Najprej čestitke vsem za uspehe v Budimpešti!
Žal tema laskotov res ne deluje ravno najbolje in vsake toliko kdo kaj napiše.
Marko moram priznati ,da je vse te slikice res lepo pogledati.To gospo Agnes sem videla na nekaj razstavah kjer sem bila prisotna.Zadnje čase sem sicer bolj po redko a nič ne moreš ,če imaš težave z zdravjem in ne gre.Pri tolikšnem številu je res dobra ,da zmore vsakodnevno nego.
Tudi jaz zanjo rabim še preveč časa ,da bi zmogla tolikšno število.Vedno ,ko gledam Vesno kako ji gre od rok se sprašujem ali bom kdaj tak ekspert v česanju
.
Veš Marko spoznala sem ,da manj kot ljudje imajo bolj so preprosti in imajo dobro srce kar pa zame največ šteje.Tudi sama imam vsake toliko srečo in lahko preživim čas med večjim številom laskotov.Meni so to najlepši trenutki.Tako te še predobro razumem kako lepo ti je bilo.Sicer tudi sama imam 4 kosmatince a več kot jih je bolje je.
Nutteljaz Lhasa apso je kuža ,ki ni primeren za življenje zunaj torej živi z nami v hiši - stanovanju.Potrebuje ob sebi človeka ,ki se z njim ukvarja.Svetujem ti ,da čimveč prebereš o pasmi ,če pa te bo zanimalo še kaj več pa le vprašaj
. Pod mojim imenom sisi in sliko imaš krogec kjer je povezava na mojo spletno stran.Tam tudi dobiš mojo telefonsko številko in rada ti bom povedala kaj več o tej čudoviti pasmi.Pogledaš lahko tudi tukaj; *****
Lepo prosim Jana ,če zbrišeš link ,če ni dovoljena objava
.
Vsem skupaj želim lep dan!