mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 26.02.2025 : 00:26:46

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 267 268 269 270 271 [272] 273 274 275 276 277 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 564937 krat)
0 članov in 23 gostov pregleduje to temo.
branka
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 8.174

« Odgovor #4065 : sreda, 03.08.2011 : 12:26:36 »

Joj, Poppy je kot ena lepa igračka  Cheesy luškan  Kiss Kiss pa Boni tudi, seveda  Kiss
Logiran
Itlam
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.168

« Odgovor #4066 : sreda, 03.08.2011 : 14:34:26 »

Super, da je Bonči spet po starem. Smiley
Logiran
Luna95
rad pišem
Sporočil: 379

« Odgovor #4067 : sreda, 03.08.2011 : 15:49:03 »

Lepo je videti, da gre Bončiju spet na bolje Smiley
Logiran
Shilu
rad pišem
Sporočil: 479

« Odgovor #4068 : sreda, 03.08.2011 : 21:30:55 »

Sem danes čekirala bolho in kavalirji so prav preveč popularni postali, take izbire nerodovniških ''čistokrvnih,zdravih in vrhunskih'' psov že lep čas nisem videla.. Undecided

Rozi in Boni&Poppy so pa zelo luštni Kiss
Logiran
Lynn
živim tukaj
Sporočil: 7.504

« Odgovor #4069 : sreda, 03.08.2011 : 22:29:10 »

Hvala vsem Kiss Kiss Smiley

Branka, meni je Poppy tako krasen kuža, mislim tak karakter, sej isto Bonči, samo tako bom rekla, da se me Poppy bolj drži kot Boni, če sem Bonija spustila sej je prišel nazaj samo ga je bilo vedno treba parkrat poklicati, ja Bonči se res drži, sicer je ves suh, kljub temu da se ful trudimo da bi čim več pojedel, nima več takega apetita kot včasih, ima pa res veliko voljo do življenja, jaz sem sigurna da bomo tudi drugo leto šli skupaj na morje in upam da še naslednje, ker moj Bonči se ne preda kar tako. Kiss Poppy moj je pa igračka, najbolj prijazen kavalirček, vesel, igriv, krasen, škoda samo da je pasma tako v porastu da so se pojavile te težave s srcem in seveda toliko nerodovniških legel... Moram reči da bi čez čas kupila še enega kavalirčka, malo razmišljam o trikolorčku, ker so tudi krasni... Smiley
Logiran
Iza in Lego
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 76

« Odgovor #4070 : četrtek, 04.08.2011 : 10:48:45 »

Živjo,

da se po dolgem času spet malo javiva. Smiley
Na morju je Lego neznasko užival in veliko plaval, vsako leto je bolj navdušen nad vodo.
Takole smo plavali

Takole se obrisali po plavanju

Pozirali

Tudi čisti znamo bit

Po dopustu na morju pa smo se odpravili agility European open, ker smo preživeli super vikend, jaz sem bila pa tudi zadovoljna z njegovimi teki, predvsem, ker je res užival in tekel na polno.
Video
http://www.youtube.com/watch?v=DrHvsxcCVI0
Logiran
Shilu
rad pišem

« Odgovor #4071 : četrtek, 04.08.2011 : 11:12:14 »

Tale izraz ob brisanju mi je pa znan.  Grin Pri agility-ju pa razturata, bravo!  Cheesy
Logiran
Shilu
rad pišem

« Odgovor #4072 : četrtek, 04.08.2011 : 18:10:56 »

Taki smo pa po kopanju in 20 minutni misiji sušenja in tekanja po celi hiši Roll Eyes

Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #4073 : četrtek, 04.08.2011 : 18:31:43 »

Bravo Iza in Lego, super sta  Afro odličen filmček  Smiley (to pa je enga laufanja psa in vodnika  Cool) na morju pa vidim, da je tudi neznansko užival.  Kiss
Logiran
Itlam
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.168

« Odgovor #4074 : četrtek, 04.08.2011 : 20:20:04 »

