mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 18.02.2025 : 08:45:59

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 405036 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
majc
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 186

« Odgovor #1890 : četrtek, 04.05.2006 : 10:49:13 »

Joj kakšna lepotička je Nomova sestrica.  Wink
Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #1891 : sobota, 06.05.2006 : 13:35:42 »

Zanima če vaše švicarčke pred razstavo kaj skopate ali le skrtačite in obrišete z vlažno krpo? Roll Eyes
Logiran
AIKA B
midi
Sporočil: 142

« Odgovor #1892 : torek, 09.05.2006 : 17:36:58 »

Apollo super slikica. Jst moja dva ponavadi obrišem z mokro krpo. jih ne kopam. Nekateri jih pa tudi kopajo. Odvisno.

Balu čestitke. Povej malo več. Kdo vse je bil prijavljen, kdo je sodil, rezultate... Smo firbčni. Zakaj pa v hrušici ne boš razstavljala??

No torej kdo zdej pride v hrušico??? Apollo ja, kaj pa dali, cookie in ostali? Do kdaj pa je rok prijave? jst bi šla samo zaradi sodnike ker me zelo zanima njegovo mnenje. No, mogoče se vidimo.
Logiran

Fevy's kennel - chinese crested dog
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1893 : torek, 09.05.2006 : 17:39:00 »

Dali ne pride (to so cca. 14 dni stare info)...

AIKA B: jaz zaradi sodnika ne bi hodila Wink

Tudi jaz pse ponavadi samo obrišem samo z mokro krpo in skrtačim. Umivam enkrat na 2 leti Cheesy
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #1894 : torek, 09.05.2006 : 18:02:36 »

Ta vikend smo bili v Sarajevu kjer je BIS oba dni zmagal Svicar Cheesy Cheesy
Kaj vec o "Richie-ju", kot ga klicejo, napisem kasneje Wink
Logiran
cookie
nekaj malega že vem
Sporočil: 155

« Odgovor #1895 : četrtek, 11.05.2006 : 10:43:24 »

Aika, midve prideva.... Saj mrha ne bo preveč vesela, samo jaz se pa bojim, da me bo počasi zagrablo nazaj v obliki kakih potovanj na vse mogoče razstave.... Smiley Smiley Sem pa včeraj jahala v Lipici (brez psov, v maneži), zdaj pa ne vem, ali bi fičnike (saj vsi veste, kake cifre se lahko naberejo... ) namenila jahanju ali razstavljanju.... Smiley To sta namreč dve moji veliki ljubezni; psi in konji...

Naše Arkule ne kopamo za razstave in je glede na to, da se vsaj parkrat na dan povalja po travi, ki je zjutraj precej rosna, tudi za v Hrušico ne bomo. Je pa postala prav lepa, kar se dlake tiče - v Vrtojbi je ravno menjavala.

Lp iz Primorske. Jaz sem sicer v službi, mrhi pa gotovo uživata v sončenju doma....
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #1896 : četrtek, 11.05.2006 : 18:52:03 »

AIKA B: kaj naj povem vec kot to da ni bilo kaj dosti svicarjev-prvi dan trije,drugi dan pa samo dva.Eden je bil se mladic,drugi pa odrasel NEsvicar.Zakaj? Ker je imel obraz Neapeljca: povesene oci tako da je kukalo dosti "rdecega" in zraven se povesena koza na obrazu.Ba bom spustila to da je bil se nadgrajen.Pac zame to sploh ni svicar...Sodili pa sta starejsa Carmen Kingston in Monica Blaha-slednje se mogoce spomnite iz lanske Hrusice.Ona je bila eden glavnih razlogov da smo v Zadar sploh sli,saj nas je zanimalo kaj bo povedala eno leto po prvem opisu.Zgleda da je bila navdusena tako kot prvic, ce smo od 24 psov koncali med sestimi iz katerih so prisli trije zmagovalci grupe.
V Hrusico pa ne grem prav zaradi sodnika...mi je pa raztava bila lani zelo vsec, zato verjetno pridem kot spremstvo "Bambi".Pa seveda tudi kaksnega novega svicarja pokukat.
Mi Klarka obrisemo samo z mokro krpo,nekdo je celo pripomnil da je dobro da je voda okisana,ker se pol dlaka bolj sveti.
Lp
Logiran
Dali
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #1897 : sobota, 13.05.2006 : 20:19:13 »

Zivijo.

