mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 17:08:43

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 241   Dol
Natisni
Avtor Tema: Schipperke - čvek  (Prebrano 368487 krat)
0 članov in 35 gostov pregleduje to temo.
Chris
gost
« Odgovor #105 : sreda, 15.09.2004 : 17:57:32 »

Ja res me je lepo sprejela, naju obadva, in nič naju ni nadrla  Grin  Celo pobožal sem jo lahko, brez kakšnih čavskov in opozorilnih pogledov!  Cheesy Se mi je kar dopadst začelo....   Grin
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.179

« Odgovor #106 : sreda, 15.09.2004 : 19:19:58 »

Stela,agility trenirata samo Bagi in Bon,bis pa počiva doma(bogi revež Grin)
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #107 : sreda, 15.09.2004 : 19:31:23 »

Biscuit na zalost z zacetkom treninga ne bo nic.  Cry Nekaj casa bom namrec odsotna tako zjutraj kot popoldne, za povrh pa se vse sobote. Upam, da mi bo uspelo spomladi. Do takrat pa bo Bagi z navdusenjem preskakovala debla v gozdu.  Cheesy Glavno mi je da se dobro zlaufa, to pa se da tudi brez agilityja. lp
Logiran

stela
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #108 : četrtek, 16.09.2004 : 07:24:55 »

Upam, da bomo kmalu v small-u dobili novo konkurenco Wink.

lp
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #109 : četrtek, 16.09.2004 : 15:21:29 »

No,kaja upam da ti bo spomladi uspelo Grin,držimo pesti!!
Jaz bi Bisa tudi peljala na agility pa je samo v Kopru,kar je pa zame predaleč ker nimam prevoza Undecided,drugače je pa tudi nekaj v Portorožu ampak tam sem že poskusila pa ni bilo prav nič vredu(teren zanič...) sram
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.110

« Odgovor #110 : ponedeljek, 20.09.2004 : 18:18:53 »

Ho, ho... Bisko nas pa res samo hvali Roll Eyes
Ja, pred poletjem smo bili z Bonom v mali šoli agilitija, in upamo, da nadaljujemo pozimi, spomladi. Do takrat upam, da se bodo v klubu "ulaufali", ker so precej začetniški Angry... A ne bi o tem! Prav "profesionalci" pa, Stela, žal ne bomo - mi smo bolj "ruknjeni" na razstave, če pa še vse to združiš z dopustom pa oboje verjetno ne gre...

Mimogrede: na CACIB Maribor je BON izpolnil pogoje za Ch.J-SLO  Cheesy

Logiran
stela
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #111 : torek, 21.09.2004 : 07:43:10 »

Lep pozdrav!

Najprej čestitke za osvojene naslove na razstavi!
Sem mislila, da mi bo uspelo videt razstavo in vas, pa je na mojo veliko žalost vse v vodo padlo Undecided.
Za agility pa sem vprašala zato, ker sem od te sezone naprej zelo navdušen privrženec agilitija  Grin in ker bi rada med ostalimi pasmami, ki tekmujejo v small in medium videla tudi kakšno schipperko.

lp
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #112 : torek, 21.09.2004 : 14:27:47 »

Seveda, Arieb,da vas samo hvalim Grin,kaj pa drugega!! Samo ti si se pa naredila fino in me nisi niti poklicala,niti odgovorila na sporočilo Shocked!! Kaj se zdej to pravi....mi pa v Vojniku pokosili travco da se bodo imeli črnjuhi kje igrati,... Grin

kaja,kako se pa je kaj Bagica odrezala ?

Bis vsem njegovim sorodnikom pošilja 100 Kiss
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #113 : torek, 21.09.2004 : 14:59:12 »

stela, saj jo bos videla, obljubim. Cheesy Samo, da postimam vse moje obveznosti!