Hvala vsem Kiss Kiss Smiley

Branka, meni je Poppy tako krasen kuža, mislim tak karakter, sej isto Bonči, samo tako bom rekla, da se me Poppy bolj drži kot Boni, če sem Bonija spustila sej je prišel nazaj samo ga je bilo vedno treba parkrat poklicati, ja Bonči se res drži, sicer je ves suh, kljub temu da se ful trudimo da bi čim več pojedel, nima več takega apetita kot včasih, ima pa res veliko voljo do življenja, jaz sem sigurna da bomo tudi drugo leto šli skupaj na morje in upam da še naslednje, ker moj Bonči se ne preda kar tako. Kiss Poppy moj je pa igračka, najbolj prijazen kavalirček, vesel, igriv, krasen, škoda samo da je pasma tako v porastu da so se pojavile te težave s srcem in seveda toliko nerodovniških legel... Moram reči da bi čez čas kupila še enega kavalirčka, malo razmišljam o trikolorčku, ker so tudi krasni... Smiley

Kaj je pa s tem narobe, da Bončija pokličeš, pa pride k tebi? Grin Odpoklic, pač. Wink Super, da se tako dobro drži! Smiley

Ti si se pa res tako zaljubla v kavalirčke, super, da si našla "pasmo življenja". Smiley Trikolorčki so krasni. ljubezen Meni osebno najlepša barva. ljubezen
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4075 : četrtek, 04.08.2011 : 23:15:14 »

Hm, Itlam, ne nič ni narobe, samo pravim da ga moram stokrat poklicat da pride ker vedno šnoflja po svoje, medtem ko Poppyju le požvižgam in je pri meni. Wink
Ja, res sem se zaljubila v kavalirje Kiss Kiss ljubezen že ko sem kupila Bonija, zdaj ko imam še Poppyja pa vem da je to to in to je moja najljubša pasma za vedno, tudi meni so všeč trikolorji, samo čez blenheimčkov jih pa ni, vsaj meni so najlepši in najnežnejši zgledajo, vsaj v mojih očeh.... Smiley

Iza in Lego
, krasne slikce, res sta uživala na morju, Lego je krasen black and ten kavalir!! Kiss Kiss

Shilu, luškana slikca! Kiss Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #4076 : petek, 05.08.2011 : 04:22:20 »

Evo ga, moj Poppy, še moker je srčkan na kvadrat! Cheesy ljubezen ljubezen

Logiran
Speedy
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.334

« Odgovor #4077 : ponedeljek, 08.08.2011 : 15:52:48 »

Je bil včeraj kdo v Kopru pri stadionu Bonifika? Sem videla enega relativno velikega (ali pa se je samo meni zdel večji) trikolorčka (pretežno črn z nekaj rjave in bele). Smiley
Logiran
MissSunshine
novinec
*
Sporočil: 2

« Odgovor #4078 : sobota, 13.08.2011 : 13:09:25 »

Živjo!

Sem nova na forumu, v prihodnjosti (november+) se slim z mamo v manjše stanovanje in se mi zdi najbolj primerna izbira psa za življenje v stanovnju Cavalier King Charles Španjel, Škotski ovčar je namreč prevelik, rada bi da bi z menoj hodil na sprehode, teč in v hribe - glede zadnjega ne vem kako je, je kakšen problem ali jih gre to dobro od nog?  Wink

Psa sem imela ko sem bila še otrok, sedaj pa sem se po več kot desetih letih odločila da prevzamem odgovornost za nakup svojega..

Prosila bi vas za kakršen koli nasvet v zvezi s to pasmo, predvsem o stvareh, ki zadevajo prvi nakup.. Morda kakšen predlog glede rejcev, kako se med seboj razlikujejo cene, kako je z nakupi iz tujine.. skratka, kakrkoli je dobrodošlo  Smiley

Želim vam lep dan v družbi malih kosmatincev  Wink
Logiran
MissSunshine
novinec
*
Sporočil: 2

« Odgovor #4079 : sobota, 13.08.2011 : 13:10:42 »

naj še omenim da so mi od vseh "cukerčkov" najbolj všeč ti dvobarvni (rjavo-beli)  Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 267 268 269 270 271 [272] 273 274 275 276 277 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.