Mitja, super fotke, super filmčki - sploh tisti s pudljico Amy je posrečen.
Vidim, da pridno trenirate. Imaš z Ino kakšne delovne cilje? Vaju bomo videli na kakšnem tekmovanju šolanih psov?
PS: Oli je punca - original ime je Olanda.
Hvala fontuna. Ja, bom ju mogel posnet še pri igri. Ko se igrata z eno žogico,pa nobena ne upa pobrat žogice,ker čakata katera se bo odmaknila
. Mala Amy je za 2 rottija,ponavadi odpokličem eno. Saj ne, da bi se Amy napadalno vedla, ampak tudi ona želi svojo veljavo in kar zarenči.
Prej sem delal z kraševcem Čenom,ki pa je od dedeja in ne živi z nami,tako si lahko pogledaš nekaj Amy-nih filmčkov,ko je prišel na obisk Čen tudi na njegovem blogu
http://kraskiovcar-cen.blogspot.com/ Pa je prišla v moje življenje Inka
. Sedaj ima Ina šest in pol mesecev,ker imam popoldan pouk nisem mogel redno na trening male šole, pa se to zelo pozna(njena puberteta). Postaja trmasta
. To se vidi na filmih,da bi ona raje mene imela na vrvici .Zdaj tekmujeva,kdo se bo komu podrejal.
Če bova na kakšnem tekmovanju šolanih psov, še ne vem. V planu imam bolj razstave.
Ina BB-H more imet (jaz ga že imam). Želel bi, da ima še druge izpite,če nama bo dano…
Zelo bi bil vesel,da bi šla po očetovih stopinjah Muck-a von der Scherau.
Če pogledam Inin redovnik po opravljenih izpitih njenih sorodnikov, bova mogla še trdo delat
…
PS: Oli oprosti, da sem ti spremenil spol
. Želje ostanejo enako velike…