mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 15:39:21

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 115 116 117 118 119 [120] 121 122 123 124 125 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 395442 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
AIKA B
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 142

« Odgovor #1785 : ponedeljek, 13.03.2006 : 18:55:11 »

Cookie tel. od Alenke Černe dobiš v vsakem kinologu pod SKVPM. Trenutno nimam nobenega pri sebi.

V BIS-u pa midva nisva dobila nič sva samo odtekla en krog. Je bil pa drugi Asso (švicar ki je dobil PRM - bratranec od Dalijine psičke) med mladimi FCI 2.

Bina kdo pa je dobil grupo pa ne vem ker ko sem odšla iz ringa nisem več gledala. Vem da je šel naprej berni.

Appolo slikic imam bolj malo pa še to z navadnim fotičem ker mi je digitalec crknil.

Res lepe ocene!! Končno nekje ocenjevanje, kjer ni bilo prisotne kuhne in podkupovanj (če je bilo to že tako očitno drugje Roll Eyes)
Tudi jaz sem bila presenečena nad ocenjevanjem glede na to da je sodil avstrijski sodnik in da avstrijci niso dobili praktično nič. Tudi med psičkami je CACIB dobila psička iz tujine (mislim da je bila iz slovaške)! tako da so v avstrijo odšli samo PRM-ji!

lp
Logiran

Fevy's kennel - chinese crested dog
swissy
novinec
*
Sporočil: 32

« Odgovor #1786 : ponedeljek, 13.03.2006 : 20:29:31 »

Cookie, kolke greš lahko slikat v Celovec, lahko pa tudi v Zagreb, oboje velja. V Zagrebu je zelo poceni
Logiran
majc
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #1787 : torek, 14.03.2006 : 00:07:40 »

Enkrat ste že debatiral pa se mi ne da iskat kje, a se lahko na razstave, ko prideš samo gledat, pride s psom ali ne? Bi vas z Nomom enkrat rada pršla pogledat.
Logiran
cookie
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #1788 : torek, 14.03.2006 : 10:08:38 »

Aika in Swissy, hvala za informacije! Je številka od gospe Černe mobitel? Ker na spletni strani sta dve -  na stacionarno sem dobila gospo Natašo, na mobi pa nisem poskusila. i smo pa hodili v Celovec k Georgu Rainerju. Brez problema je slikal in odčital, vpisal v rodovnik, psico je uspaval in po slikanju takoj z drugo injekcijo prebudil, tako da smo bili res zadovoljni. Zagreb mi je malo od rok; za konec tedna gremo namreč domov na Štajersko, pa čez Italjo v Avstrijo ovinek ni tako hud in združimo več stvari...

Samo da se še prepričam pri gospe Alenki in potem preizkusim svoje znanje nemščine....
Če pa ne bo delal, gremo pa v LJ:)

Majc, s psom in knjižico o cepljenju te lahko spustijo na razstavo, samo lahko je problem, ko hočeš ven, ker nekateri ne spuščajo pred določeno uro oziroma proti plačilu kavcije. Če je razstava v zaprtih prostorih je pa ponavadi tudi gužva taka, da pes nima kakega posebnega užitka ob obisku na razstavi...
Lp, Mateja. 
Logiran
rožica
rad pišem
Sporočil: 420

« Odgovor #1789 : sobota, 18.03.2006 : 21:50:51 »

Tisti, ki razstavljate: kakšen razstavni povodec uporabljate za švicarja?
Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #1790 : ponedeljek, 20.03.2006 : 21:48:23 »

Alo kje ste vsi razstavljalci... Dajte kakšen pameten nasvet... Cheesy
Drugače pa je meni osebno najbolj všeč navaden črn razstavni povodec-se mi zdi da je na švicarju že toliko barv da je vse drugo preveč... Sem pa videla da imajo nekateri tudi kar navadno zatezno-ampak meni ni bilo preveč všeč...
Upam, da bo kdo ki razstavlja kaj več napisal...
Ne vem kje ste vsi.... Povejte kej fajnga Grin Pa kšne slikice bi Grin
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1791 : ponedeljek, 20.03.2006 : 21:53:16 »

Jaz za Berota uporabljam kar navaden povodec in njegovo ovratnico. In to zato, ker me ne uboga. Za Bino imam od Karlia razstavno zatezno (kovinsko) in razstavni povodec. Vse skupaj je prav tanko, ker me uboga.

