Si ga posvojila?
On je mene. No, mogoče ne posvojil, osvojil pa zagotovo.
Začetek vsega se začne nekako tule:
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,26483.330.htmlNadaljevanje pa...
Ja, zgleda, da nam bo kar fino šlo.
Danes je pokazal strašno navdušenje, ko je hči prišla domov (hčerine besede) in navdušenje se je ponovilo tudi, ko sem se priklatila še jaz
Učimo se jest oz. zdaj že malo poskušamo, katera stvar nam je všeč in katera ne. Martin, hvala za vse nasvete včeraj in danes. Ovratnica je kot ulita, povodec super, konzervice pa njami
Seveda zahvala tudi vis in nox ter njeni hčerki, ker brez njiju tega levčka zdaj ne bi bilo tu.
Nadaljevali bomo pa še z razčesavanjem in spravljanjem dlake v red, pa poredit se moramo kar precej, pa moramo si nekako dopovedat, da se umaknemo izpred hladilnika, ker če se ne, Yo ne more odpret vrat in bomo vsi lačni ostali
Aja, pa trmek si mora vbit v svojo glavico z žalostnim pogledom, da Yo ni kaskader in da so njegovi štosi malo tako-tako (beri: leži se seveda med prehodom iz njene sobe v hodnik. In kaj je najbolj fino in zabavno? Vstat ravno takrat, ko Yo pleza čez tole fantino
). Aja, pa za štos ga moram še zmerit, ker je fant tako velik, da se včasih prav vprašam, če ni šel kakšen borzoj kdaj mimo...
Drugače pa super fant, me je kar malo skrbelo, kako bo šlo, pa če se bo navadil itd. No, zdaj ugotavljam, da se lahko začnejo moji kar od njega učit