Na novem mojpes.net-ovem natecaju lahko najdete fotke nasih svicarjev:

Svicar med delom, ki ga je opravljal stoletja v svicarskih gorah...

...in svicar med delom, ki ga opravlja dandanes (cas tehnologije, kaj c'mo Grin).

Vseeno pa je se tako hudo in ''pasje zivljenje'' lahko kdaj pa kdaj tudi z ''rozicami postlano''. Wink
Za ogled slik kliknite na besedilo Wink.

Upam, da vam bo nasa predstavitev svicarjev ''z delovnega vidika Grin '' vsec.

(Navodila za glasovanje so tukaj TUKAJ.)

Pozdrave Smiley
Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #1898 : sobota, 20.05.2006 : 12:38:59 »

Majc! Cestitke Nomu za 1. rojstni dan Grin

Tole pa je Nubina torta

http://www.moj-album.com/slike/2479771/DJiGQBQub8yBLr2x.v.jpg

in torta čez nekaj sekund, mmmmmmm Cheesy

http://www.moj-album.com/slike/2479771/9G7aV2Us7zPn2JEs.v.jpg

Logiran
majc
nekaj malega že vem

« Odgovor #1899 : ponedeljek, 22.05.2006 : 07:58:38 »

Malo z zamudo, ampak vseeno. Tudi Nubi iskrene čestitke.
Logiran
majc
nekaj malega že vem

« Odgovor #1900 : ponedeljek, 22.05.2006 : 08:03:02 »

Slikic torte in vsega pa mi še ni uspel na net dat.
Drugače sm pa danes mal zaskrbljena, ker Nom danes malo šepa, ampak samo takrat ko se spomni. Sicer pa nori k zmešan in ga ni za ustavt. Upam, da ni kej hujšga in da se je samo kam udaru. Bom kakšen dan počakala, drugače pa h veterinarju.

LP,
Maja
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1901 : ponedeljek, 22.05.2006 : 08:33:42 »

Cestitke obema!  Grin
Pa lih zdaj je moral zasepat al kaj...pri meni je blo eno leto prav trenutek ko sem lazje zadihala, ker se nam do takrat niso pojavili nobeni problemi z gibalnim aparatom!
Tako da obema svicarkoma zelim,da bi ju zdrave tace se dosti casa vozile okoli!
Lp Smiley
Logiran
majc
nekaj malega že vem

« Odgovor #1902 : ponedeljek, 22.05.2006 : 08:53:30 »

Zdele sm pretipala prednjo taco, na katero mal šepa in sm ugotovila, da ko mu stisnem spodnji del (ubistvu tist del na kateri stop), da mi umakne taco. Zdej pa ne vem, al je kej tazga pohodu al kaj. Mi ne pusti pogledat. K se uleže, si pa liže tačko tm.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1903 : ponedeljek, 22.05.2006 : 09:03:08 »

No,ce bi si porezal kaksno blazinico bi opazila kaksen krvav madez...mogoce se mu je pa med blazinice kaj zapicilo. Jaz ga dam v stoj, stopim cezenj tako da ima lopatice med nogami in spodnesem prednjo taco nazaj- tako bos imela lep vpogled  in pes se ne bo mogel premakniti.
Lp pa upam da ni ze previsok za ga "zajahat" Grin
Logiran
majc
nekaj malega že vem

« Odgovor #1904 : ponedeljek, 22.05.2006 : 13:43:56 »

Balu nič nisem našla med blazinicami. Kar se pa porezanih blazinic tiče je pa tko, da me ni blo doma in sta nanj pazila mami in oči, onedva pa nista tako pozorna. Mogoče se je pa kam udaru pa ga kej boli. Ga bom pustila počivat oz. na sprehod bova šla samo za kratek čas, tok da opravi svoje, drugače pa ga bom imela kar v pesjaku, ker edino tam bo počival...vsaj upam  Smiley.

Drugače pa ga mislim v kratkem peljat cepit in bom prosila, da nej pogledajo še šapo. Koliko dni pa traja, da pes neha šepat, če se samo kam udari oz. če je kaj takega pohodu?

Apollo kako si dala slike na forum?

LP,
Maja
Logiran
Strani: 1 ... 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.