Letos sva si z 'mamo' spet privoščili en mini dopustek, tokrat v Portorožu, tastara ga ima pač rada pa še daleč ji ni treba vozit
Tukaj se je vse začelo, preddverje kjer so mi v baru že prvi dan postreli s keksi
Tako se je potem nadaljevalo tudi zunaj, pred hotelom, mama kafe, jaz keks
ob prihodu v sobo te že pričakata ležišče in posodica
ne moti, pes v sobi
Poležavanje na balkonu ob večerih medtem, ko si tastara privošči kak radler
poležavanje II. del, baje sma mojo namestitev drago plačale, torej sem čisto upravičena do tega
Po sprehodu in prihodu v najino nadstropje me je izpustila in, kot vidite, že točno vem kje sva doma
odkleni..da ne bi predolgo čakala!!
Vsak dan sem dobila tudi kepico sladoleda, tale je bil v Cacaotu
Medtem tudi Miši, ki je bila v varstvu (prav tako mačke) pri forumski Sanny
, ni bilo hudega
Nazaj grede so se mati odločili obiskati še Postojnsko jamo, katere niso že od OŠ in mene iz klimatizirane sobe takole vržejo v box medtem, ko si ona ogleduje jamo. No, tolk o zaključku dopusta
Drgače pa mi ni bilo hudega, povsod so bili prijazni z mano, v hotelu, kavarnah, slaščičarnah...v glavnem povsod kjer sva jedi in pili, čeprav sem konkretna baba in v startu dvomiš, da bom povsod sprejeta, ampak sva bili prijetno presenečeni in zadovoljni z najinim malim dopustekom, bilo je kratko a sladko
P.S. Moram pa pohvaliti Pio, zelo pridna je bila, nje ne zmoti gužva na promenadi, vsakič, ko vsa se vsedli, da kaj pojem, popijem, je pridno ležala pri mizi in je ni zanimalo kaj imajo na sosednjih krožnikih
V glavnem krasna spremljevalka na dopustu, kot vedno..