Hojla vsem po dolgem času!
Tosy res škoda da nisi vedela za Rovinj - menda je bila super razstava.
Mi bi zagotovo šli, če se nebi ist vikend kot je bil Rovinj odvijala razstava v Luxembourgu!
Seveda mi je zadnja bila bolj mikavna (že zaradi konkurence - saj je v bližini kr nekaj držav kjer imajo TŠ-je) zato smo se odločili da gremo v LUX!
Moram povedati da je razstava več kot super - ničesar jim ni za očitat (bilo je čisto, lepi rinki, pripravljene kletke za pse, nič čakalnih kolon....) - skratka fantastično za tako veliko razstavo z toliko prijavljenimi psmi!
Prijavljenih je bilo 9 tibetančkov (5 samičk, 4 samčki) - uspela sem spoznati 2 krasni vzrediteljici iz Nizozemske - predvsem pa njihove čudovite tibbije.
Če mene vprašate bi kar tam ostala.
Smo pa tud povabljeni k njim na obisk - tako da enkrat bom zagotovo izkoristila povabilo in se odpravila na obisk - predvsem da spet vidim cukrčke.
No Nely je spet razturala po domače povedano in dobila CACL, CACIB in BOS (best of oposite sex).
Hkrati pa je pridobila naslov šampiona Luxembourga.
Žal je pikica sedaj malce prehlajena pa vendar upam da se do Lendave pozdravimo in da bom lahko z vami klepetala o malih navihančkih!
http://www.moj-album.com/slike/75902/PdXi4h9RQWG4pyD0.jpg[slika spremenjena v povezavo; Mirc]