mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 03.12.2024 : 01:27:46

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 187 188 189 190 191 [192] 193 194 195 196 197 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 553363 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem
Sporočil: 231

« Odgovor #2865 : nedelja, 04.07.2010 : 11:19:13 »

Včeraj videla Giovannija..pa ta kuža je še čist mlad pa luštn (ok, nekje 7 let mu je) Kiss Ma res zelo lepo dlako pa vodo tudi obožuje  Cheesy
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem
Sporočil: 151

« Odgovor #2866 : nedelja, 04.07.2010 : 16:58:35 »

A niso rekli, da jih ima ze 12?

Petra, ne bos verjela, ampak moji trije so vceraj vsi PLAVALI!!! Smiley Moramo it se kdaj do kakega jezera, da se navadijo na vodo. Sicer je Elly sla v vodo samo zato, ker sem sla jaz plavat, ampak ze to je dosezek stoletja.. Tongue Vcasih je samo na obali stala pa tulila.. Tongue
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem

« Odgovor #2867 : nedelja, 04.07.2010 : 17:28:25 »

Hihi, ja, super! Wink

Meni se zdi preživahen za 12-letnika (mogoče je kakšno leto starejši od 7ih let, je težko rečt, ampak kaj zelo starejši pa spet ne). Sicer pa boln CKCS hitro star lahko rata oz. daje vsaj tak videz. Ima malo sivih dlakic po gobčku, ampak ni sile..Od razliko nekaterih zanemarjenih, ta sploh nima kodraste dlake, prav lepo se mu sveti in je gladka ter močnih barv. Meni je všeč.
Logiran
zverca
novinec
*
Sporočil: 29

« Odgovor #2868 : ponedeljek, 05.07.2010 : 10:03:33 »

Hey AgilityLovingGirl!

Res je, Giovanni oz. po novem kar Gio; sploh ni tako star, je pravi "turbo starček" in Zum včasih kar počasen deluje v primerjavi z njim. Samo je pa res, da ima Zum kljub svojemu navitemu karakterju dve prestavi "Full gas" in pa "prvo" (učasih skor "ler"), Gio ima pa non stop samo "Fulll gas"  Cheesy, tako da ga je treba kar nazaj bremzat, ker ni dobro za njegov srček, da preveč nori Tongue

Je pa drugače čisto navdušen nad žogicami, POTAPLJA SE tud!!! Tako, da imamo sedaj dva kavalirska norca, ki špilata podmornice in tavhata vse živo, od kamnov do listov in palčk!
Včeraj sta v Iškem Vintgarju tekmovala kdo bo stavhal večji kamen Grin Cheesy
Gio sicer še ni popolnoma siguren v globoki vodi, če se prehitro oddaljim, me kliče naj pridem ponj, ko pa ga spremljam mu tudi plavati ni težko Wink

Prav super kuža je in res ne razumem, kako so ga lahko kar "ven vrgli" jezen butnglavc

Dlako ima pa tudi kar lepo, na repku se sicer vidi, da je malo razredčena-se je precej čohal in drgnil, potem sva pa spraznila analne vrečke, sedaj je pa super in ga nič več ne draži  Smiley, pa podlaka mu odpada kot za stavo-se krtačiva skoraj vsak dan, ker dlaka po hiši kar frči naokoli, še jaz zgledam kot bela ovčka Cheesy

No, to je to, Gio je  v veliko boljšem stanju kot pričakovano in upam, da bo tako še precej dolgo časa- definitivno se bomo trudili da bo tako Cool

Lp                  Zverca&co.
Logiran
Lissa
rad pišem
Sporočil: 311

« Odgovor #2869 : ponedeljek, 05.07.2010 : 13:06:46 »

Gio potapljač  Cheesy Zverca, super ste  Grin  Prav rada bi videla tegale  "turbo starčka" ... Moramo še kako srečanje narest  Tongue
Zlatolasska kdo je pa tisti tretji, ki je še doma poleg Aspen? Bo ostal ali čaka da lastniki pridejo dopusta?  Smiley
No,če nisem že malo preveč firbčna  Roll Eyes

P.S: Zlatolasska, če imate kej časa se lahko ta teden enkrat dobimo za norenje v "pasji ogradi"
Seveda pa lahko pridete tudi vsi ostali. če vas bo kaj zaneslo mimo  Wink
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem

« Odgovor #2870 : ponedeljek, 05.07.2010 : 15:05:51 »

Joj, kok lepo, Zverca! Smiley Se strinjam z Lisso, da se moramo dobit se kdaj v Iskem, da si ogledamo drugega potapljaca.. Smiley

Lissa, komot se kaj dobimo. Za petek sem posiljala naokoli vsem SMSe, pa verjemi ali ne, NIHCE ni imel casa. Ko si se ti odpovedala sem se pa samo smejala.. Cheesy Upam, da bo ta teden kaj vec srece. Bom spet posiljala SMSe, ce se kdo javi.. Wink
Kdaj tebi najbolj odgovarja? Jaz ne bi prisla pred 19h, ker je prevroce... Celo ob kakih 20h bi bilo super. Vseeno pa mi je kateri dan.

