mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 18:40:04

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Strani: 1 ... 176 177 178 179 180 [181] 182 183 184 185 186 ... 305   Dol
Natisni
Avtor Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek  (Prebrano 551079 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
luvi7777
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 642

« Odgovor #2700 : sreda, 12.05.2010 : 16:09:57 »

Lynn krasan je Bonček  Kiss Kiss Kiss ... ona slika u travi mi je prepreprekrasna , a torta se čini mljac mljac ...njaaami !  veselje
On je sretan pas jer ima tebe  Kiss a ti si pak sretna što imaš njega, zar ne?

Ljubni ga u te prekrasne tople oči i pametnu glavicu i od nas  Kiss

ps. Hvala svima na dobrodošlici...prava ste ekipa  Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj
Sporočil: 7.504

« Odgovor #2701 : sreda, 12.05.2010 : 16:19:55 »

Luvi hvala za te lepe besede, mi res veliko pomenijo! Smiley Kiss

Ja res je Boni je čudovit kuža in presrečna sem da ga imam! Kiss In hvala za poljubčke, jih bom prenesla Bončiju! Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #2702 : sreda, 12.05.2010 : 22:56:48 »

Še ena slikica od mojega Poppyja... Smiley

Logiran
Lissa
rad pišem
Sporočil: 311

« Odgovor #2703 : četrtek, 13.05.2010 : 11:12:21 »

Wau  Shocked Mali raste  Grin
Pa dlaka tudi  Smiley
Lepotec mali  Kiss Že zdaj je čudovit, kakšen šele bo...  Smiley
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #2704 : četrtek, 13.05.2010 : 12:47:20 »

Hvala Lissa. Smiley  Ane, res je ful zrastel, pa ušeska ima že kar dolga. Res je tak cukrček nežen. Smiley
Logiran
branka
živim tukaj
Sporočil: 8.174

« Odgovor #2705 : četrtek, 13.05.2010 : 13:41:24 »

Res je zrastel, zelo je lep  Kiss
Logiran
pudelj
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.450

« Odgovor #2706 : četrtek, 13.05.2010 : 20:58:22 »

Pravi cukrček.
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #2707 : četrtek, 13.05.2010 : 23:29:12 »

Hvala branka in pudelj. Smiley

Me pa zanima ali imate tudi drugi s svojimi kavalirčki take izkušnje da so zelo izbirčni pri hrani in neješči? Jaz moram priznati, da Bonija in Poppyja včasih skoraj prosim da kaj pojesta, medtem ko naš samojed Sacha poje vse kar vidi?
Logiran
Bacek
nekaj malega že vem
Sporočil: 101

« Odgovor #2708 : petek, 14.05.2010 : 09:19:49 »

U, naša Aisha je bla tko izbirčna .... nekaj časa je jedla, pa potem ne. Pa smo imeli non stop težave z želodcem.  Sad Sedaj smo že nekaj časa na RC in ga kar je. Čeprav je pomoje tud Ira prispevala k temu ... ena taka tekmovalnost.  Wink Sicer se je pa v letu dni pošteno poredila - 3 kg.  Shocked  Shocked Ravno ta teden smo bili pri vetu in ima Aisha 9,2 kg, Ira pa 9,8 kg. S tem da je Ira kar nekaj večja in ne zgleda bajska. Aisha pa je kar mal okrogla tam čez zadnja stegna, sploh k ji še dlaka tko na ven štrli.  Tongue Saj upam, da bo zdaj čez poletje malo zgubila, ker bo več rekreacije.
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #2709 : petek, 14.05.2010 : 13:41:25 »

U, Bacek, to so pa res ješče Shocked Smiley, moj Boni je imel največ 9 kil. No jaz jima tudi dajem Royal Canin, pa si skoz zmišljujeta, Boni je itak shujšal za eno kilo in tudi Poppy je včasih več jedel.

Se pa Poppyju že par dni učke solzijo in najbrž da ga bom kar peljala k veterinarju če se to čez vikend ne bo nehalo, me pa zanima če se vašim tudi kdaj učke solzijo tako da se jim na dlaki pri učkah pozna in ali mislite da je to kakšno vnetje?
Logiran
polinezija9
novinec
*
Sporočil: 47

« Odgovor #2710 : petek, 14.05.2010 : 14:13:15 »

Naša  Arlena je do prve gonitve jedla po 4 x na dan in je pridelala 7,4 kg... potem pa je postala neješča in izgubila kilogram... sedaj, ko je gonitev mimo, pa je spet dobila apetit, ampak je 3 x na dan. Hranim jo z Orijenom in še kaj dodam zraven ( malo skutice, lososa, tune, solatke, naribanega korenčka, paprike, paradižnika, košček manj slanega sira...) potem pa vse pobaše Smiley. Upam, da bo kaj pridobila nazaj, ker je trenutno kar malo koščena Wink.

