mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 10:45:08

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 144 145 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 393574 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
maj
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.664

« Odgovor #2085 : sreda, 16.08.2006 : 13:48:44 »

OK, Jana, bom probala to malo na bolj razumen način napisat. Ne, pri Gali mi res ni dolgčas, pa zato jih pa imamo  Wink Wink Se je pa njeno vedenje tudi fuuuuul spremenilo, sam zdaj ne vem, al starost, ali  posledica cartanja, ali pa kaj tretjega  Undecided Undecided. Na tem zdaj delamo.

LP
Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #2086 : sreda, 16.08.2006 : 16:37:56 »

Cestitke za dosezene rezultate!!!  Tongue Balu ali bosta delala Italijanski sampionat? Je baje kar "zafrknen" sram
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #2087 : sreda, 16.08.2006 : 17:03:33 »

Hm,bova probala naredit italijanski sampionat  Sad ...dala vse od sebe in videla ce sva za kaj. Mi predstavlja pravi izziv,ker je treba imet dva naslova iz drzavnih razstav, dva naslova iz mednarodnih in dva iz specialk. Mogoce pokrijeva drzavne ze v nedeljo,pol pa bomo videli kako naprej. Je pa hec ker enkrat ko ima pes preko 18 mesecev more vedno konkurirat v odprtih...tudi ce je sampion,ker CAC-a med sampioni ne podeljujejo. Tako se ze z mladim in neizdelanim psom lahko srecas z odraslimi samci in sampioni. Res malcek kruto. Tako da pomoje letos se nimamo sans na specialkah,bomo pa vseeno probali! Grin
Lp
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #2088 : sreda, 16.08.2006 : 17:09:52 »

Čestitke Klarku za uspeh!  Kiss Saj sem vaju videla,ampak samo na daleč  Wink

Pa še slika Baloo-ja v izbou za BOG  Wink
http://bernirina.moj-album.com/album/4464261/?os=4464876

lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2089 : sreda, 16.08.2006 : 17:48:23 »

Sej jaz sem te tudi videla s kotickom ocesa...je blo pa lih enkrat ko sem skakala okoli za opisni list,pol smo pa itak pocasi sli. Kaj pa je Baloo naredil v grupi? Cheesy
Lp
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #2090 : sreda, 16.08.2006 : 17:52:15 »

Se mi zdi,da ni bil izbran med prve tri,nisem pa prepričana.
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2091 : sreda, 16.08.2006 : 21:41:08 »

Ja je res kar težko, ker imajo take zahteve. Huh Saj če ne bo šlo letos, bo pa naslednje leto ali pa še eno kasneje, ko bo Klark že  v polni kondiciji... Roll Eyes Verjetno pa je na mednarodnih razstavah v ITA pri švicarjih res kar huda konkurenca;
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2092 : nedelja, 20.08.2006 : 17:38:14 »

Balu kako je slo danes? Smo drzali pesti Wink
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2093 : nedelja, 20.08.2006 : 18:28:30 »

Mah,ni slo prav nic! Klark si je vceraj med kopanjem v morju blazinico frdirbal in zvecer malo zasepal. Ok,mu pogledam in ni bilo nic hujsega...pa si recemo da bomo vidli kako bo zjutraj. Zjutra se zbudim ob 5.30 in grem na sprehod-hodil je normalno. Psa pol damo v avto in gremo na razstavo-tam je pa spet malo zasepal. Sodnik je enostavno rekel ,da mu nic ne more dat,ker sepa...pa smo sli.
Sem bla jezna nase kot sto hudicev....sem res mislila da je zjutraj OK,ker ce ne ne bi matrala bogega psa!! Brigajo me kilometri in zapravljeni evri...bi lahko doma v miru pocival. No,me bo ze izucilo. Angry
Sicer pa  g. Bezzechi vem ,da v enem slovenskem primeru ni podelil CACa ob odlicni 1.mesto, tako da bi bilo zanimivo videt, ce bi v nasem primeru naredil isto Angry. Ti bosta vec Rozica pa Rina povedali Wink
Se pa zahvaljujem za drzanje pesti...bom povedala kdaj naslednjic Cheesy Grin
Lp
Logiran
rožica
rad pišem
Sporočil: 420