Tudi meni drugace navadna zatezna ali navadna ovratnica nista vsec Undecided

Aja, z nasim Berotom je spet slabse Cry spet je zacel sepati... Ma hudica, kdaj bo ze zdrav?!?!?
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #1792 : ponedeljek, 20.03.2006 : 22:03:04 »

Ojla Bina... tudi Nuba rahlo šepa-tokrat pomoje na desno nogo (sicer šele 3 dni pa vseeno)... Zdaj je bil ene 2 meseca mir in sem že mislila da bo vse v redu sram Greva ta ali naslednji teden slikat!!! Upam da ni najhujše-OCD desnega ramenskega sklepa.... Tud men je tole že čisto preveč... Ravno sva začeli s šolanjem pa spet to sranje! Če bo treba operirat bo šlo verjetno spet par mesecev mimo... Mislim to je že res too much!!! In na šolanje lohk pol za en čas kar pozabim... Sad   
Logiran
AIKA B
midi
Sporočil: 142

« Odgovor #1793 : torek, 21.03.2006 : 17:47:56 »

Ojla,

Rožica, jst moja dva razstavljam z navdno črno razstavno vrvico iz enega dela. Ko sta bila mlajša je bila malo tanjša (aika je imela ko je bila med mladimi celo rdečo zelo tanko), sedaj pa imam črno kar debelo.

Všeč mi je pa tudi tanka kovinaska ovratnica in razstavni povodec. Mogoče v prihodnje.

lp
Logiran

Fevy's kennel - chinese crested dog
brina05
nekaj malega že vem
Sporočil: 157

« Odgovor #1794 : torek, 21.03.2006 : 19:07:41 »

čao!
jaz poznam enega VŠPP, ki prihaja z Vira pri Domžalah. ime mu je pa Demon.
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #1795 : torek, 21.03.2006 : 19:59:13 »

čao!
jaz poznam enega VŠPP, ki prihaja z Vira pri Domžalah. ime mu je pa Demon.
Tega fanta smo mi srečali,ko je bil še majhna kepica. Če se ne motim sem ga videla tudi zanjič in moram rečt da je zeloo lep(če je to ta).

lp,
Nina
Logiran
brina05
nekaj malega že vem
Sporočil: 157

« Odgovor #1796 : torek, 21.03.2006 : 20:29:47 »

ja, sigurno je bil ta. v našem koncu še nism nobenga drugega zasledila.

lp, Irma
Logiran
Evč
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 91

« Odgovor #1797 : sreda, 22.03.2006 : 19:26:07 »

Ja to bo Demon! Je Dartijev bratec in smo včasih šli na obisk, zdaj se pa že lep čas nismo videli Huh

Ubogi Bero pa Nuba  Cry Tole je res že malo preveč - upam, da se bosta pozdravila in ne bo kaj hujšega. Tudi pri nas v šoli je sedaj en švicar in smo ravno prejšnji teden izvedeli, da tudi nekaj šepa in je zdaj na bolniški  Sad Tole se res kar malo preveč dogaja, sploh glede na to, da ta pasma še ni tako zelo razširjena.

Pozdravčke vsem!
Dart in Eva
Logiran
majc
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #1798 : četrtek, 23.03.2006 : 13:47:22 »

Kako pa se kaj imate v pasji šoli? Kaj ubogajo? Midva z Nomom imava danes šele drugič skupaj. Zadnjič je pa itak užival, ker je čofotal po vodi.  Cheesy

LP,
Maja
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #1799 : četrtek, 23.03.2006 : 18:55:52 »

Sva tud midve šele na začetku... Drugače pa je Nuba zaenkrat kar pridna!!! In se mi zdi da lepo napreduje; Aja drugače pa delava s klikerjem Cheesy
Bomo videli kako bo ko bomo sprobal njene reševalske gene Grin
Logiran
Strani: 1 ... 115 116 117 118 119 [120] 121 122 123 124 125 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.