mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 01:36:13

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 395789 krat)
0 članov in 15 gostov pregleduje to temo.
*Brina*
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 403

« Odgovor #660 : nedelja, 29.05.2005 : 18:45:48 »

Dali- me veseli, da sva se končno spoznali Wink

Rezultati švicarjev- hmm.. Klarkec zelo perspektiven ( Cheesy ), BOB je dobila Babnikova psica.. Te prav konkretno za katerega psa zanima?

Čestitke tudi tebi za PRM Wink

Aja, Evč- kako da potem nisi prišla z Dartom? Škoda..

LP, K.
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #661 : nedelja, 29.05.2005 : 19:48:51 »

Aja, Evč- kako da potem nisi prišla z Dartom? Škoda..

Baje, da ima Dart alergijo na rdečo peso- tako je rekla Balu!!!

Zanima me pa za Baloo Bow, Bobaje je dobil 4 (najprej pa 5), zanimata me še: Cezar od Radovne, tista psička stara 9 mes. iz Žiri (nevem kako se kliče)...pa če veš še za koga Wink

LP Cheesy
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #662 : nedelja, 29.05.2005 : 20:28:25 »

Cezar je dobil CAC, mislim da je tudi Baloo Bow odnesel CAC,
Bobaje je dobil pdb, tista psička.. ma saj mi je lastnica povedala, samo sem pozabila.. Tisti hrvat je dobil pdb (če sem ga prav razumela), zaradi slabe dlake.

LP
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #663 : nedelja, 29.05.2005 : 20:38:03 »

Aja, pa še to..
Na razstavi mi je bilo "ukazano" da moram poročat, če je paritev uspela Wink
No, parili smo (upajmo, da uspešno Wink ) in sicer ne z Ronom, temveč z Odijem (Yoster v. Ralligholz). 
Slike so na naši SS http://www2.arnes.si/~vjus/index.html/domov.htm

LP
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #664 : nedelja, 29.05.2005 : 20:41:55 »

Na razstavi mi je bilo "ukazano" da moram poročat, če je paritev uspela Wink
No, parili smo (upajmo, da uspešno Wink ) in sicer ne z Ronom, temveč z Odijem (Yoster v. Ralligholz).
uuuuuu, kako pa to, da je prišlo do spremembe Shocked Huh A Odi je ta nov samec od Babnika? Kateri samec je pa Ron Huh

Koliko švicarjev je bilo na Hrušici in koliko v razredu zrelih (da vidim, kako hudo konkurenco smo zamudili z Berotom Smiley Grin)?

Aja, pa čestitke vsem udeležencem razstave na Hrušici Cool Smiley Smiley Za BOB smo pa itak vedlei, kdo ga bo pobral Roll Eyes

Lp Jana

P.s. A mi lahko še kdo pogleda v katalog od Hrušice, če je slučajno bil kakšen bernardninec? Čeprav sem brez upanja...
Logiran
Daen
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 143

« Odgovor #665 : nedelja, 29.05.2005 : 21:28:30 »

Nisi zaman brez upanja... nobenega bernardinca.
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #666 : nedelja, 29.05.2005 : 21:31:27 »

Nisi zaman brez upanja... nobenega bernardinca.

Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes saj se mi je zdelo...

Hvala Kiss Kiss

LP Jana
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #667 : nedelja, 29.05.2005 : 21:49:29 »

Citat
uuuuuu, kako pa to, da je prišlo do spremembe   A Odi je ta nov samec od Babnika? Kateri samec je pa Ron

Koliko švicarjev je bilo na Hrušici in koliko v razredu zrelih (da vidim, kako hudo konkurenco smo zamudili z Berotom
Jap, Odi je novi samec od Babnika (tisti iz Švice, v Vrtojbi sva ga šli gledat, če se spomniš Wink ) Paritev z Ronom ni uspela (Ron= Blad Wink ) zato smo na hitro morali najti drugega primernega samca Wink

Bilo je 12 prijavljenih švicarjev, koliko pa je bilo zrelih, pa nevem, ker nimam kataloga.

