mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 01:43:09

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 395799 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
Dali
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 318

« Odgovor #630 : nedelja, 22.05.2005 : 19:21:12 »

/.../ pa nima Dali ze 9 mesecev? /.../

Jap, ima (skoraj)! Samo ne na tej sliki! To je slikano prbl. 2 tedna nazaj.

LP Wink
Logiran
*Brina*
rad pišem
Sporočil: 403

« Odgovor #631 : nedelja, 22.05.2005 : 19:29:13 »

Nevem, kaj je z mano- samo a ne bo Dali zdaj star 10 mesecev (devet je že bil)?  Wink

Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #632 : nedelja, 22.05.2005 : 19:37:09 »

Nevem, kaj je z mano- samo a ne bo Dali zdaj star 10 mesecev (devet je že bil)? Wink

Ojoj... Lips Sealed Pa kaj je to z mano ne s tabo Grin...Katja imaš prav!!! Tongue sram

Grem popravit!!! Angry Mislim ta je dobra... Shocked Roll Eyes

LP
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem
Sporočil: 146

« Odgovor #633 : nedelja, 22.05.2005 : 22:02:15 »

Pozdrave vsem, ki sem jih spoznala in tistim, ki se mogoče vidimo drugič.
Pa hvala za slike, sem skupinsko sprintala.

Ima še kdo kaj??

Vidim da je sreča da se pogovarjamo na netu, da malo skupaj sestavite kaj je kaj in kdaj....

Izlet se mi zdi d aje uspel, razen kazanja moči med našim gospodom in njegovim bratom Balujem. Ob njima še njuna mati, ki ji je bilo rav vseeno če se prepirata.  No prepir je bil brez poškodb, a smo iz preteklih srečanj navajeni, da lajata eden v drugega in kažeta mišice.

Balu je odšel in mimo je prišla goenča se psička, ki je iztirila samo Bobaja- mladina je še premlada, da bi se ozrla za brhko boksarko.

Drugače so bili za moje pojme zelo pridni in vodljivi- brez posebnosti.
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.664

« Odgovor #634 : ponedeljek, 23.05.2005 : 06:52:16 »

Hm...pri nas velja rek ... kakšen pes, takšen gospodar. En bolj štorast ko drugi ....
Pesjanka ima porezano tačko, lastnica pa zlomljena prsta na levi roki in upa, da jo odnese brez operacije  Tongue Tongue

Vidim, da je izlet uspel. Nekaj časa sem bila v mislih še z vami, kasneje sm se pa že ukvarjala s prijaznim starejšim dr. kirurgom  Shocked Shocked

Lp, maj
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem

« Odgovor #635 : ponedeljek, 23.05.2005 : 13:33:49 »

Maj- dobro, da imamo kvalitetno zdravstveno oskrbo in so vaju oskrbeli.

Kako tačka???
Kako roka??

Želim vama hitro okrevanje.
lp

Logiran
Dali
rad pišem

« Odgovor #636 : ponedeljek, 23.05.2005 : 14:16:57 »

Maj, kaj sta pa ustvarjale?

Upam, da bosta kmalu OK!

LP
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #637 : torek, 24.05.2005 : 18:41:31 »

No- upam da maj ne bo huda, če kar jaz odgovorim namesto nje  Smiley
Gala si je porezala tačko ob ribniku in je ful boga, ker so ji črepinje ostale noter...  Undecided Upamo, da je že bolje.
Za njeno lastnico pa vem, da je tudi boga (polomljena prsta na roki in verjetno ne more pisat? ) No, čim hitrejše okrevanje obema  Kiss

Lp, K.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #638 : torek, 24.05.2005 : 18:52:23 »

S Klarkom se pridruzujeva zeljam za cimprejsnje okrevanje.Lepo pocivajta da se bodo rane lepo zacelile.
Lp
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.664

« Odgovor #639 : sreda, 25.05.2005 : 06:47:37 »

