mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 00:00:42

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Beli višavski terier - čvek
Strani: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 118   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beli višavski terier - čvek  (Prebrano 228489 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
bauci
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.435

« Odgovor #285 : nedelja, 08.01.2006 : 18:15:49 »

uma, pa name ne pozabi prosim. jaz bi tudi 1x!  Grin
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.309

« Odgovor #286 : nedelja, 08.01.2006 : 18:21:54 »

Bomo zrihtali Grin Grin
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #287 : nedelja, 08.01.2006 : 18:22:13 »

jupi!!!!!
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem
Sporočil: 198

« Odgovor #288 : nedelja, 08.01.2006 : 19:55:19 »

Ja Uma (Tina), mi bomo šli na obisk še 1x preden gremo iskat kuža. (nameravamo tam okoli 21 januarja) Komaj čakam.  Cheesy
Logiran
NyNy
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 81

« Odgovor #289 : sobota, 14.01.2006 : 23:30:22 »

Pumma in Uma...že odštevata kaj dneve do prihoda "mrcin" Grin..?
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem

« Odgovor #290 : nedelja, 15.01.2006 : 09:47:04 »

Če po pravici povem, zaenkrat nimam časa za odštevanje dni, ker imam tako natrpano vse,.. Komaj čakam, da bo januar mimo,..  Tongue
Lp
Logiran
NyNy
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 81

« Odgovor #291 : nedelja, 15.01.2006 : 11:37:30 »

Tudi, jaz se strinjam s tabo in jaz tud komaj čakam, da bo januar mimo, samo mam jas drugačne razloge in niso ravno o.k. Angry
Ti pa pomojem še bolj, ker dobiš kužkota... Tongue
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem

« Odgovor #292 : nedelja, 15.01.2006 : 14:06:11 »

Saj, samo, da bo januar mimo, bo pa že kar dovolj. Nešteto nastopov, poplave tega in drugega,..  Tongue Februar se glede tega kar lepo umiri,.. Smiley
Lp Wink
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #293 : ponedeljek, 16.01.2006 : 21:26:29 »

Torej vsi skupaj...kako vam je bila vsec razstava oziroma visavci na njej??
Logiran
robin
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 427

« Odgovor #294 : ponedeljek, 16.01.2006 : 21:54:36 »

No tvoje mnenje o Višavcih bi bilo bolj zanimivo slišati, saj vsaj približno, če ne natančno veš kaj je kdo dobil. Mene res močno zanimajo razultati prav vseh Westijev in Škotov, a je to potem kje objavljeno, saj se mi ne mudi ampak zanima pa me vseeno.
Moje mnenje pa je, v kolikor sem uspel kaj videti, da imajo Hrvati zelo lepe Westije.
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #295 : ponedeljek, 16.01.2006 : 22:08:55 »

No moje mnenje je slede: bila sem zelo presenecena, da je bilo drug dan prijavljenih vec visavcev, ceprav je bil sloves sodnice precej slabsi in po mojih informacijah tudi ocene precej slabse.

Nasplosno je bilo prvi dan ocenjevanje precej bolj blago, razen pri škotih, ker sodnica sama vzreja škote in je bilo vidno, da jih je veliko natančneje pregledovala. Samec, ki je prvi dan dobil BOB je meni osebno zelo vsec, nisem pa imela priloznosti, da bi ga natancneje pogledala, niti nisem imela priloznosti poslusati opise, ki jih je sodnica dajala. Drugi dan so padale precej slabse ocene, ceprav sem od kolegov, ki sta stazirala slisala, da je bila sodnica izjemno fer, le kriterij zelo strog za nase razmere, kar pa ni nujno slabo po mojem mnenju, mogoce je marskaterega razstavljalca postavila na "tla" po domace povedano. O psici, ki je pa drui dan dobila BOB bi pa zelo tezko kaj rekla, ker ji prvi dan nisem posvetila taksne pozornosti, zdela se mi je cisto povprecna, drugi dan pa sem jo osvrknila le od dalec v BIS-u, zgledala je cisto ok, kaj vec pa ne morem rect.

No torej, sem poskusala komentirat, brez osebnega omenjanja psarn ali oseb, zdaj pa se kdo drug??
Logiran
robin
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 427

« Odgovor #296 : ponedeljek, 16.01.2006 : 22:48:40 »

Torej sem lahko zelo ponosen ko je drugi dan, po trditvah mnogih bolj stroga sodnica mojo škotko Lizo ocenila kot najlepšo, poleg tega pa je povedala gospe in gospodu ki sta stažirala, da je to najboljši tip dlake pri škotih in da se bo sigurno razvila v zelo lepo predstavnico svoje pasme.
Prav ironično komu je to razlagala!? Kaj neki sta si mislila.
No pa da si že izbijem škote iz glave! Westiji..... tvoj odgovor je bil zelo diplomatski,  upam da kmalu ugledam kakšne rezultate od a do ž.
Lepo pozdravi svojo Umico in se vidimo....
Logiran
Pumma
nekaj malega že vem

« Odgovor #297 : torek, 17.01.2006 : 09:11:13 »

Hej robin, čestitam za uspeh tvoje lepotičke!  Wink Cheesy
Lp
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**

« Odgovor #298 : torek, 17.01.2006 : 20:26:53 »

Hja, to je pa malo v genih, malo pa "poklicne" deformacije....zgleda mi bo po diplomi kar dobro slo Grin Grin

Ja, rezultati upam da bodo, ampak bo se nekaj casa trajalo pomoje.
Logiran
Polona
nekaj malega že vem
Sporočil: 116

« Odgovor #299 : sreda, 18.01.2006 : 15:22:40 »

No, jaz sem bila v soboto in si ogledala vse visavcke. V roke mi je prisel tudi katalog in moram reci, da mi je full skoda, ker vedno bolj prevladujejo tuji razstavljalci. Ne vem, a se nam (Slovencem) ne da ukvarjat s tem, ne znamo ali premalo vemo o tem.
Prisel je en mladi visavcek slovenske razstavljalke (tudi njena vzreja) in ko sem ga poblize videla in pretipala, je bil cudovit mladi kuza. Mocan, ne prevelik in odlicne pigmentacije. V ringu pa je bilo revcka tako strah, da niti hoditi ni znal.....in to je full skoda, ker so sodniki navajeni in zahtevajo vedno vecjo profesionalnost. Saj, tisto oceno odlicno ze dobijo, vendar o kaksnih stopnickah lahko samo sanjajo. Zakaj? Ker niso vsak vikend na cesti in ne paradirajo v krogih kot za stavo.
Za razliko tistih tujcev, ki zadnje case na velikoooo prihajajo k nam pobirati titule.
No, pa hvalabogu, ce si pes to res zasluzi  Roll Eyes
Kakovost je bila dobra. Tudi BOB je sel tisti dan v prave tacke (po mojem okusu).

lp, Polona
Logiran
Strani: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 ... 118   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 3  |  Tema: Beli višavski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.