Pozdrav vsem! Pa smo tudi mi doma z našega težko pričakovanega dopusta- se absolutno pridružujem ljubiteljem Korzike
Bile so res nore počitnice. "Zanimivosti" so se začele že na trajektu, ko med mizami v salonu zagledam eno weimarsko glavo in pomislim: nemogoče, kar dva wimija naenkrat na trajektu ... No, ko je glavi sledilo še telo, sem šokirano zagledala najdebelejšo weimaranko
- po mojem je imela reva vsaj 45 kg, bila pa je nižja od Kale. Me je oblil tak bes, da bi kar stopila do lastnika in mu psa odpeljala - to je čisto mučenje živali. Revica je komaj dihala... Ja, to je drugi ekstrem Kanove zgodbe, weimiji, ki jih kupijo lastniki, ki NIMAJO POJMA o teh čudovitih psih! Kristina je s svojim prejšnjim javljanjem vse povedala!
No, kakorkoli, ko smo se na otoku utabolrili, smo šli raziskovat plaže. Letošnja novost je bilo tavhanje vsega, kar bi se dalo potegnit iz vode - smo mogli ful pazit, ko se je zazrla v kakšnega ježa
Kala je bila prve dva dni čisto nora in neumorna. Pol je pa padla dol in če sva se po večerji s Petrom oblekla za v mesto je stala pred šotorom in gledala češ: sej vidva nista resna!
Ko smo se naveličali kopanja smo jo mahnili še malo v hribe. Res noro! Čisto drugačni hribi kot pri nas! In za pesjane bolj prijazni, ker ni tako ostrih in krušljivih skal. Kala se je po prihodu na zeleno golf travco na 2000m ob enem jezeru tako razveselila spremembe počitniškega programa, da je ravno ko sva se spraševala če je že kaj utrujena na veliko začela noret in delat kroge ...
10 urni izlet je bil res nepozaben, nasljednji dan pa je bilo na sporedu okrevanje in spanje. Kala je naokrog hodila "kot po jajcih" - prvič sem videla psa, ki ima muskelfiber!
Sva se kar malo slabo počutila, da sva jo tako "namučila" ampak sproti res ni kazala nobenih znakov utrujenosti.
No, ni trajalo dolgo preden je bila spet naša stara zverina
Sicer sem bila zares vesela, ko sem prišla domov in prebrala za Kana - ne dvomim, da bo, če ga je vzel, novi lastnik dobro poskrel zanj. Sicer ste ostali poslali res lepe slikice - ene boljše od drugih, Živini portreti, pa tiste s stojo... da o Kristini sploh ne govorim.
Nina, kje pa z erosom trenirata? Bi mogoče prišla enkrat pogledat. Sem tudi jaz razmišljala, da bi s kalo malo za hec spet enkrat probala kak lauf, ker mi pri RO gleda samo ovire in jo komaj zadržujem, da ne zdirja čeznje...
Lep dan vsem!
Anja