mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 21:46:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 99 100 101 102 103 [104] 105 106 107 108 109 ... 211   Dol
Natisni
Avtor Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek  (Prebrano 394725 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
bobaje
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 146

« Odgovor #1545 : sreda, 30.11.2005 : 14:29:48 »

Mami Aiki pa vse najboljše

sine Bobaje in njegovo krdelo.

Mi uživamo v snegu in radostih, z mačkom sta pa še vedno na VI.

Škoda da ima Bero ponovitev in da boste spet vse skupaj dajali skoz.
Počohaj ga pa poročaj kako je. 
PS: očitno bom morala Juretu svoje geslo odpreti, ko so vsak dan javi.

Logiran
AIKA B
midi
Sporočil: 142

« Odgovor #1546 : sreda, 30.11.2005 : 14:54:37 »

Aika se zahvaljuje za vse  Kiss.

Dina Diana congratulations!

lp
Logiran

Fevy's kennel - chinese crested dog
Dina Diana
novinec
*
Sporočil: 12

« Odgovor #1547 : četrtek, 01.12.2005 : 00:56:37 »

AIKA B

Thank for congratulations.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.214

« Odgovor #1548 : petek, 02.12.2005 : 10:22:14 »

Zivijo...s Klarkcem sva koncno spravila pod kapo B-bh izpit,sicer nisva blestela ampak glede na snezni metez to soboto naj mu bo. Kar pa sploh ne pomeni da bomo zdaj kar odnehali s poslusnostjo.Spomladi gremo verjetno na Rally obidience, to takrat pa bomo se vadili ker se je gospod spomnil, da bo pa zacel malo trmoglavit. No, Bina pa se uresnicujejo tvoje napovedi Grin -meni se zdijo svicarji full ucljivi ampak, ko jih pa prime trma je pa samo se boj kdo bo prvi prisel z glavo skozi zid ali kdo bo prej odnehal.No, naj si kar sanja da bom jaz,mu ze pokazem kdo ma trso betico Cheesy Grin Grin
Se tudi vasi svicarji cemu prav mocno upirajo-Klarku ocitno ne disi odlaganje (psa das v prostor in se oddaljis od njega) in nonstop vstaja,ga morem enih 20krat popravit da se koncno vda v usodo Sad Je pa to zacel delat po dveh mesecih solanja,da takrat je bilo vse v redu. Angry
Lp
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem

« Odgovor #1549 : petek, 02.12.2005 : 14:07:34 »

Tudi naš gospod je bil do enega leta vodljiv... potem pa, ko že misliš, da si kaj naredil iz njega se jepa pričelo, vse tisto...
No ja popuščala mu nisem, Jure mu in sedaj je kar je.

Čestitke za opravljen izpit.

Logiran
apollo
odvisnež
Sporočil: 516

« Odgovor #1550 : petek, 02.12.2005 : 17:44:02 »

Tud jest ti čestitam... ja tud pri Nubi opažam, da je mal trmasta- se včasih nekaj spomni, npr koplje za miško in pol se lahko skoraj na glavo postaviš da jo spraviš proč... Pa čeprav ve da ne sme ker ji tega nismo nikoli dovolili... Ali pa noče počakati na svojem prostoru...
Pol pa samo kakšna hrana pomaga... Grin
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1551 : sobota, 03.12.2005 : 09:59:30 »

Hvala,hvala.....ampak res ni treba nic cestitat, ker nismo bli  super....no,je pac za nami.
Lp
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem

« Odgovor #1552 : nedelja, 04.12.2005 : 01:56:13 »

Veš naš uemtnik je eno vajo po parih mesecih speljal skoraj braz napake- je dobil fuuul točk, pol leta kasneje je na izpitu tako bluzil, da ga je komaj naredil.
Tako pač so in mi smo jih izbrali.
Me potem tolaži prijateljica, da so imeli buldoga in da je Bobaje višek intiligence proti njenemu....
Veš meni je rekel oče od Katje, da to ni nemec, ko rečeš pa skoči, ampak rečeš enkrat, pa te gleda, pa dvakrat pa te gleda- pa zalaja, pa tretjič in potem te pogleda v stilu a ti še kr težiš in se počasi uleže- ampak res počasi.

