Vsi si želimo zdrave pse, pa na žalost ni vedno tako, včasih je kriva linija drugič spet ne. Moja Lina na žalost ne poka ravno od zdravja kar me seveda zelo žalosti, sploh ker sem se odločila za načeloma zdravo pasmo in izbrala dobro vzrediteljico. Po drugi strani je pa najlepša, najbolj pametna, najbolj prisrčna psička z najboljšim karakterjem kar jih poznam (se opravičujem vsem drugim lastnikom ampak v mojih očeh je takšna kot sem opisala) in je nikoli nebi zamenjala za npr. čisto zdravega psa, tudi če bi se odločala sedaj, ko vem kako in kaj, bi sigurno vzela njo z vsemi problemi vred, ker njen karakter odtehta vse in nas razveseljuje iz dneva v dan bolj
U bistvu so pri vseh problemih izkušnje drugih, ki imajo podobne probleme ali pa poznajo to problematiko zelo dobrodošle. Saj bi lahko rekla, da mi je žal da sem načela temo od praskanja, pa mi ni, ker sem zvedela kar nekaj koristnih stvari, itak se pa verjetno vsi najbolj zanašamo na veterinarje in na poznavanje svojega psa.
Odkar imam Lino in se sem ter tja pojavljam tudi na forumih in sem se nekako že navadila na forumsko komunikacijo
mislim pa da je na tej strani ta zelo na nivoju v primerjavi s kakšno drugo stranjo in sem zelo vesela da je tako
Torej ženske svaka vam čast - Tio spremljam že zelo dolgo na tej strani in vedno ima zelo dobre nasvet, Kalsang mi je tudi dala kar nekaj nasvetov (pa še mladičke bom lahko prišla pocartat
Gremlinka pa mi je pa tudi že pomagala preko vzrediteljice in direktno. Tudi druge ki se pojavljate na tem forumu imate vedno kaj pametnega za povedati, zato sem se tudi pridružila tej temi, ker ste face in takšne ostanite tudi naprej.
U glavnem vsem ki že imate malčke ali pa jih še pričakujete želim zdrave male kepice in vem da bi jim boste našle super lastnike in domove. Prav tako vsem ostalim psičkom in lastnikom želim veliko zdravja in veselja v prihajajočem letu.
Leo pozdravček,
Klavdija