mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 07:15:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Strani: 1 ... 169 170 171 172 173 [174] 175 176 177 178 179 ... 241   Dol
Natisni
Avtor Tema: Schipperke - čvek  (Prebrano 367749 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
ziza
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 59

« Odgovor #2595 : ponedeljek, 22.01.2007 : 17:16:40 »

Hvala vsem za cestitke!!!! Smiley

No Ory, tudi jaz komaj cakam da bos spet zacela z agilityem pa upam da se bos kdaj prisla udelezit tudi kaksne Slovenske tekme!!!! Smiley Wink

Pozdravcek!

Vesna & Ziza
Logiran
ziza
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2596 : sobota, 27.01.2007 : 18:48:20 »

Hej, kje ste vsi... no jaz spet malpo netu brskam, pa sem opazila da se od zadnjega mojega vpisa ni se nic spremenilo! Vas je tale sneg tako presenetil da ste se vsi v brloge poskrili... Zizine ranice se lepo celijo, ena nama dela malce tezavic ampak gre pocasi na bolje... Smiley

Pozdravcek vsem skupaj!

Vesna & Ziza
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.750

« Odgovor #2597 : nedelja, 28.01.2007 : 13:17:53 »

Ja pa res, kje ste vsi? Nas je tudi ta teden presenetil sneg, vendar se je obdrzal samo en dan. Danes je krasna, soncna nedelja in po dolgem casu sem se odpravila na jutranji tek...... kako to pase!!! Ceprav brez psa nekako ni istega obcutka, pa vseeno se dobro pocutim ker sem malo pretegnila svoje zakrnele okoncine  Wink. Prav pogresam toplejse dni, ko postanem spet aktivna.
No, ko pride Billy in se ena mlada, crna zverina, ne bo vec izgovorov..... dez, sneg ali pa vrocina, mi bomo noreli po parku  Tongue.

lp
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.110

« Odgovor #2598 : ponedeljek, 29.01.2007 : 18:18:28 »

Smo res ene lenobice Grin

Kaj se je dogajalo v tem času? Bili smo na treningu in je tovariš rekel (zagotovo se je fuuulll hecal), da ga sploh več ne rabimo - ogledamo - odtečemo netto... Grin Ja, je bil pač res dober dan!
Smo zelo pridni (kaj bi lahko ne bili Wink), nič ne nagajamo, lajamo in se veselimo.

Mi bomo tudi šli na sneg, drugi teden, juppiiii! Ory, veš kako lepo se na snegu vidi mala črna kepica. Mi to vsi vemo, črnopesci Smiley

Aha, sedaj imam skeniran tisti članek iz priloge Dela, kjer je Bis (in njegovi) dajal simpatične in resnične izjave. Obljubila sem, da vam pošljem, samo sem pozabila komu Shocked Javite mi.
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.179

« Odgovor #2599 : ponedeljek, 29.01.2007 : 19:36:36 »

Da se še mi malo oglasimo Smiley
Tudi mi smo pridni več ali manj. Jaz osebno se veliko učim,Bis pa uživa pasje življenje.
Zelo smo se razveselili snega v četrtek tako da je Bis čisto ponorel ko je pritekel iz bloka. Nato pa smo našli še luže in veselje je bilo popolno.

V album sem dodala nekaj novih slik-tokrat na slikah oba z Bisom.

Nadija lahko pošlješ članek meni na gmail?! Hvala!

Uživajte!
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2600 : ponedeljek, 29.01.2007 : 19:44:18 »

Link:
http://biscuit.moj-album.com/album/6214699/?os=6589643
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2601 : ponedeljek, 29.01.2007 : 20:55:15 »

Nadija meni tudi prosim!!  Smiley Saj moj gmail naslov mislim da imas.... joj Nika kaksne nore fotke!!  Grin Ta prva je za v kaksno grozljivko!!! Ti si ratala pa prava pozerka. Kar nekaj je vrednih za v okvir  Wink ....

lp
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2602 : torek, 30.01.2007 : 10:32:50 »