Evo mene  Wink Wink Hvala za želje. Operacija uspela, pacient tudi preživel  Cheesy Cheesy.
pesjanki se rana dobro celi, meni pa upam da se bo tudi. Sem pa takoooo štorasta samo z eno roko. Edino kar lahko delam je čohanje Gale. problem je že pri natikanju ovratnice  Undecided Undecided

lp maj
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #640 : četrtek, 26.05.2005 : 10:14:42 »

No,pa smo spoznali se enega svicarja blizu rozne doline...ime mu je Maks in je dolenc!Me je pa presenetilo da je pri petih letih visok lih tolko kot Klark in ima 6 kilc vec (Klark je ze na 50ih)....hi,hi mogoce bo pa moj velikan...pol pa bo strah in trepet po rozni Cheesy Cheesy
Je pa gospa ki je bla z Maksom rekla da pozna Rona in da je full hud.Brina pa je res tako hud?Sej ne verjamem vsec cencam okoli,pa po mladickih sodec ni lih nek psihopatski pes ta Ron...
Hm,Maj kaj si pa delala da so sli prsti?No,sej ni treba odgovorit,upam samo da ne boli vec toliko...vazno da imas se eno roko za cohat Galo Grin Grin
Lp
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #641 : četrtek, 26.05.2005 : 15:06:56 »

Citat
Je pa gospa ki je bla z Maksom rekla da pozna Rona in da je full hud.Brina pa je res tako hud?
Ja, res strašansko je hud, tako kot vsi ostali švicarji (saj več, imamo malo rotwajlerja v krvi)..  Wink Grin Grin Grin Pa že tri je pojedel Wink  Grin

LP, K.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #642 : četrtek, 26.05.2005 : 15:44:13 »

Hi,hi pa dej se hecat.... Wink Bom zacela verjet da smo v sorodu z rottiji,sej toliko ljudi se pa ne more motit,a ne Cheesy Cheesy
Sem ti hotela samo povedat kaksne so tukajsnje babje govorice....
Je pa kar konkretna razlika med zimo in poletjem...pozimi je blo okoli polno svicarjev in zmrzujocih lastnikov,zdaj ko je pa tako vroce so vsi poniknili Cheesy Se najboljse je pogledat v kaksen potok Wink Klark je ugotovil da jo ni cez umazano,po gnoju diseco vodo-na koncu sploh nima vec beline Smiley Smiley
Lp
Logiran
*Brina*
rad pišem

« Odgovor #643 : četrtek, 26.05.2005 : 16:42:45 »

Ta gospa pa še ni slišala za vzrejni pregled Roll Eyes - tam namreč iz vzreje izločijo vse agresivne pse in pse z neprimernim značajem itd...
Ron je v prvi vzrejni grupi, tako da ja, res je fuuuul hudoben Wink  Grin Grin Grin

Drugače je ta pes pravi gentelman, moj prvi vtis je, da je bolj "mila dušica" Wink Nevem- če ne ga pa kdaj pejt pogledat, pa boš vidla, da je v redu Wink

Citat
Klark je ugotovil da jo ni cez umazano,po gnoju diseco vodo-na koncu sploh nima vec beline 
Hehe- potem je pa tak kot fantov dalmatinec. Samo da vidi kakšen kup gnoja- "jupiii žurka"  Roll Eyes Lips Sealed Lips Sealed

Lp, Katja
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem

« Odgovor #644 : četrtek, 26.05.2005 : 16:59:07 »

Naš se zaenkrat gnoja še izogiba, ani je čez fajno lužo- polno blata- to je pa navdušenje na višku, se uleže in povalja po njej. No ja tolažim se, da je bolje kot gnoj in ker kraševka je "padala" v gnoj in potem vso kuštravo oprat...

Ampak se mi pa zdi zanimivo, ko pride iz blata je ves rjav, potem pa malo leta po travi in je v trenutko bel?!?!?Huh Mi ni jasno kako se lahko očisti.Očitno se mu ne zažre v dlako.

K. včerja sem pa srečala v Radovljici Tejo s prinašalom- prav previdno sva šli ena proti drugi- pol pa ko sva se spoznali pa komaj narazen.

Kako vaša, jo imate na očeh???
Logiran
Strani: 1 ... 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.