o psih
pasme
galerija
forum
zaščita ivali
posvojite psa
Dobrodošel/la,
gost
. Prosim
prijavi
ali
registriraj
se.
sreda, 27.11.2024 : 02:11:24
1 uro
1 dan
1 teden
1 mesec
vedno
Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
mojpes.net
|
o psih
|
pasme
|
FCI 9
| Tema:
Lhasa apso - čvek
Strani:
1
...
4
5
6
7
8
[
9
]
10
11
12
13
14
...
22
Dol
« nazaj
naprej »
Avtor
Tema: Lhasa apso - čvek (Prebrano 68795 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
sisi
rad pišem
Spol:
Sporočil: 314
Re: Lhasa apso - čvek
«
Odgovor #120 :
torek, 13.03.2007 : 19:23:11 »
Živio!
To z piknikom je res dobra ideja jaz sem takoj za!Ja hvala bogu da imamo tako razumevajoče boljše polovice
.Verjamem da težko otroci čakajo na malo Evo ki je prečudovita psička.Mogoče nama jih Vesna kaj prej odda ko ve da so v dobrih rokah
jo rabiva malce podrezat da se naju usmili
.Tvoj Tomy je tudi zlat moški ker te tako lepo podpira pri tem in pripravlja za Evin prihod.Ja Maja je res zelo dobra v ringu in tudi samozavestna je pa res vsak začetek težak.LP vsem skupaj!
Logiran
Eva01
novinec
Sporočil: 39
«
Odgovor #121 :
sreda, 14.03.2007 : 09:49:15 »
Hoj
Očitno si imava toliko za povedat, da bi bilo morda bol primerno, da si odpreva "zasebni kanal" Morda se naju bo Vesna res usmilila, čeprav vem, da kolikor jo poznam, ji bo kljub vsemu se zelo težko ločiti od niju, ko pa sta tako cartkani. Datum nam je zamaknila že na 6.4. , 23.3. pa ima moja tavečja rojstni dan in po tihem upa da bo takrat, čeprav smo ji povedal, da naj še ne računa. Morda pa, če jo bova prepričali.
LP
Logiran
sisi
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #122 :
sreda, 14.03.2007 : 10:15:30 »
Živio!
;DRes si imava veliko za povedat!Včeraj so najine pikice bile oštevilčene in so bile zelo pridne.Pri nas pa imamo virus in imata Senge in Lady drisko.Bili smo pri veterinarju in smo dobili zdravila ter dietno hrano.Hvalabogu da je Metka brez driske.Metkin pokal pa nam krasi kuhinjo in je res lep.Kako ponosna sem nanjo!Zanimivo je da se vsi med seboj čudovito razumejo in nimamo nobenih težav pa čeprav so trije skupaj.Ampak najboljša stvar je cartanje na postelji
.Ne vem komu je lepše njim ali nama z možem ;)Da ti prišepnem imava majhno možnost da dobima prej najine pikice
pa ne okoli govort
.LP vsem skupaj!
Logiran
Eva01
novinec
«
Odgovor #123 :
sreda, 14.03.2007 : 11:10:29 »
Jooo Superrrrrrrrr bi bilo. Ne bom nič okol govorila.
Včeraj smo oštevilčenje spremljal preko kamere, še dober da mamo več računalnikov, da smo lahko vsi gledal.
Mi smo pokal postavili v dnevni na omaro tako, da ga lahko opazi vsak, ko vstopi. Zelo smo ponosni na našega crtljivega pobalinčka. Za enkrat smo pri nas še zdravi upamo, da bomo še naprej, vi pa da se čimprej pozdravite.
Sedaj, ko imamo nove krtače si Dyan pusti česat tudi sprednje tačke. Upam, da se bosta Dyan in Eva tudi dobro razumela. Nazadje, ko sta bila skupaj je bilo vse vredu, le Dyan se je Eve malček prestrašil , ko je zlezla pod njega in začela iskati sesek. Še dobro da smo lani kupili večjo posteljo, predstavljaj si kakšna gužva bo, ko nas bo šest v njej. No pa saj vas bo tudi.
