mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 03.12.2024 : 01:20:12

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 186 187 188 189 190 [191] 192 193 194 195 196 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 553358 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
cavalier_moris
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 30

« Odgovor #2850 : torek, 29.06.2010 : 08:38:07 »

Pozdrav.. Pravkar gledam in opažam, da ga je nekdo v resnici posvojil! Huraaaa.. Jaz sem bil le donator na daljavo.. pa še to le kratek čas.. da ne bo pomote.. Bom pa na tem mestu vsem prisotnim na tem portalu predlagal, da razmislijo o posvojitvi na daljavo.. če seveda že niste.. Vsak najmanjši prispevek pomaga! Hvala..
LP, Tomaž
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem
Sporočil: 151

« Odgovor #2851 : torek, 29.06.2010 : 18:07:47 »

Se mi je zdelo, da si govoril le o posvojitvi na daljavo, ampak pol nisem bila vec sigurna.. Wink
Sem tudi danes na FBju prebrala o posvojitvi na daljavo. Se moram spravit in nekaj nakazat. A to lahko odpres kak trajnik?

Pa da ne bom cisto izven teme.. Smiley

Nasi mulci rastejo, zdaj sta pri meni le se dva. Se vedno je zelo pestro. Cheesy
Arci in Ari sta ze skoraj 2 tedna pri svojih novih lastnikih in se imata prav fino.. Smiley
Ko bo cas, prilepim se kako slikico..
Logiran
Speedy
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.334

« Odgovor #2852 : torek, 29.06.2010 : 22:13:03 »

Sem tudi danes na FBju prebrala o posvojitvi na daljavo. Se moram spravit in nekaj nakazat. A to lahko odpres kak trajnik?
Verjetno boš največ informacij dobila tule: http://www.zavetisce-horjul.net/pravila.php.
Logiran
Lissa
rad pišem
Sporočil: 311

« Odgovor #2853 : torek, 29.06.2010 : 23:02:54 »

Giovanni zdaj dela družbo kavalirčku Zumu  Wink Sem zelo vesela, da je dobil tak super dom  Cheesy
V zavetišču pa ostaja še kup kužkov, ki še nimajo svojega doma. Zavetišče Horjul je polno, tako da potencialni posvojitelji kar pogumno  Wink
Pride jim pa še kako prav tudi pomoč v obliki posvojitve na daljavo oz. manjšega finančnega prispevka. Lahkotudi pobrskate po omarah in kakšne stvari, ki jih ne potrebujete več date na dobrodelne licitacije, ki potekajo v spodnjem delu foruma (Kajin kotiče, Zavetišče Horjul, podrubrika Licitacije). Lahko jim nesete stare deke, razkužila oz. kar pač potrebujejo. Skratka možnosti za pomoč je veliko. Jaz vsakič ko grem po brikete za Chillyja, vržem nekaj denarcev v Horjulsko skrinjico pri blagajni.
Malo sem zašla iz teme, ampak malo osveščanja ne škodi  Cool

Aja zlatolasska, ... Chilly je zdaj star leto in 4 mesece. Precej pozno je prišel k nam...

P.S: A gre kdo ta teden sprobat pasji parkec v Ljubljanskem severnem mestnem parku? Se javimo za družbo  Grin

Lp, Ana
Logiran
cavalier_moris
novinec
*

« Odgovor #2854 : sreda, 30.06.2010 : 10:23:28 »

Lissa, kako veš kje je Giovanni? Jaz sem včeraj poslal vprašanje preko e-pošte.. kje je pesjanar, pa ga še nisem dobil.. Ti pa očitno nekaj veš..
Logiran
zverca
novinec
*
Sporočil: 29

« Odgovor #2855 : sreda, 30.06.2010 : 11:06:48 »

Pozdravljeni!

Da ne boste več ugibali kje in kako je zdaj z Giovannijem, naj vam razkrijem....

Pri nas je  Wink Cheesy Grin Cheesy Wink

V Iški vasi, dela družbo pobritemu B&T kavalirju Zumu (morda se ga bo kdo spomnil s piknika kot tistega norca, ki se potaplja za kamni in jih nosi iz vode  Smiley ), in pa boxerju Orotu.

