mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 20:03:13

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 548352 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
bauci
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.435

« Odgovor #900 : četrtek, 25.01.2007 : 16:54:54 »

Annie je razcartana energetska bomba. Ali pa plišast red bull.  Grin  Med vsakim divjanjem se je treba pocartat, in to na vsakih 5 minut. Spat mora nujno pri meni pod odejo, ampak to ji dovolim le proti jutru, ponoči pa spi v svoji postelji ( vsaj tako jaz mislim, hehe). pravzaprav potrebuje ogromno pozornosti, četudi jo učim, da to ne gre tako in da se mora zabavati tudi sama. po enem letu matranja se mi zdi, da je končno malo bolje. zdaj če sva sami ne gnjavi več kaj dosti, pa tudi, če jo prideta starša pazit. naslednji korak pa je, da se nauči, da se mora obiske pustiti pri miru, samo to pa bo še trajalo. ker je ponavadi obiski ne pustijo na miru.  Grin
Logiran
ulpi
nekaj malega že vem
Sporočil: 244

« Odgovor #901 : četrtek, 25.01.2007 : 17:00:43 »

In to je taki lepi filing Grin
Jaz sem pred 2 dnevoma spoznala šicujko, ki zaradi lastnicine bolezni hodi ful redko na sprehod. Ampak priznam, da ji cist nic ne manjka. Srecna in zadovoljna je videti. In pa taka faca da dol pades. Tak da se jaz pocasi zaljubljam v vedno vec pasem. Prvo sem samo kavalirje vidla, zdaj so mi postali vsec se mopsi in sicuji... Kak bo faaajn ko bom imela veliko hiso z veliiikom vrtom:-) Dobro grem dalje sanjat.
Varja, kaj mi2 mava istega psa? Wink papa
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #902 : petek, 26.01.2007 : 13:36:54 »

Ulpi, se meni tudi zdi, da imava kloniranega psa.  Grin

TUdi meni so šicuji res zeeelooo všeč, jaz edino nisem za delo z dlako. Saj je problem, jaz npr nisem nikli videla samo kavalirjev, so mi všeč tudi druge pasme, ampak top je zaenkrat kavalir, takoj za njim pa tibetanski španjel in pa šicu. no, pa še kakega bi lahko naštela, pa ne bom, da ne bo seznam predolg.  Grin
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #903 : sobota, 27.01.2007 : 16:10:46 »

sicer nas ni dosti kavalirčkov na forumu, samo me vseeno zanima, kako je pri vaših z lovskim nagonom. ga imajo dosti? moj hudiček ga ima kar precej, pa ni vedno prijetno, sploh, če mi na kakem polju oddirka za kakimi ptiči ali zajcem, pa nič več ne sliši....  Angry
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #904 : torek, 30.01.2007 : 17:14:17 »

kot kaže vas še tistih par kavalirčkov štrajka, pa nočete povedati, ali ste lovci po duši ali ne.  Wink
Logiran
ulpi
nekaj malega že vem

« Odgovor #905 : sreda, 31.01.2007 : 16:08:10 »

Varja, pri nas se je zdaj zacel kazat lovski nagon. Ray je zacel laufat za pticami. Vcasih se mi zazdi da bo poletel ko kaksno zagleda. Pa noseka ma vec na tleh kot v zraku.
Se je pa enkrat ko je bil se mali zgodilo, da je nasel ostanek neke ptice. Od srece se mu je zacelo mesat in se ni dal za nic na svetu prijet.. Jaz pa nisem vedla, ce se naj zjocem al se mu naj smejim. Sicer je hodil za mano, ampak je bil vedno dovolj dalec, da ga nisem mogla prijet. Najhuje je bilo to, da sem cel cas ko sem ga lovila in lepo prosila da pride k meni, mislila da ima v gobcu kaco. Kr na bruhanje mi je slo.
Torej kaj naj recem.. Mislim da smo tudi mi lovci po dusi Cool
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*