Vam moram povedat našega psa je pa mačka izšolala. Ker je ta nova pr hiši se ga je nekaj časa bala, sedaj se ga ne boji panično, a če ji pride na en meter ona piha. Mi mso želeli, da bi se razumela in smo Bobaju rekliv edno prostor. On je potem ležal in sta se gledala.
Sedaj gre pes proti mački, maca zapiha in pes pade dol- prostor.
Mačka je brezkompromisna in ga je hitro naučila.
LP
Logiran
samo
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 302

« Odgovor #1553 : nedelja, 04.12.2005 : 09:56:58 »

A vam je mogoče že kdo povedal, da se nervoza vodnika, ki se ponavadi pojavi na izpitu prenaša na vodnika in da pes na izpitu zaradi tega slabo dela. Men se zdi, da ponavadi bluzijo vodniki, ker se ne znajo skulirat in ne psi.Običajno pred izpitom gre vse kot namazano, ker ni pritiska izpita in sodnika, na izpitu pa polom.
Logiran
Babalu
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1554 : nedelja, 04.12.2005 : 10:53:46 »

Samo se strinjam,sej smo vodniki sigurno zivcni pred preizkusom. Prav pri Klarku pa se je problem odlaganja pojavil nekaj ur pred izpitom...ne vem cim more bit pripet in cakat v prostoru zacne trmoglavit.Ce ni pripet in smo na sredi travnika ali v kaksnem lokalu je to cisto druga zgodba Huh
Se mi pa zdi,da je malo zgubil voljo in zanimanje ko smo zaceli vsak dan ponavljat program izpita in so bile vedno in iste vaje.Je zehal tristo na uro in me gledal v stilu "Ma ne ze spet." Zdaj sva spet zacela malo delat,ampak zgolj z igraco in mojim vriskanje in prav veselo dela kar zahtevam.... Cheesy Grin
No,Bobaje ti povem eno zgodbico...hodim zadnjic po cesti in Klark pripet na povodcu malo povlece,ker je hotel prebrat vse info na oddaljenem deblu.Pa se ustavi en gospod in mi rece:"Nic ne uboga,a ne? Jah gospodicna Nemec bi bil boljsa izbira,tam ni treba ponavljat ukazov." Jaz ga gledam kot da sem padla iz hruske in si mislim koga sploh njegovo mnenje zanima.....Rekla sem samo:"Vem,saj si nisem zelela psa ki bi ustregel vsaki moji zelji." Klarkcec ob vsem tem se vedno hoce priti do debla...Gospod pa malcek nesramno odgovori:"Ah,to je pes za v gozd!" In gre naprej.
 Grin Grin Mogoce res nismo pri tapametnih...zato pa vsi odskakujejo ko greva po ljubljanski ulicah,to je pa tudi nekaj Wink Grin
Lp
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem

« Odgovor #1555 : nedelja, 04.12.2005 : 11:06:08 »

Jure pravi, da so potem to veliki švicarski gozdni psi :-)))

Tudi meni se je zdelo, da se je enostavno naveličal ponavljanja enih in istih vaj.

Ja umikajo se pa- meni se po Poreč v največji gužvi kar dvometrske odprtine delajo. Fino je ko veš, da še pogleda ne nikogar, ane?
Gremov sneg.
Lep dan
Jana kje si, te je zapadlo?
Logiran
majc
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #1556 : nedelja, 04.12.2005 : 23:31:02 »

Jaz komi čakam, da bo pomlad, da bova šla v pasjo šolo. Mate super pridne kužke v primerjavi z našim Nomom, k čim pogledaš stran, že kej ušpiči.   Angry Me ta vikend ni blo doma in sta ga mela mami in oči pod komando.  Cheesy Rezultat vikenda: spraskana vhodna vrata, saj se je moral nekako dokopat do venčka, ki je visel na vratih in seveda uničen venček. Končna odločitev je, da letos pač ne bo venčka na vratih, ker drugače ne bo več veliko ostalo od vrat.  Grin

LP,
Maja
Logiran
bobaje
nekaj malega že vem

« Odgovor #1557 : ponedeljek, 05.12.2005 : 11:49:53 »

Midva vedno praviva, da nam ni uničil ničesar, ker res ne vem, da bi kaj zgrizel v stanovanju.

No pa nesem v petek ene stare otroške pancarje na sejem in ko jih želim oddati ugotovim, da je v enem zgornjem plastičnem delu en odtis našega še majhnega gobčka.
No ja uporabni so še bili, pa prodali so jih tudi, a za veliko manj.
Logiran
maj
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.664

« Odgovor #1558 : ponedeljek, 05.12.2005 : 13:47:19 »

Razbojnik Gala je v stanovanju tudi pridna, no ja, še kar. Uničila ni veliko, vhodne vrate so spraskane, ker sem jaz prepočasi prihajala domov  Tongue. Je pa probala, če je njena utica užitna  Grin, zanimivo pa je, da rože pusti od prvega dne pri miru. Tudi adventni venček na mizi je še nedotaknjen.

Povsem druga zgodba so pa mačke .... če jih ona najprej opazi  Undecided Undecided

LP
Logiran
majc
nekaj malega že vem
Sporočil: 186

« Odgovor #1559 : ponedeljek, 05.12.2005 : 15:44:29 »

Pa se potem švicarčki kej umirijo?
Logiran
Strani: 1 ... 99 100 101 102 103 [104] 105 106 107 108 109 ... 211   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: veliki švicarski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.