Aja, doma pri nas je pa se Ari. So njegovi na morju in je se tu. Saj bo kar dolgcas, ko bo sel.. se do petka ali sobote je tu.
Logiran
Lissa
rad pišem

« Odgovor #2871 : ponedeljek, 05.07.2010 : 16:35:49 »

Meni najbolj ustreza četrtek pravzaprav. Naprimer ob 20ih , ko se malo ohladi (:
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem

« Odgovor #2872 : ponedeljek, 05.07.2010 : 18:15:15 »

Velja, super.
Mi posljes prosim svojo stevilko na ZS, prosim.

Smiley
Logiran
Lissa
rad pišem

« Odgovor #2873 : ponedeljek, 05.07.2010 : 22:43:40 »

Žal nimam nobenega paketa. Pridem na FB  Wink
Logiran
Lynn
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504

« Odgovor #2874 : ponedeljek, 12.07.2010 : 22:10:59 »

Da ne boste več ugibali kje in kako je zdaj z Giovannijem, naj vam razkrijem....

Pri nas je Wink Cheesy Grin Cheesy Wink

Giovanni je pa en tak super "starček", živahen, da je le kaj, prikupen, ljubezniv, crkljiv, ...
Res je en tak super kuža, tapravi kavalirček po karakterju in res ne vem kako ga je lahko negdo enostavno zapustil!!! butnglavc trmoglavka butnglavc

Jaz nikakor nisem mogla mimo te male lubane bubice Cry, in na mojo srečo, je Polona dovoljila, da ga posvojim Cheesy Hvala Polona!!!

Nekaj časa nisem nič spremljala teme in vidim da sem kar veliko zamudila! Žverca zelo lepo da si posvojila kavalirčka Giovannija Kiss, sama osebno ne razumem kako lahko kdorkoli zapusti svojega kužka Angry, ampak da zapustiš kavalirčka moraš pa res biti brez srca! Angry

Super da ste ga posvojili Cheesy Kiss in da ima nov domek, ali bi lahko morda prilepila kako njegovo slikico, bi ga prav rada videla! Smiley

Iz srca vama želim vse lepo in uživajta skupaj!! Kiss Kiss

No, moj Poppy pa tudi lepo raste, tudi Bonči se dobro drži in skupaj se igrata in lovita po hiši sedaj ko je zunaj skoraj prevroče za igro.. Grin

Lep pozdrav vsem skupaj! Kiss

Sara & Bonči & Poppy
Logiran
Lynn
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 7.504

« Odgovor #2875 : četrtek, 15.07.2010 : 23:44:37 »

Moram pa povedati, da me zadnje čase kar skrbi za mojega Bončija Undecided, ker je precej shujšal, čeprav je, kar hujša in skrbi me da nima raka ali kake druge bolezni, tako da ga bom v kratkem peljala do veterinarja da ga pregleda.. Morda ima kdo kakšno idejo od česa bi moj Bonči tako hujšal, od popuščanja srca sigurno ne hujša..?

Pa še to me zanima, kakšne preizkave so potrebne, da se ugotovi če ima kuža raka?
Logiran
king-tjasa
novinec
*
Sporočil: 36

« Odgovor #2876 : sreda, 21.07.2010 : 15:59:00 »

Ponovno pozdravljeni.

Zanima me, glede telesne vzdržljivosti te pasme. Zelo rada hodim v hribe in zanima me, pri kolikih mesecih/letih, lahko kavalirčka vzamem s sabo, če sploh!

Pohodi niso predolgi, nekje od 1 do 3 ur.

Hvala
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem

« Odgovor #2877 : sreda, 21.07.2010 : 19:19:21 »

Jaz sem Aspen imela ze pri 3 mesecih zdaj v Dolomitih. Smiley Sicer se je veliko nesla v nahrbtniku. Drugace pa zaradi hribov ni panike, Elly pa vem, da Iris tudi, sta dali cez ze veliko hribov.. Smiley
Logiran
AgilityLovingGirl
nekaj malega že vem

« Odgovor #2878 : četrtek, 22.07.2010 : 00:46:45 »

So vzdržljivi kolikor jih sam narediš Wink Če jih pridno razmigavaš in kondicijsko treniraš, potem so zmožni dolgih tur. Moja žabica Iris je kar veliko hodila v hribe, ne dolgo nazaj smo bili na 6-urnem pohodu, pa je z lahkoto prehodila, čeprav ji puščajo srčne zaklopke. Še kako je v tem trenutku pomembno, da ima natrenirano srce že od malega (zato le pridno zavračat lenobo in se odpravit na pohode Wink ), ker bi sicer bila veliko slabša. Njen prvi večji vzpon je bil Ratitovec s 3 meseci-nosila se je le na vrhnjem skalnatem območju in pa malo večji del poti nazaj, ker je zaspala Tongue .
Z mladičkom se da it v hribe, moraš samo malo bolj pazit, kakšne poti izbiraš (da ni preveč skal in pa strmo, sicer ga neseš). So pa klanci bolj problem za mladiče kakšne večje pasme.
Pri 10ih mesecih je pa že zmožen celodnevnega izleta (verjetno že prej, pač sama opazuješ, kje je meja).

Lp, P
Logiran
king-tjasa
novinec
*
Sporočil: 36

« Odgovor #2879 : četrtek, 22.07.2010 : 10:07:57 »

Hvala lepa :-) Se že veseliva naslednjega vikenda :-)
Logiran
Strani: 1 ... 187 188 189 190 191 [192] 193 194 195 196 197 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.