mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 26.02.2025 : 16:59:07

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 247 248 249 250 251 [252] 253 254 255 256 257 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 565495 krat)
0 članov in 18 gostov pregleduje to temo.
Bacek
nekaj malega že vem
Sporočil: 101

« Odgovor #3765 : sobota, 19.02.2011 : 12:01:49 »

Upam, da je že kaj bolje ALG. Mi je pa zelo poznana zadeva, saj ima pri nas Aisha večkrat take probleme. Sicer ne kot posledica da bi kaj neznanega požrla, pač pa če poje preveč snega, al pa piščanca, govedine .... Držim pesti za čimprejšne okrevanje!
Logiran
Itlam
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.168

« Odgovor #3766 : sobota, 19.02.2011 : 22:35:41 »

Držimo tačke in pesti, da se vse dobro izteče. Zastrupitev pa po moje ni, ker potem bi pogosto bruhala, se težko premikala in ne bi bila razpoložena iti ven, čeprav bi mo fejst "tišalo" kakat.
Logiran
Lynn
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504

« Odgovor #3767 : sobota, 19.02.2011 : 23:11:04 »

Kako sta danes, ALG? Upam da je bolje.
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem
Sporočil: 231

« Odgovor #3768 : sobota, 19.02.2011 : 23:56:34 »

Najprej malo za šalo malo za res: danes smo ugotavljali kako bolna bi morala biti Iris, da bi sploh odklanjala hrano Tongue je tak požeruh, da se ji vedno učki zasvetijo, ko vidi briket, pa ni važno, v kakšnem stanju je bila prej. Pozabi na vse bolečine, utrujenost in ostale težave. Ah ja Smiley
Danes je bolje razpoložena, večino dneva je prespala, ven je hotela veliko manjkrat kot včeraj, pa zdaj ni več tako tekoče vse skupaj, se počasi zgošča, čeprav o kakšni obliki še zdaleč ni sledu. Počasi napredujemo Wink
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3769 : nedelja, 20.02.2011 : 00:00:18 »

Lepo da vama gre na bolje. Smiley 
 Kiss za Iris.
Logiran
Pineaple
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 60

« Odgovor #3770 : nedelja, 20.02.2011 : 20:16:08 »

AGL: Držimo pesti, da bo hitro pozdravljena tvoja psička.
Logiran
Pineaple
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #3771 : nedelja, 20.02.2011 : 20:21:12 »

Oooops: ALG.
Logiran
polinezija9
novinec
*
Sporočil: 47

« Odgovor #3772 : ponedeljek, 21.02.2011 : 10:44:52 »

Petra, tudi jaz držim pesti  za Iris in upam, da je danes že v redu  Kiss.

Bacek, morda bi bilo dobro, da bi Aishi umaknila govedino z jedilnika ... sem že večkrat brala v raznih člankih in tudi na forumih, da psi na splošno govedino zelo slabo prebavljajo in zato ni priporočljiva  Huh. Ko jo tu in tam ponudim naši kuži in sicer v zeloooo majhnih količinah, ima takoj spremenjeno blato ... enkrat, ko smo bili na dopustu, pa ji je soseda dobrovoljno dala ce kos iz juhe in smo potem imeli driskanje na kvadrat...  Sad
Logiran
Pineaple
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #3773 : torek, 22.02.2011 : 10:34:16 »

Petra: Kako je z Iris? Nič ne javiš.
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem

« Odgovor #3774 : torek, 22.02.2011 : 11:12:04 »

Danes zjutraj končno normalno!! Je pa dokaj švoh zdaj, ko je bila tri dni in pol samo na razkuhanem rižu. Čeprav se trudi ne biti Wink hoče prisostvovati vsaki igri, na sprehode pa trenutno z njo ne hodim, razen malo po naselju. Večino časa prespi, ko je pa čas za mini obrok (vsake 1,5 ure nekaj malega, da ostane v njej), pa od veselja ponori in teče do svoje stajce in nazaj do mene pa spet v stajco pa vmes 10 obratov pa... Smiley Ji moram zdaj posodce umikat, ker mi jih sicer sama ves čas vlači okrog od enega do drugega in jih buta na tla, da bi se jo kdo usmilil, revica lačna.
Skratka, mi smo končno super! Wink
Logiran
Bacek
nekaj malega že vem
Sporočil: 101