Vsi trije so se super ujeli, edino resno sem začela razmišljati o nabavi večje postelje, ker ne vem več, kam spraviti svojega fanta  Grin

Giovanni je pa en tak super "starček", živahen, da je le kaj, prikupen, ljubezniv, crkljiv, ...
Res je en tak super kuža, tapravi kavalirček po karakterju in res ne vem kako ga je lahko negdo enostavno zapustil!!!  butnglavc trmoglavka butnglavc

Hvala ti cavalier moris, da si mu pomagal s posvojitvijo na daljavo in poizkušal dobiti še več posvojiteljev! To je res lepo od tebe Cool
Jaz nikakor nisem mogla mimo te male lubane bubice  Cry, in na mojo srečo, je Polona dovoljila, da ga posvojim  Cheesy  Hvala Polona!!!

Lep pozdrav vsem skupaj!

Logiran
cavalier_moris
novinec
*

« Odgovor #2856 : sreda, 30.06.2010 : 11:27:06 »

Zverca, najlepša hvala za tvoj odgovor.. V ponedeljek sem milsil, da bo konec sveta, ko sem prebral sporočilo ZH.. včeraj pa je spet sijalo sonce! Danes, ko prebiram to, kar si napisala pa.. je resnično čudovito. Hvala ti!
Glede posvojitve na daljavo.. Vsak od nas lahko pogreši tistih nekaj EUR na mesec.. Zato kar veselo na njihovo stran, kjer vse piše kako in kaj..
LP, Tomaž
Logiran
Lissa
rad pišem

« Odgovor #2857 : sreda, 30.06.2010 : 12:08:02 »

Tomaž, Polona je v Giovannijevi temi objavila sporočilo zverce, iz katerega sem potem nekako sklepala kje se nahaja mali  Wink
No, zverca, vam pa čestitke za novega člana  Cheesy  Kiss
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem

« Odgovor #2858 : sreda, 30.06.2010 : 17:14:15 »

Wauuu, cestitam za novega/starega clana.. Smiley Upam, da ga Zum nauci potapljanja.. Smiley
:* obema in tudi boxarju.. Smiley Pa le kupite kako vecjo posteljo, ce se vsi guzvate gor.. Wink) hehe

@Lissa, jaz se javim za obisk parka...  v petek?
Logiran
Lissa
rad pišem

« Odgovor #2859 : sreda, 30.06.2010 : 17:17:15 »

Zlatolasska, petek je ok, edino od 4-5ih imava agility, tako da lahko kasneje ali pa prej  Smiley
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem

« Odgovor #2860 : sreda, 30.06.2010 : 21:11:06 »

Jaz sem za kasneje, ker prej mi niti ne hodimo dosti ven, ker je prevroce.
Okrog 18h bi bilo super.. Smiley
Logiran
Lissa
rad pišem

« Odgovor #2861 : četrtek, 01.07.2010 : 22:48:44 »

Zlatolasska jutri žal ne bo šlo  Undecided. Lahko pa se zmenimo za naslednji teden.
Logiran
polinezija9
novinec
*
Sporočil: 47

« Odgovor #2862 : četrtek, 01.07.2010 : 23:25:55 »

Zverca, čestitam za srčno odločitev Kiss... ko sem prebirala žalostne vesti o zavrženi bubici, se mi je srce trgalo  Cry... tudi sama sem razmišljala o bolj konkretni pomoči, če se za Giovannija ne bi dobro odvijalo  Huh... iz srca mu privoščim  čudovito druščino Zuma, Orota in seveda njegovih novih simpatičnih dvonožnih gospodarjev  Smiley  Wink  Cheesy . Uživajte vsi skupaj   Cool.
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem

« Odgovor #2863 : petek, 02.07.2010 : 15:27:46 »

Oh, a ti tudi ne mores? Sad
Sme poslala SMSe parim ljudem, pa nihce ne more.. Sad danes je ocitno tak dan...
No, bom pa doma.. Wink
Logiran
zlatolasska
nekaj malega že vem

« Odgovor #2864 : nedelja, 04.07.2010 : 09:53:03 »

Nic ne dogaja spet tule.. Tongue

Da si naredim malo reklame... Dajte glasovat v natecaju, sodelujejo moje 3 fotografije.. Smiley

http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,37372.0.html

Hvalaaaa.. :*
Logiran
Strani: 1 ... 186 187 188 189 190 [191] 192 193 194 195 196 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.