Teja te bomo jeseni na kakih izpitih videli? Kako napredujeta tvoja iskalca?
Na začetku, ko sem bila v LJ in sem hodila samo na poslušnost je bila le ta OK, iskanje sva morali z Oxo izboljšati.
Potem smo stvar zamenjali in je Oxa postala čisto nora na iskanje, poslušnost pa
Trenutno sem v NM in bi lahko pospešeno delali, vendar je bila Oxa sterilizirana in bo še en teden več ali manj počivala.
Izpit v jeseni sva imela z inštruktorjem v mislih, vendar dvomim. Očitno bom izgubila status, j**** ga
Škoda, ampak drugače očitno ne gre. So v življenju tudi prioritete, za katere bi se lahko prej pobrigala, ne pa šele sedaj, ko je skoraj prepozno in se vred podre še marsikaj drugega
Sicer se mi zdi neumno, da bom izgubila status, ampak saj sem sama kriva. Ne upam pa pomislit, da brez ponovnih narejenih izpitov za vodnike ne bom mogla na izpit s psom. Ne vem kaj bom, ampak treniranje psa za reševalca ob študiju, drugem kraju (brez psa) res ni lahko
Problem je tudi v tem, ko me zanima toliko različnih stvari
Tayos išče mene+tujo osebo, zelo uspešno, zelo zelo lepo uporablja svoj mali nosek
Laja v ruševini še ne, to delava posebej. Je ''problem'', da noče lajati name tako dobro kot na druge osebe (katere so mu očitno bolj zanivime
), kar pa niti ni slabo.
Lepo se imejte na taboru, pa bod'te pridni
Teja