« Odgovor #2094 : nedelja, 20.08.2006 : 18:42:57 »

Ja, Čelina danes ni dobila CACa kljub odlični oceni in prvem mestu, pravtako ne samec, ki je kasneje dobil BOB. Pri njih je za to, da prideš v tekmovanje za BOB, dovolj ocena odlično 1  Sad Se mi zdi, da v kar veliko razredih ni podelil CACa. Je pa najbolj bedno to, da to zveš šele čisto na koncu, ko sodnik zaključi ocenjevanje v ringu - takrat namreč šele vidiš oceno.  Roll Eyes
Logiran
apollo
odvisnež

« Odgovor #2095 : nedelja, 20.08.2006 : 19:41:47 »

Uf so tile italijanski sodniki strogi sram Mi je res čudno, da podelijo odlično 1, CAC-a pa ne? Res ne vem kje je tuki fora... Sam da te ORNK zjezijo... In nisem vedela, da te lahko kar takole "skenslajo" če pes malo zašepa (ste mu obrazložili situacijo Cry). Verjamem, da ste morali biti kar precej žalostni po tako dolgi vožnji in vsej kolobociji Undecided Balu malo počohaj Klarka pa upam, da bo z njim vse v redu...
Midve z Nubo pa greva v nedeljo v Trbovlje. Pride še kdo? Huh
Logiran
rožica
rad pišem
Sporočil: 420

« Odgovor #2096 : nedelja, 20.08.2006 : 19:52:10 »

Midva z Atosom, pa še bratec Adis in mamica Čelina. Wink
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2097 : nedelja, 20.08.2006 : 22:11:50 »

Apollo meni pa se zdi prav ,da te skenslajo ce pes sepa...konec koncev ne morejo vedet zakaj sepa! V mojem idealnem svetu(precizno v moji glavi) zastave niso samo(ne bi smele bit) lepotno tekmovanje in ce gledajo okotenost in gibanje,morejo tudi slabo ocenit ce pes sepa. Kaj pa ce bi imel znj displazijo?
Pa nisem sploh jezna zaradi zapravljenega denarja! Sem jezna sama nase da sem ga tam vlekla...
V Trbovlje pa ne pridemo...verjetno se vidimo komaj v Celju za Winterja.
Lp
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2098 : nedelja, 20.08.2006 : 22:12:36 »

Ups...je blo misljeno "razstave" ne "zastave" Grin
Logiran
cookie
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #2099 : ponedeljek, 21.08.2006 : 08:47:16 »

Živjo, švicarji!

Mene pa zanima nasledje, če ima kdo kako idejo ali je imel podobno situacijo. Naša Arka je sicer do ljudi, ki jih ne pozna, bolj zadržana, doma neznane nalaja, potem se pa še en čas ne pusti božat. Živimo pa skupaj z mojimi starši zadnja dva meseca in se nikakor ne more navaditi na mojega očeta. Pred njim se prav panično umika in boža jo lahko le, kadar se tesno tišči ob moje noge. Ne pride k njemu, če jo kliče, samo pri kosilu vzame kak košček mesa, pa še to zelo previdno... Poznala ga je že prej, iz obiskov, nikoli ji ni nič naredil ali zavpil nad njo, druga psica nima nobenih predsodkov.... Sedaj seveda letijo pripombe, kako je pes butast, pa zakaj se ga boji... Saj se trudimo, samo moram biti obvezno zraven. Če bi verjetno preveč silil vanjo kadar me ni (starša sta cel dan doma), bi ga zelo verjetno šavsnila. Najbrž bom poklicala tudi gospo Pipan, ker je situacija res čudna. In da se po toliko časa ne obnaša drugače (ko pozna in sprejema vse sosede, ki jih prej ni nikoli videla, otroke... včeraj na eni prireditvi v gneči obnašanje brezhibno, lahko jo božajo tuji, prenaša pasje razstave...), že tudi meni ni več všeč. Nenazadnje je pes velik in do očeta lahko tudi nepredvidljiv...

Pa lp iz primorskega konca... Za vsako idejo hvala.
Logiran
Strani: 1 ... 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 144 145 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.