LP
Logiran
Daen
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 143

« Odgovor #668 : nedelja, 29.05.2005 : 22:19:06 »

2 psa in 1 psica.
Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #669 : nedelja, 29.05.2005 : 22:41:47 »

Brina Angry pa daj povej nooooo malo več Smiley Smiley... Zakaj ni uspela paritev? A ste parili samo 1x? A boste še kaj ponovili?

Sebastjan, hvala še enkrat Kiss Kiss

Lp Jana
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #670 : ponedeljek, 30.05.2005 : 06:59:45 »

Hmm.. zakaj paritev ni uspela? To ti pa res ne znam povedat  Wink Grin
Ron ni mogel skočit (mu ni uspelo zadet khmm)- čeprav sta bila oba zelo zainteresirana.  Huh
Z Odijem pa smo parili samo 1x ja Wink Nič ne bomo ponovili- če bo kaj, bo, če ne pa drugič  Cool

Kako pa kaj Bina? Wink A lepo skrbi za mladiče?

LP

Logiran
bina
živim tukaj

« Odgovor #671 : ponedeljek, 30.05.2005 : 07:56:08 »

Ron ni mogel skočit (mu ni uspelo zadet khmm)- čeprav sta bila oba zelo zainteresirana. Huh
Uf, kako hitro obupate Lips Sealed Če bi mi tako hitro, potem Bina sedaj ne bi imela mladičkov Wink A si pozabila, da smo poskušali 2x, predno je v tretje uspelo Wink

Me pa čudi, da ni zadel, saj je pes že paril in bi potemtakem že moral znati Undecided

No, obveščaj nas, kako in kaj. Boš? Jaz se pa že sedaj najavljam za obisk malih črno-belih-rjavih kepic Smiley Smiley

lp Jana
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem
Sporočil: 146

« Odgovor #672 : ponedeljek, 30.05.2005 : 11:33:24 »

Lep pozdrav,
me veseli, da vam je začetek  paritve uspel.

Glede ocene sem zadovoljna, ker to da je siv  tako vemo, vse ostalo je bilo pa v redu. Toliko, da vem.
Saj za kaj drugega ne pride v poštev, ker je bil siv in smo se že v osnovi odločili, da nam ni do vzreje.Po težavah s sprednjo taco, pa sploh ne.

Mi je bila pa zanimiva ocena, ko ima vse tako super  ocenjeno. No ja nobeden nima vsega  Wink kako bi pa bilo, če bi bili vsi popolni.....

Logiran
cookie
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #673 : ponedeljek, 30.05.2005 : 13:32:44 »

Ppozdravljeni,

naša Arka (to je tista 9 mesecev) je dobila PRM. Zelo sem zadovoljna, ker jo je bilo revo strašno strah in šele ko smo že skoraj šli, je upala povohat dva čisto majhna psa...Smiley) Da ne govorim o tem, da nismo nič kaj trenirali, ker imamo mladiče dalmatince in na sprehodu je zelo huda kazen, če jo dam na povodec in malo tečem... Je pa takoj vedela, da smo šli iz rastavišča, ker je začela vsa vesela skakat z vsemi štirimi v zrak... No ja, bomo videli, če se še kam prikažemo...
Pa lep pozdrav vsem, predvsem tistim, ki sem jih videla... Sploh si nisem predstavljala, da so samci tako veliki... Pa se že naši psici čudijo...
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem
Sporočil: 146

« Odgovor #674 : ponedeljek, 30.05.2005 : 14:34:02 »

Ja prav zanimivo je kako se ti spremeni občutek za velikost.
Meni se je mama Aika vedno zdela ogromna, pa je sedaj veliko manjša od Bobaja.

Se mi pa Bobaje zdi normalen, potem sem  malo peljala Baluja in sem videla, da je čisto drugače- veliko lažje kot naša mrcina, ko imam včasih občutek, da bom dobila izpah rame.
Logiran
Strani: 1 ... 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.