« Odgovor #906 : sreda, 31.01.2007 : 16:21:39 »

fuuuj, jaz bi bruhala, 100%. je pa zanimivo, v prvih dveh knjigah o kavalirjih nič ni pisalo o lovskem nagonu, šele, ko sem že imela ančko, sem v naslednjih 2 prebrala, da ga pa le imajo malo. to z nosom na tleh pa poznam, mene je to čisto ob živce spravilo v šoli. vsi so že lepo "poleg" obvladali, jaz ji pa še kar nisem nosa s tal spravila. za noben priboljšek, igračko, nič...
si moram konja zrihtat, pa lahko greva na jago.  Grin
Logiran
ulpi
nekaj malega že vem

« Odgovor #907 : sreda, 31.01.2007 : 17:47:31 »

Ray ze cist fajn obvlada poleg. On vlece noseka po tleh vecinoma ko je spucen in dirka. Ce gre poleg mene, je ok. Sicer ga tu pa tam kaj zmoti, ampak sem vedno bolj zadovoljna.
Ne morem ga recimo navadit, da zveciln ne bi pobiral. Za vse drugo fuj ze velja, za zvecilno pa ni sans. Pobere jo v sekundi, ponavadi opazim sele ko nekaj na veliko zveci. Ma kdo kaksno idejo zakaj ravno zvecilne?
Nekje sem brala da kakce pobirajo, ker jim nekaj manjka. Zakaj pa pobirajo zvecilne?
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #908 : sreda, 31.01.2007 : 23:34:07 »

Ulpi evo - http://www.uchl.lu/expo_74.html (še dolg za nazaj)
Logiran
ulpi
nekaj malega že vem

« Odgovor #909 : četrtek, 01.02.2007 : 09:55:38 »

Hvala Lobsang! Ze komaj cakam da vidim to cudo Grin
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #910 : četrtek, 01.02.2007 : 11:26:02 »

heheh  Grin (ti kar malce zavidam)  Wink
Logiran
ulpi
nekaj malega že vem

« Odgovor #911 : četrtek, 01.02.2007 : 13:03:33 »

Res? Ne vem no.. Jaz niti ne vem kaj naj pricakujem. Mi je pa fant rekel, da naj denarnico kr doma pustim, ker mu je njegova sodelavka ki hodi na raztave rekla, da se da marsikaj lepega kupit, jaz pa baje ze v pasji trgovini zgubim obcutek za denar. Roll Eyes
Logiran
ulpi
nekaj malega že vem

« Odgovor #912 : četrtek, 01.02.2007 : 13:07:32 »

Lobsang, zakaj pa ne prides?
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #913 : četrtek, 01.02.2007 : 15:58:22 »

Uf - me mika pa bom tokrat pomladni LUX kar izpustila, pa tud nimam nobenega kužka primerne starosti za prijavit.
Morda pa septembra - nikoli se ne ve Smiley
Logiran
Aitana
novinec
*
Sporočil: 27

« Odgovor #914 : petek, 02.02.2007 : 13:17:37 »

Oj,
glede lovskega nagona.... (aja, pa sem hotela že zadnjič odgovoriti, ampak mi je računalnik zaštekal in sem ga morala ugasniti). Ja, za Pacota ne vem, kaj naj si mislim, ne vem, ali je malo lovca ali ne.... 
Mislim, nos je že na tleh, to vsekakor, če sliši nenavaden šum ali ga pokličem in se obrne, obvezno drži tisto sprednjo tačko v zraku, saj veste, kaj mislim, ne?
No, ptiči so srednje zanimivi, golobe sicer kao nekaj podi, ampak nič pretresljivega. Pa prinašanje žogice je naaaaaajvečji užitek na svetu, in to se lahko igramo sto ur, pa še ne bo dovolj (ok, malo se hecam). Ampak mislim, da to ni ravno preveč "lovsko", tole prinašanje igrač nazaj-čeprav je pa res, da ga tega nismo nikoli učili... Hmmmmm....?
Varja, ti ga poznaš... A se ti zdi kaj lovski?
Logiran
Strani: 1 ... 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.