LP vsem skupaj in počohlaj kosmatince v mojem imenu
Logiran
sisi
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #124 :
sobota, 17.03.2007 : 15:21:55 »
Živjo Eva01!
Končno smo zopet zdravi!Sicer ima Lady težave z zobmi.Nekaj so se začeli majati.Veterinar jo je pregledal dal neka zdravila in upam da se bo vse popravilo saj če ne bo potrebno izdreti zobke
.Pa pravijo če jih umivaš in skrbiš za zdravo prehrano nimaš težav!Pri nas smo zmeraj skrbeli za to pa poglej kaj se je zgodilo
.Ja tudi pri nas smo imeli direktni prenos
in so se mi tako zelo smilili saj so še tako majhni.Te krtače so res super olajšajo česanje in kužki se raje lepotičijo.Saj ni prijetno če krtača krempi ali ni dovolj gibliva ker potem cuka za dlako.Moram priznati da imajo moji kužki dosti boljše krtače kot jaz in razmišljam da bi tudi sebi kupila takšno
.Tudi jaz sem ponosna na vašega Dyana saj je res fant od fare in na konec koncu bratec mojega cukrčka.Je pa zanimivo da če prav sta brata si med seboj nista kaj dosti podobna.Isto si nista podobni Eva in Moni.Včeraj sem dobila slikice od mladičkov in so tako zelo lepi.Moja Moni noče pozirati tvoja Eva pa je prava pasja manekenka in se pred fotoaparat rada postavi.Bodite lepo!!!
Logiran
Eva01
novinec
«
Odgovor #125 :
torek, 20.03.2007 : 17:00:33 »
A Hoj
Ja res so si zelo različni, ti naši cukrčki. Mi že vemo, gdaj bomo dobili Evo. V petek dopoldan. Jaz sem si vzela dopust, s "froci" pa se pogajamo, ker nočejo v petek v šolo. Komaj čakajo, mene pa malo daje nervoza. Zamotim se tako, da grem v trgovino in kupim kakšno stvar zanjo, ter pregledujem seznam če imamo vse kar potrebuje.
Lepo da ste že zdravi upam da se bodo Lady zobki popravili. Krtače pa so res super.
No lepo se imejte
Logiran
sisi
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #126 :
sreda, 21.03.2007 : 19:34:59 »
Živio!
Tudi mi dobimo v petek popoldne našo malo kepico.Komaj čakamo da pride petek.Jaz bi pustila ,da otroci ostanejo doma saj je prihod novega člana nekaj posebnega in to je takšna posebnost da jim le dovoli ostati doma
.Ja tudi mene daje nervoznost zaradi prihoda naše Moni
celo tako sem zmešana da nisem vedela da boks v osnovi že ima in ne rabim kupovati novega
.Škoda ,da se ne bomo v petek srečali.Včeraj je Lady praznovala 4 roj.dan!!!!!LP
Logiran
Eva01
novinec
«
Odgovor #127 :
četrtek, 22.03.2007 : 08:54:07 »
Čao
Lady želimo vse naj boljše, predvsem pa zdravja.
Smo sklenal kompromis z otroci. Pravzaprav sva midva popustila. Škoda, da se ne bomo srečal. lahko pa se vi oglasite. Saj veš, kje smo doma. Če se boste odločili, reči Tibetanki za številko in sporoči. Ti bom pokazala kako čudovito ovratnico za našo malo damico sem našla.
Upam da se vidimo!!!
Logiran
sisi
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #128 :
ponedeljek, 26.03.2007 : 19:02:58 »
Sem šele danes prebrala to sporočilo če ne bi sigurno prišla škoda!Ali greste sedaj na vzrejni pregled v soboto?Mi gremo pokazat svojega razbojnika
.Moni je sedaj pri nas in nam dela veselje :Dkok luštna je ni za povedat in kako hitro se je vključila v našo družino nič je ne motijo naši kužki in se z njimi igra,so jo pa tudi oni sprejeli čisto za svojo.Vidi se da se je tibetanka veliko ukvarjala z njimi in jih socializirala ter naučila kako je treba.Po tem se spozna dober vzreditelj in ona je res zame najboljša!!!!LP
Logiran
Eva01
novinec
«
Odgovor #129 :
torek, 27.03.2007 : 08:53:12 »
Živjo
Glede Tibetanke se popovnoma strinjam. Tudi Evica se je lepo vključila. Priznam, da glede na to kolk me je blo strah, da je bil ves strah čisto odveč. Super punca je. Lula samo na papir ali zujaj. Na sprehodu pa čisto nič ne zaostaja za Dyanom. Ta jo je zelo lepo sprejel in je zelo potrpežlijv, glede na to, kakšen mali razbojnik je. Res sta super in ni mi niti najmanj žal, da smo se tako odločili.
