Nekaj novosti o argentincih:
-pasma je ustvarjena za pasje boje!, kasneje lovski pes (nič kakšen lovski pes, samo lovski pač)
-ravno iz tega razloga ne mara drugih psov, se ne razume dobro z drugimi psi
-pasma je težko učljiva in in rabi trdo vzgojo, ter agresivnega lastnika (mišljeno trmastega in doslednega, povedano da agresivega)
-NI primerna za otroke in družino, "saj so prijazni do otrok, tudi branijo jih, vendar nikoli neveš kaj bo naredil"
-če ni dobro vzgojen je lahko okolici nevaren (delno res, vendar iz tega stavka ni razvidno kaj, kako, nevaren pač)
-NI primeren za življenje v mestu
Takole je bila pasma (in s tem Lucha kot članica) predstavljena s strani KD Ribnica
, natančneje iz strani V. Štanflja, ki je verjetno prebral tistih 5 vrstic v kaki enciklopediji (tisti kjer so ikonice spodaj, ala bivanje zunaj, primeren za otroke, ok z drugimi psi), potem pa uporabil svojo "modrost" in naredil zaključke).
Pri normalnih ljudeh ki so gledali in poslušali (pa jih je bilo precej) je pasmi naredil totalno anti ani reklamo, me zanima koliko jih bo dvigalo otroke in pse v naročje ko bojo srečali dogosa), pri bedakih bo pa še naraslo povpraševanje po njenih mladičih
Tako sem jezna in..razočarana. Sem pričakovala preveč, ko sem pričakovala znanje, profesionalnost. Ma tudi za sekundo ne moreš pozabiti, da je to Ribnica..