Tudi Arlena ima malo več izcedka okrog oči, kot ponavadi in mislim, da je to zaradi vetra in cvetnega prahu, katerega sedaj malo več nosi po zraku ...  Undecided Huh  Mislim, da kar pomaga, ker ji večkrat  nežno obrišem solzice s tekočino Irysan, ki sem jo kupila pri veterinarju  Wink
Logiran
Bacek
nekaj malega že vem
Sporočil: 101

« Odgovor #2711 : petek, 14.05.2010 : 14:16:21 »

Se mi zdi, da se kavalirči itak že po naravi malo bolj solzijo. Čeprav moram potrkat glede naših dveh - sploh Aisha še nima tiste "umazane" dlake pod očmi od teh solz. To sem pa res tko vesela.  Smiley Ira se malo bolj solzi, toda ima črno dlako, pa se opazi tolk.
Sem ravno zadnjič gledala slike od Aishe, ko je bla suhcena ... ma je res mali prašiček zdej.  Tongue
Logiran
Lynn
živim tukaj

« Odgovor #2712 : petek, 14.05.2010 : 14:19:03 »

O, hvala polinezija za odgovor, tudi sama sem že pomislila na cvetni prah, bom pa tudi jaz Poppyju to tekočino kupila. Smiley
Logiran
Lissa
rad pišem
Sporočil: 311

« Odgovor #2713 : petek, 14.05.2010 : 14:27:40 »

Chilly se tudi malo solzi, tako, da ima dlako ob učkih skoraj vedno malo mokro. Zadnjič ko smo bili na cepljenju sem to omenila veterinarki, pa je rekla, da zaenkrat ne zgleda nič hudega, če bo šlo pa na slabše, naj pa pridemo takrat... Pomoje je zaradi vsega tega prahu. Sicer pa ima ta izcedek rahel vonj (neprijeten)... Nevem ali je to normalno  Undecided .  Bomo šli po tole tekočino, če kaj pomaga
Logiran
yaris
midi
Sporočil: 133

« Odgovor #2714 : petek, 14.05.2010 : 14:58:51 »

Lynn, tudi moji Rozi serviramo RC, pa ga kar rada je. So dnevi, ko bi dama mogoče kaj drugega jedla in malce zaviha nos. Pa se v bistvu prav nič ne sekiram. Ji pač ne paše ali pa noče, v bistvu je vseeno. Držim se navodila, ki sem ga dobila za svoje »mladičke«, namreč da ob polni mizi še nihče ni umrl od lakote. Če ne poje, ji najkasneje po 30 min vzamem, zaradi enega spuščenega obroka zaradi lakote sigurno ne bo konec vzela. Pogosto Rozi med brikete mešam kakšno meso (piščanec, ribe, včasih Riomare...),  če je kaj takega na našem jedilniku, seveda neslano, ji skuham posebej, v bistvu podobni dodatki kot pri Polineziji9. Včasih dobi na brikete tudi malo sira, ji naribam kot nam na testenine, ali pa zelo na drobno narežem Poli salamo, samo da ji malce zadiši. S sirom in Poli salamo ne pretiravam, je dovolj zelo zelo malo, da damici malce zadiši, poje z veseljem. Včeraj sva se tehtali, ima pri 5,5 mesecih točno 5kg. Wink

Sedaj Rozi veselo izpadajo mlečni zobki, samo eden, ta velik, pa nikakor noče vem Sad. Spodaj raste že stale, ta mlečni pa je zabetoniran zraven. Sem jo včeraj celo zaradi tega peljala k stomatologu, pa so me kar veselo odslovili, ker nimajo kaj narediti do 7 meseca, da bo do takrat sigurno izpadel, če ne pa bodo takrat ukrepali. Kaj naj ji dam za gristi (dobila nasvet da so dobre igrače ala Kong), kakšne izkušnje, nasvete, ali je res najbolje, da čakam in bo narava naredila svoje? Undecided Undecided Aja, je rekel vet, da je pa z ugizom vse v redu, vsaj sedaj izgleda OK.

Rozi se tudi solzijo učke, včasih bolj, včasih pa kakšen dan čisto nič. Mislim, da dokler gre res za solzice (se uček ne paca), da ni kaj hudega.

Polinezija, kdaj se ja pa vaša Arlena prvič gonila? Je samo kakšen mesec starejša od Rozi.

Logiran
Strani: 1 ... 176 177 178 179 180 [181] 182 183 184 185 186 ... 305   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: King Charles Španjel in Cavalier King Charles Španjel - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.