Vzrejnega še ne bomo delal. S Tibetanko sva se dogovorili, da bomo še malo počakal. Pridemo pa morda vseeno malo pogledat.
LP!!!
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Spol:
Sporočil: 4.406
«
Odgovor #130 :
torek, 27.03.2007 : 15:50:01 »
Mogoče bo koga zanimalo:
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,14045.0.html
Logiran
Eva01
novinec
«
Odgovor #131 :
sreda, 18.04.2007 : 08:23:35 »
Živjo Sisi
No kako kaj? Opažam, da si zelo zaposlena. Pa ja Moni ni takšen "terminator"? ha ha ha Menda prideš v nedeljo? Upam, da se vidimo in bomo vsaj v živo katero rekli.
Lepo se imejte
Logiran
sisi
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #132 :
četrtek, 19.04.2007 : 19:42:58 »
Živio!
Moja mala Moni je čista mala Nina
.Kaj vse ne ušpiči Sengetu in Metki.Mi pa polepšajo dan ni kaj.Najraje sedim in jih opazujem kako se med seboj dobro razumejo in igrajo.V nedeljo res pridem k Vesni bova naredile akcijo kopanja.Vesela sem da se bomo videli in komaj čakam da vidim kako velika punca je Eva.Kako se razume s Gyanom?Pri nas bosta Meta in Senge kmalu brez brk
.Lady pa je itak glavna in se ne pusti cufati.Ima pa kontrolo da so vsi pridni.Kmalu bodo razstave in komaj čakam.Več se pogovorimo v nedeljo.LP in počohaj svoja dva angelčka!!!!
Logiran
Eva01
novinec
«
Odgovor #133 :
torek, 24.04.2007 : 14:35:18 »
En lep pozdrav
Škoda da smo se v nedeljo zgrešili, no pa saj bo kmalu razstava in se tam vidimo.
Eva je prava mala "babnica" V. pravi, da je precej večja od tvoje Moni. Rada je, pa se ji ne skriva. Posodic nam sploh ni treba več pomivat, jih Eva tako lepo počisti. Z Dyanom se lepo razumeta. ta mali "teliček", ji vse pusti tako, da bo kmalu brez brk in dlak na zadnjih nogah. Na kakšen čopek še pomislit ne smemo. Ona pa bo brez repa, tako je hitra, da jo Dyani ujame , če jo, samo za rep. Skratka, dolg čas nam ni, lepo skrbita za razvedrilo. Kmalu bomo začeli uporabljati kremo Q10 da ne bomo imeli premočnih smejalnih gub na obrazu.
lepo se imejte še naprej, Čao
Logiran
sisi
rad pišem
Spol:
«
Odgovor #134 :
torek, 24.04.2007 : 18:50:35 »
OJ ,OJ!
Ta mala Eva je res lumpika.Menda je res večja od naše Moni
.Pri nas smo vsi bolj majhni pa kužki tudi ostanejo manjši kot drugi
.Ja res škoda da smo se zgrešili v nedeljo.Bom pa sedaj od 26 do 30 na tistem koncu pa se mogoče vidimo.Tudi pri nas smo potrebni te kreme za zmanjšanje gubic in tudi mi vztrajno izgubljamo dlako saj Moni oblada depiliranje.Naša Meta ,ki je še vedno na "počitnicah" ima sedaj obdobje gonitve in moramo paziti še na to da ne pride Senge zraven.Ampak trenutno ni nobenih težav tako da ni to tako hudo kot sem si predstavljala.Upam da se vidimo!LP
Logiran
Strani:
1
...
4
5
6
7
8
[
9
]