se preimenovala v Geri, saj čivava nekako ni primerno glede na to, da nimam in najverjetneje nikoli ne bom imela čivave. Grin

Lp, Mojca

PS: čivavice.. kdaj se dobimo na obali? Bi bil drugi vikend vredu?
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #1047 : ponedeljek, 14.02.2005 : 16:13:27 »

Maša: pol so tej tvoji plaščki večji??
Tu na forumu ta najmanjše čivavice so dolge le kakih 20 cm!!

Geri: Ja bi bilo super, saj zdaj je skoraj spomladansko vreme tu na Obali!!!  Tongue Tongue
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #1048 : torek, 15.02.2005 : 00:37:49 »

LP!
Uživajte... Grin Grin Grin http://www.moj-album.com/album/162132/
LP,Miša

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.179

« Odgovor #1049 : torek, 15.02.2005 : 07:57:49 »

Se opravičujem,ker se vitikam v vašo temo Grin,ampak....Missa ko sem gledala tvoje slikce sem zasledila tudi to Schipperko http://www.moj-album.com/album/162132/?os=163101
ali mogoče veš čigava je?
Logiran
Strani: 1 ... 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.