« Odgovor #3775 : torek, 22.02.2011 : 14:27:36 »

Ji moram zdaj posodce umikat, ker mi jih sicer sama ves čas vlači okrog od enega do drugega in jih buta na tla, da bi se jo kdo usmilil, revica lačna.
Skratka, mi smo končno super! Wink
to bi pa prav rada vidla, kako ona prenaša te posodice. Dej jo posnemi  Cheesy Grin
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem

« Odgovor #3776 : torek, 22.02.2011 : 15:31:21 »

Bom v nedeljo ko bo družinsko kosilo in ko ji bom lahko kaj pametnega notr že dala Wink Sicer je pa s tem že prav sitna. Včasih sem jo spodbujala, ker mi je bilo simpatično, zdaj pa že prov izsiljuje in zganja tak šundr, če ji ne daš nič not, da prav nič miru nimamo pri kosilu. In če je ne najde pri sebi v stajci, ko jo gre sama od sebe iskat, je tud čist užaljena in gre pogledat še k Roo, če ima ona kakšno, potem pa hoče kar tisto od vode prinest in ratajo poplave.  Roll Eyes
Logiran
yaris
midi
Sporočil: 133

« Odgovor #3777 : torek, 22.02.2011 : 17:53:35 »

Ja, boga Iris no. Upam, da se kmalu uredi in da bo kakec in apetit spet taprav. Tudi Rozi je kar občutljiva in ima hitro probleme. Ampak odkar sva na ribicah, jih je občutno manj. Jaz imam za Rozi za take primere dietne brikete in sicer od RC (Sensitivity control). Čez noč ima trd kakec in če ne pazim je čez tri dni zaprta. Jih ji kar malce mešem z običajnimi briketi.

Mora pa Iris zanimiva zgledati, ko se tako sprehaja okoli z svojo skodelico. Sem mislila tudi jaz Rozi naučiti kaj podobnega, ampak bom sedaj kar malce premislila. Bi rada v miru kosila pojedla  Grin Grin Grin

Pa še en dolg imam. Sem bila pri veterinarju in vprašala, kaj je z olji, ki se lahko dodajalo k hrani. Najboljše je seveda tisto, mi je na bazi rib. Če kuža je "ribje" brikete, ali če so olja k hrani že dodana, dodajanje ni tako potrebno. Tudi ostala olja se lahko dodajajo, "boljše" je navadno jedilno kot olivno. Torej, moja pupa bo dobivala občasno za dvigovanje apetita in za aromo malce olja, ki mi bo takrat pri roki.
Logiran
Pineaple
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #3778 : sreda, 23.02.2011 : 12:50:11 »

Mi smo bili včeraj v Predvoru, kjer je še kar nekaj snega. Je Lux zelo užival na snegu, čeprav doma na dvorišču ne stopi na sneg Smiley.
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #3779 : četrtek, 24.02.2011 : 01:00:31 »

Sem zelo vesela za Iris da se ji je izboljšalo in da ima spet dober apetit. Smiley

No, moj Poppy spet nekaj štrajka in spet poje tako malo da ni za govort, no, če mu paše, kaj čmo... Tongue Roll Eyes
Je isti kot Boni, ko je bil mlad je bil ful suh in izbirčen sem ga morala skoz prosit da je kaj pojedel,
zdaj pa odkar imamo Poppyja pa poje vse kar vidi, skoz se grebe da bi čim več dobil. Grin Smiley

Pineaple, imaš kaj novih slikic od tvojega Luxa ko sta bila na snegu...? Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 247 248 249 250 251 [252] 253 254 255 256 257 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.