Poslano bo čez 5 minut Wink Če katera ne dobi pomeni, da nimam pravega naslova, pa se že uskaldimo. Sporočita Tongue
Logiran
ziza
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2603 : torek, 30.01.2007 : 13:59:57 »

Jaz pa imam ta clanek!!!! Grin Smiley

ej Nika, full dobre slikice! O nadija, vi pa resveliko trenirate, medve se zdaj nisva bili nic na treningu, ker je nas poligon za "posrat" blaten in res ne vidim smisla da laufam-oziroma se bolj sprehajam v tistem vblatu in tudi Zizine tacke so mi bolj vredne, jih moram malce cuvat! Smiley

Zato sva se oa dva nova trikca naucili in se zdaj ze tretjega uciva in na sprehodih za zogico leta/va!! Cheesy

Pozdravcek!

Vesna & Ziza
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2604 : torek, 30.01.2007 : 22:57:33 »

U, Žiža, komaj čakam da mi spet nove (in stare) trikce pokažeš (samo lepo prosim, ne tik pred startom Grin Grin Grin). Tolk simpatično je tisto "mrtva" (ali nekaj takega), pa poklon, in prevalčki Roll Eyes
Ja, mi imamo tako dober poligon, da lahko tečemo, jaz sem sicer potem vsa umazana, a saj zato so pralni stroji Smiley Veš, moramo malo več migat, ker drugi teden ne bomo... a tekma je tu Wink

Ory, Bis - sta dobili članek?
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2605 : torek, 30.01.2007 : 23:41:08 »

Nadija hvala za članek! Sem že poslala naprej. Radovedni prijatelji so ga bili zelo veseli Smiley
Ziza in Ory hvala za komentarja o slikah. Kiss Wink
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2606 : sreda, 31.01.2007 : 14:06:17 »

Oj Nadija, sele zdajle sem odprla mail..... hvala za clanek!!!  Smiley Prav prisrcno napisan in tudi slikica je lepa. Bravo Bisko in Nika!!!

lp
Logiran
ziza
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2607 : petek, 02.02.2007 : 17:02:36 »

Ojla... Ej Nadija, zdaj smo se naucili se oblizovati, pa ucimo se se otresati se (na ukaz)... Mah mala bistroumnica se tako hitro uci, da sem se jaz kdaj kar v zadregi, saj meni pa nove naucene stvari pa ne grejo tako hitro od rok, kot Ziziki od tack! Wink Smiley Bova pokazali!

Medve sva sli pa kooooooncno spet trenirat-v cetrtek, pa se je Zizi prav "cufalo" ampak potem sem jo le malce umirila, da se nisva stokrat diskali, k jo je cist prevzelo da spet lahko skace in je potem preskocila tudi tisto oviro, katero ji jaz sploh nisem pokazala ampak ce imas hitrega psa in ga ne mores zmeraj prehiteti, se to pac dogaja ampak sem pa zelo vesela da so bile cone res fulll dobro narejene...!! Smiley Smiley Smiley

Komaj cakam da se vidimo v Zeleznikih! Saj pridete a ne? Sem videla na rezultatih, da sva obe (z Zizi in Bonijem) zaenkrat v zimskem pokalu skupno na 2. mestu! Smiley Cestitke crnuhcom! Smiley

Pozdravcek!

Vesna & Ziza
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2608 : petek, 02.02.2007 : 20:04:44 »

Ja, ja, pridem, oddidem že jutri Grin sem že prijavila in dobila potrjeno (sem malo ppforsirala, da mirno spim).
Mi smo danes bili na poligonu, hmmmm, nisem bila preveč zadovoljna...  slalom bi ga po novem kar za dve palici skrajšali Wink Tudi drugače se je Bon danes bolj "frajerišal" kot skoncentrirano delal... no, ali pa jaz Undecided
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2609 : petek, 02.02.2007 : 23:28:31 »

Aja, Žiža, ne pozabi na knjigice Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 169 170 171 172 173 [174] 175 176 177 178 179 ... 241   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.