Bis, Bagi tokrat ni dobila PRM. Da bi pa kaksne neumnosti spicila v ringu, pa tako ali tako ni bilo casa. Roll Eyes Smo naredili en cisto majhen krog in ze je bila Ira na vrsti! lp
Logiran

ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #114 : torek, 21.09.2004 : 17:08:56 »

Bis, travca v Vojniku verjamem da je bial pokošena, ma tudi moj SMS je bil poslan, da petek in sobota ni možna (ker so nam v Habakuku razvlekli masaže čez cel dan) in da nedelja ni izključena, da pa v kolikor pridemo, se slišimo... A kaj, ko sem potem mogla čakat zaključek... in dan je šel kot bi švignil!!!!! Zato sem tudi takoj vložila protest Wink

Bagula, a si dobila moj filmček? Tako lepo je gospodična hodila, da je lahko vzorni primer vzgojene schipp. Pa reči Kaja, da ni res. Sem pa potem na drugem filmču (menda od Ire) videla, kako se mi v ringu matramo, sodnik pa nas sploh ne gleda (ej, Kaja, to bi mogla videt; vsekakor si sodnik zasluži priznanje za najkrajšo oceno, najhitrejši pregled, naj...)

NOVO-NOVO-NOVO in še toplo..

V Italiji (Fano) so na razpolago 10 in 6 (pardon, sedaj že 11 in 7) dnevni mladički šiperk - 4 samčki in 4 samičke.
Nekaj jih bo z repkom, nekaj pa jim bodo danes (pardon, so jim danes) kupirali Cry Cry Cry Le zakaj Huh Škoda Cry Cry Cry

Na češkem pa 18.07. skoteni 3 samčki.
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #115 : torek, 21.09.2004 : 18:59:54 »

http://web.quick.cz/siperka/obrazky/holcicinky.jpg
Ej, glej to... meni se sline cedijo... Wink

[slika spremenjena v povezavo; Jana]
Logiran
kaja
midi

« Odgovor #116 : torek, 21.09.2004 : 20:20:06 »

Razmisljam, da je sodnik, ki je prvi koncal sojenje dobil zastonj snicl, za prilogo pa cevapcice.  Tongue Saj vsi vemo kdo se je mastil, kajne! Grin Grin OK, zdaj sem pa ze zleht! Cool

Bagula filmcka ni dobila. Bo treba se enkrat poslat! Huh

Opa, poplava schip? Imas kaksen link do teh mackic iz Italije? Jaz bi kar imela se eno! Kiss Kiss Kiss Si videla kako so ti ceski vragci odlakani? Zdaj pa ne vem ali jih imajo celo poletje v hladilniku ali kaj?  Wink lp
Logiran

biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #117 : torek, 21.09.2004 : 20:30:51 »

Arieb,ti in tvoje masaže Sad!! Upam da si boš pa en vikend le vzela čas in nas obiskala Grin!!

kaja,a vi bi pa kar iz ringa bežali Grin?? Sodniku ne bi pa prav nič škodlo če bi ga Bagica mal šavsnla Grin!!

Tile mladički so pa pravi cukrčki Kiss!!

Bisko,se bo s5 sprehodil v ringu najverjetneje v Vrtojbi,mejbi Grin
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
*

« Odgovor #118 : sreda, 29.09.2004 : 19:46:57 »

Že s5 nič pisanja in klepetanja!!! Naša tema je prav pusta sram!!!

kaja,Arieb,....kje ste???!!!

nič več sporočil o neumnostih naši schipperk Undecided Grin!!!!
Logiran
ARIEB
tukaj sem doma
**

« Odgovor #119 : četrtek, 30.09.2004 : 16:48:12 »

Kaj neumnosti Huh Neumnosti je na pretek, samo sedaj izkoriščamo še te zadnej dolge, tople in lepe dneve, da gremo kaj ven; pa tam pospešujemo neumnosti:  Roll Eyes
npr. zadnjič so padle vrata skoraj na Iro (sedaj je to neumnost, ker se je vse srečno končalo, a takrat je bila neumnost taka, da me je kmalu infarkt...); potem je neumnost, da je Bon par dni tako kašljal, da zaradi te neumnosti nismo nič spali... potem je neumnost, da se je Ira začela goniti in da je (bo) doma zelo veselo, zato je treba specialna oragnizacija gibanaj med tednom in za vikende bo treba kam ločeno kliznit.....

... in kaj hočeš še, še bi lahko pisala o neumnostih, a bom šla ven!
Logiran
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 ... 241   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: Schipperke - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.