Hvala za glasove in čestitke tudi ostalim!
Me je pa presenetilo, da je precej glasov dobila tudi fotka sammy05, za katero sem v bistvu oklevala, ali jo naj pošljem ali ne. Zanimivo.
Ni mi točno jasno, kako je nastala, saj je Sammy drvel z vso hitrostjo proti meni in je vse špricalo, jaz sem pa premaknila fotoaparat, ko sem se mu umikala, tako da je ozadje ful zabrisano. Zanimivo, da se gobec dokaj jasno vidi, očitno je bil na njem dovolj dober fokus. V glavnem grozna fotka.
Imela si daljši čas, v katerem si tudi premaknila fotoaparat, na koncu pa se je še vklopila bliskavica- zato sta na fotki dokaj čist "gobček" in palica . Ta tehnika je dokaj uporabna pri slabši svetlobi, potrebno pa je paziti na močnejši vir svetlobe-npr. kakšna luč, ki ti potem pusti "prežgano" sled.
Zahvaljujem se za glasove.
Moje fotke so bile narejene s kompaktno kamero Leica Digilux2 (5Mb). Fotka, ki je izbrana v finalni del, je bila narejena okrog sedme ure zjutraj na otoku Iž, ko sem zaradi izredno mirnega morja vzel aparat v kajak in slikal obalo. V nekem trenutku je priplavala Fina in mi "dala časa" za tri hitre posnetke. Potem je razburkala mirno vodo in odplavala nazaj proti obali. Tako mirno morje je bilo v celem dopustu samo to jutro!